Pozdrav, da li je neko imao problem kao ja i kako ga je resio? Radi se o tome da igre koje sam ranije nekad igrao sad ne mogu da se pokrenu. Iste su instalacije, isti racunar, ali nece nista osim da se pojavi proces od igre u menageru i da se ugasi. Sve to manje od sekunde. Igre su, Hitman krvavi novci, Hitman sniper chalenge, Heroji 5, Hawx.
Sumljam da je problem sto sve pocinju na slovo H ali ne verujem da je to to. :)
I Posle instalacije windowsa,zvekni potrebne drajvere,i update windowsa do kraja,dokle god ima update-a... Skini i instaliraj direct x 9.0c , zatim imas dodatke za net framework,najbolje skidaj sa filehippo....
II Igre koje nece da rade,samo skini crack ponovo,i crackuj. To bi trebalo da je to.
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Prvo, moja greska steam nisam imao jer sam mislio da mi ne treba, a onda sam video da Hitman Sniper Chalenge folder sadrzi steam.api pa sam ga instalirao. Elem i dalje nista ne radi.
Net framework je 4.5, od c++ imam 2005, 2008 x86, 2008 x64, 2010 x86, 2010 x64 koje sam sve dobio u programe i igre koje sam instalirao.
Cemu sluzi KB976264 i da li moze da se skine sa nekog van microsoftovog sajta i instalira?
Da dodam. Igre su sve radile na W7 64Ultimate, sve su ubacivale svoje dodatke u vidu dx,c++ i slicno i sve je to islo preko integruse HD4000. Sad je razlika sto imam 16GB dual chanel umesto 8GB single i GTX660 umesto HD4000, a W7 je reinstaliran istom verzijom. Driveri su najnoviji. Lekovi su isti.
Takodje ni ranije, a ni sad nisam skidao updatove za windows niti planiram. Siguran sam da nije do toga, ali ne odbacujem mogucnost. Probacu samo kad sve druge ideje presuse. Imam neprijatna iskustva sa time.
Pise sta znaci KB976264 `resolve issues with non-compatible` i skini slobodno sa MS sajta.Drugo to sto imas instaliran 4.5 Net ne znaci da imas i verzije 3.5 - 3.5.1- 4.0(koje su obicno bitne za igre)
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Juiced po prirodi ne radi na visti i w7. Verovatno to ti je.
@gatekeeper
Skinuo sam to sad i zamenio onaj koji je vec postojao u folderu (bili su iste velicine u bit) i isti fazon. Onda sam skinuo novi lek a ovaj mi izbacuje da mi je ntdll.dll problem. Dodao bih da pre izbacivanje greske pocne da vergla GameUX procces.
@peki
Sa MS sajta ne mogu zato sto hoce da provere da li sam legalan pre downloada, medjutim skinuo sam sa nekog drugog sajta taj fajl Windows6.1-KB976264-v2-x86.msu ali on ne moze da se instalira, kaze this update is not aplicatable for your sistem.
Srdjanc ako si izlecio windows7 sa DAZ-om slobodno skini Genuine Validation Tool.Prolazis 100%.Instalirace se automatski KB971033 ali nemas nikakvih problema,cist si pred ocima MS.Radio sam to 100 puta.Ako te mrzi skini prvo NET 3.5 instaliraj pa probaj neku igru.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Nisam Dazom nego neki lik uradio preactivated All in one windows 7 SP1 (prilikom podizanja sistema, drugi prozor pita starter,home,pro,ultimate....32 ili 64) i mene to sluzi dve tri godine. Inace sad downloadujem windows updatove pa cu verovatno i to da povucem.
Probao, nije pomoglo. Na kraju sam ugasio windowsov firewall preko services i napravio sam gresku. SC2 nije hteo da mi se pokrene pa sam vratio firewall nazad.
start-run-ukucaj eventviewer i pokreni, sa leve strane imas windows logs pa applications. Pogledaj u logovima da li imas prijavljene greske za aplikacije koje nece da ti rade pa napisi ovde.
:: Pozdrav, da li je neko imao problem kao ja i kako ga je resio? Radi se o tome da igre koje sam ranije nekad igrao sad ne mogu da se pokrenu. Iste su instalacije, isti racunar, ali nece nista osim da se pojavi proces od igre u menageru i da se ugasi. Sve to manje od sekunde. Igre su, Hitman krvavi novci, Hitman sniper chalenge, Heroji 5, Hawx. :: :: Sumljam da je problem sto sve pocinju na slovo H ali ne verujem da je to to. : ::
:: :: :: Probao, nije pomoglo. Na kraju sam ugasio windowsov firewall preko services i napravio sam gresku. SC2 nije hteo da mi se pokrene pa sam vratio firewall nazad ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.