Igra se pojavila za ps3.U najpoznatijoj slovenackoj prodavnici se za sad najbrze kupuje :) Cfw 4.46 je porteban da bi se igrao pes.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Ovo je lepa vest znaci za pc plafon 5 dana cekanja
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Igra se pojavila za ps3.U najpoznatijoj slovenackoj prodavnici se za sad najbrze kupuje :) Cfw 4.46 je porteban da bi se igrao pes :: :: :: Asus M4A88td-v evo/usb :: AMD Phenom 2 955 be 3. :: wd 640gb sata :: 2x2gb exceleram black shark 1600mh :: Asus Eax 6850 :: Chieftec dragon :: cm hyper 212 :: lc power 600 :: logitech x-53 :: philips 222EL2SB/6 :: logitech mk32 ::
Duplex verzija nije dobra.Ako se kupuje pes za ps3 pazarite ovu verziju:Pro.Evolution.Soccer.2014.PAL.MULTI11.PS3-iNSOMNi. Gameplay je tecan,nema usporenja,golman i odbrana zajebani podosta,igraci se lepo ubacuju.Sve u svemu,bolji je od pes 13.Sto se mene tice,igracu i pes i fifu ove godine.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
E ja vec Duplex skinuo. Sve stuka, koci, ne znam je li razlog sto mi je igra na externi hdd ili do igre, a izgleda do igre kako ti kazes. Znas li kako se stavlja na strelice da se igra, ne mogu na analog da kontrolisem igrace, nemam osjecaja... I vise nema onog R3 kliknes i pici ti igrac u prostor da mu dodas, jel to izbrisano ili se ne drugi nacin to radi...
Ma znam, ja cu i na PC da je igram, nego ovo kad se nosam sa sonijem pa s drustvom pa moram imati pes, a i hocu da je probam malo prije nego na PC izadje, eto vise razloga...
Nije mi poznato zato sto mi se 13-ica uopste nije svidala pa sam je preskocio.Igrao sam fifu :) Jedino da odigras tutorial pa da pohvatas sve fazone.I ja sam imao duplex verziju i imao sam istih problema kao i ti,a i mnogi su se na netu zalili zbog usporenog gameplay-a i slabog odziva igraca.Evo sta kaze insomni team:Pro.Evolution.Soccer.2014.PS3-DUPLEX
`scene` release from 2013-09-13
has NO ONLINE FEATURE in their release ?!?!?
Meaning probably a BETA or journalist (p)review copy ?
Informaciju sam procitao na sajtu `Crni macici` games :D
Na PC je nakaceno 3x Logitech f710... ali jednostavno to nije to...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Polako bre, :: uskoro ce krstena verzija za PC pa se igrajte ko ljudi :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Pretece me abner ssa odgovorom :) Posle biranja level-a tezine izlazi setup za kontrole.po default-u je na analog.Samo primakni strelicu tamo gde pise L,klikni x i prebaci na krstic.I to je to.
Ako nisu menjali opcije od proslog fudbala, kad pocne utakmica pauziraj idi u select sides pa gde su dzojpedi klikne se kvadrat ima par opcija tu a jedna, ne znam kako se tacno zove ima u sebi opcije movement pa kaze:
Imas Lancher.. tu podesis i rezoluciju i sve i kontrole :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ako nisu menjali opcije od proslog fudbala :: kad pocne utakmica pauziraj :: idi u select side :: pa gde su dzojpedi klikne se kvadra :: ima par opcija tu a jedna, ne znam kako se tacno zove :: ima u sebi opcije movement pa kaze :: :: krsti :: analao :: krstic i analo :: :: tu podesi kako vec hoces :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Pa meni se nije svidjela ova duplex verzija, grafika mi je katastrofalna, kao na komp losi da ga igram, na neki od pre 8 godina, evo probacu i ovu novu verziju kad je skinem.
Jeste to pise na BC sad vidjeh.
@Dexter013
A jeste, sad me podseti, tako sam na PC bio podesio ali sam potpuno zaboravio, a nisam probao bez jednu tekmu, iznervirao se kako je lose bilo.
@MaliAbner Odlican ti je pes i na PC isto kao i na ps3, ako imas gamepad od trojke, skini program Motionin Joy imas na yt uputstvo kako se instalira, i igras lijepo na PC.
to je meni najudobniji joypad koji postoji, ali tebi ocigledno vise odgovara PS kontroler, kvalitetniji jeste, i tasteri su malo meksi, ali nije udobniji.. nekom odgovara raspored strelica na PS, nekom ne, sve zavisi.. ako je uopste do toga, nemam pojma da li su isti za PS3 i PC, ali cini mi se da ima razlike
:: Igram PES 2013 na PS3 i na PC.. :: :: Na PS3 je neuporedivo bolji.. :: :: Da li je zbog PS3 kontrolera ili sta.. :: :: Na PC je nakaceno 3x Logitech f710... ali jednostavno to nije to.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: Polako bre, :: :: uskoro ce krstena verzija za PC pa se igrajte ko ljudi :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
Ne siri dezinformacije neki imaju slabo srce :) kad se stvarno pojavi negde onda kazi ima ga, a ne IZASAO JE, ali sutra ili za dva dana ili za 10 sati...
Pa u pravu je bio, igra se pojavila u svim omiljenim prodavnicama. :)
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Ne siri dezinformacije neki imaju slabo srce : :: kad se stvarno pojavi negde onda kazi ima ga, :: a ne IZASAO JE, ali sutra ili za dva dana ili za 10 sati.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.