Video igra iz detinjstva čijeg naziva ne mogu da se setim.
STRANA 1 OD 1
millanche
Video igra iz detinjstva čijeg naziva ne mogu da se setim.
23.09.2013. 21:13
T54748
status: user broj poruka: 312
U naslovu sam već objasnio. Davne `98 sam dobio svoj prvi PC računar a `99 i prvu igricu u prvom licu (ne računajući legendarni Wolfenstein). Bio je to Pentium I na 233 MHz i demo jedne igrice čijeg naziva ne mogu da se setim. Ne sećam se ni radnje igrice preterano, ali mogu nešto da opišem. Dakle video igra je bila demo, što znači da je možda i izlazila te godine. Bila je u prvom licu i lik je od oružija nosio mač, luk i strelu, sekiru, itd. Nešto poput Elder Scrollsa. Ne sećam se svih čudovišta, ali znam da su postojali neki dlakavi dvonožci sa kopitima kao kod konja i špicastim ušima. Nivo gde sam igrao je bio u nekoj tvrđavi, tamnici, i na centru te prostorije je bilo nešto kao neki izvor energije koji je išao u krug. Sećam se i da sam po izlasku iz te tamnice prelazio preko nekog drvenog mosta i da sam često padao u reku :) Phh... Pokušavam još nečeg da se setim, ali teško ide. Aj dajte neki predlog?
Re: Video igra iz detinjstva čijeg naziva ne mogu da se setim.
23.09.2013. 22:29
status: user broj poruka: 4420
Meni to lici na Clive Barkers: Undying ali ta igra je izasla 2001
:: U naslovu sam već objasnio. Davne `98 sam dobio svoj prvi PC računar a `99 i prvu igricu u prvom licu (ne računajući legendarni Wolfenstein). Bio je to Pentium I na 233 MHz i demo jedne igrice čijeg naziva ne mogu da se setim. Ne sećam se ni radnje igrice preterano, ali mogu nešto da opišem. Dakle video igra je bila demo, što znači da je možda i izlazila te godine. Bila je u prvom licu i lik je od oružija nosio mač, luk i strelu, sekiru, itd. Nešto poput Elder Scrollsa. Ne sećam se svih čudovišta, ali znam da su postojali neki dlakavi dvonožci sa kopitima kao kod konja i špicastim ušima. Nivo gde sam igrao je bio u nekoj tvrđavi, tamnici, i na centru te prostorije je bilo nešto kao neki izvor energije koji je išao u krug. Sećam se i da sam po izlasku iz te tamnice prelazio preko nekog drvenog mosta i da sam često padao u reku :) Phh... Pokušavam još nečeg da se setim, ali teško ide. Aj dajte neki predlog?
:: :: Kako sam to cepao na Nintendo 64 :D :D Steta sto ga vise nema.. :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: Meni pada na pamet Hexen 1 ili 2 :: :: :: :: 1 je izasao 1995, 2 je 1996-1997.
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Mislim da sam do skoro imao CD za komp : :: :: :: :: :: Kako sam to cepao na Nintendo 64 :D :D Steta sto ga vise nema.. :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Meni pada na pamet Hexen 1 ili 2 :: :: :: :: :: :: 1 je izasao 1995, 2 je 1996-1997.
I meni je prvo bio pao napamet Witchaven, ali on je izasao 95-e. Doduse, poster je napisao da je igru (demo) dobio 99-e, sto ne mora da znaci da je tada i izasla.
Nije ni jedna od ovih koje ste naveli, mada najviše liči na Hexen i WitchHaven, ali ipak nije ni jedna od tih. Probao sam ja i da tražim uz ključne reči na Guglu, ali našao sam svašta, ali nije ni jedna od tih koje sam pregledao.
Inače, igra je bila u `medieval age-u` i grafika je bila nešto kvalitetnija, kao što je npr. kod Quake 2. Mozgam od kad sam napisao post i ne mogu da se setim detalja. To mi je bila prva video igra na kompjuteru, a engleski sam slabo znao jer sam bio drugi-treći razred.
Liči poprilično, ali mislim da nije. Ne vidim da ima neko oružje. Samo neka magija, za koju se ne sećam ni da li je bila u toj igrici što sam igrao. Mislim da nije bilo magije od glavnog lika.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.