Tako sam ja uzeo strip The Walking Dead uzeo da citam kad sam presao istoimenu igru. Ali TWD sam odigrao sve u cugu, a ovo sad je pacenje da cekam epizodu po epizodu.
Hteo sam da sacekam da izadje cela sezona, ali nema sanse. Telltale je i ovu igru odradio maestralno.
Voleo bih da nastave Sam & Max serijal. Te tri sezone sam iscekivao kao lud. Toliko sitnih detalja i super prica i zagonetke su me drzale zalepljene za ekran i bas sam ih lepo prelazio onako polako, sa uzivanjem.
I monkey island u njihovoj izvedbi je bio odlican.Kada bi jos odradili neki rimejk ili reboot igre The Dig mojoj sreci ne bi bilo kraja. A vala ni reboot Beneath the steel sky-ja ne bi bio na odmet.:)
Sada mozes da nadjes remastered verziju prvog dela beneath the steel sky a uskoro ce verovatno poceti da prave i nastavak iako jos uvek nije zvanicno najavljen. Preporucio bih ti da probas Deponia avanturisticki serijal jer je slican kartunolikim avanturama od LucasArts. Mozes jos danas sve tri igre na gog-u da kupis za 20$ a sa steam-u da skines demo. http://www.gog.com/news/release_deponia_3_goodbye_deponia_deponia_12_for_free
I ja sam isto htio da sacekam, ali nisam ostao karakter.
Dugacak je tvoj spisak zelja
@acanen Nego sto sam, dok sam to cekao sekunde sam brojao
@Dexter013
Lako mi je za tebe kad si strpljiv, ja sam imao srecu za prvu sezonu TWD sto sam imao cijelu igru, jer me nije nesto previse zanimala igra, ali kad sam cuo da je prica dobra, poceo je i pojeo u jednom zalogaju...
Bilo bi, zaista. A bas me zanima da li ce i broken sword dobiti neki nastavak. I par onih 3d delova su mi bili sasvim ok. Mada iskreno, rimejkovi jako lako mogu da izgube duh originala pa sa njima imam love-hate odnos. Volim kada vidim veliki pixel :). Dopalo mi se recimo sta su uradili sa monkey island, ali onim matorim, gde mozes da biras da li bi da igras originalnu ili remasterovanu verziju.
Ja i dalje ne mogu da poverujem koliko licnosti i zivota su nekada developer-i uspevali da udahnu u 320x240 piksela. Ovih dana planiram da odigram jednu igru koja mi je promakla iz zlatnog doba avantura, a to je Toonstruck. Na srecu, na svakih mesec dva nadjem neku igru koju sam nekada zeleo da odigram a nisam imao dovoljno jak komp ili ga nisam imao uopste.
A tek kada dodje novi the longest journey - ma milina. :) A deponija... hm... probao sam prvi deo ali me je odbila igra na pocetku, moja sestra je presla sve delove i odusevljena je, dacu igri verovatno jos jednu sansu uskoro.
Zao mi je sto danasnji klinci nisu bili tu da prisustvuju revoluciji igara i grafike. A i sto ne znaju sta bio c64 :)
Ista stvar i kod mene, bas sam se bio ohladio cekajuci drugu epizodu, tako da je nisam nastavljao, a TWD sezonu 2 nisam ni pocinjao, niti cu dok peta epizoda ne izadje, samo me iznervira kad vidim spoiler slucajno, podjem na ign npr. i u prvom planu screenshot iz TWD koji ce nenormalno da mi pokvari uzitak kad budem igrao.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.