Meni deluje ok i kao pristojna fps igra kao i tone i tone drugih slicnih, nisam igrao ali cu da je `pazarim` u ovom nemanju nicega za igru i cekanja na novog Betmena i Bioshock burial at sea.
Ok da ispadaju brojevi sa datim damege-om, ali mrzim neke poJene koji ispadaju, ko da igras nesto na apartima u luna parku samo fali insert coin i potpis od 3 slova kad zagines...
da je igra zesce sr..e! Jos jedna u moru `no brain` shooter-a ( do duse, ima 3 prekidaca po nivou pa mozda i gresim). Vise vredi vratiti se na starije naslove nego ovo igrati samo zbog grafike.
Ih Dex pretera ga sad, gde bas sa Crysis da je poredis, ne moze da joj prismrdi ni po cemu. Svaka ti cast ako ih sve smestas u isti kos. Ja licno je jos nisam probao, skinuo sam je, i verujem da je skroz OK za razbibrigu, bar dok ne dodju COD i BF4. .)
:: Igre je za posle rucka i ok u nedostatku niceg boljeg da se odigra, :: najobicnija pucacina, nista bolja niti losija po meni od krajsisa i slicnih :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Krajsis ima grafiku malo lepsu i to je to, a sve ostalo ne vidim neku posebnu razliku, prica likovi izvanzemaljci. Manje vise meni isti djavo, nijanse su u pitanju. Znam da ti gotivis krajsis, ali ceo gameplay je maltene isti kao i ova igra sem sto nemas da nestanes na 5 sekundi da ti malo manje skidaju hp-a ili mega skok.
Nije bas tako, ali dobro, svako dozivljava igu na svoj nacin. Reci cu samo pre svega mogucnost da se eliminise protivnik je kud i kamo veca i daje ti mnogo vise mogucnosti u igranju, kao i sama gameplay, ali ajde. Ja ne mogu sve fps pucacine da stavljam u isti kos, nema sanse.
Sto se tice Alien Rage-a, cini mi se da je nesto nalik na igru Hard Reset, ako je se neko seca, hodnik shooter, takodje za razbribrigu. http://www.youtube.com/watch?v=XV_NqBD_P4g
:: Krajsis ima grafiku malo lepsu i to je to, :: a sve ostalo ne vidim neku posebnu razliku, prica likovi izvanzemaljci :: Manje vise meni isti djavo, nijanse su u pitanju :: Znam da ti gotivis krajsis, ali ceo gameplay je maltene isti kao i ova igra sem sto nemas da nestanes na 5 sekund :: da ti malo manje skidaju hp- :: ili mega skok :: :: Oruzija maltene isti djavo :: :: Prednost ima krajsis jer je ipak prvi, slazem se :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.