Slucajno sam ovo nasao,neznam dali ste ovo videli,ali morao sam podeliti :) Kazu procurela mapa,poredili velicinu sa Gta San Andreas mapom,pa prosudite sami....Na toj donjoj slici,ta manja polovina gde je i grad,koliko je mala SA mapa u poredjenju sa ovim,zauzima malo vise od pola grada....
Ako je stvarno ovako,boze...Meni nakon Vice City-ja nijedan gta nije vise imao to nesto,mozda sto mnogo gotivim 80.te,muziku,moralne vrednosti,ponasanje,oblacenje,stil... Nadam se da ce ovaj imati to nesto,i to mnogo :D
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Izasao za X-Box Skidrow.Jos samo za PC :D Au koliko je ovo dobro uradjeno i sta sve moze da se radi, a mapa... nikad kraja :D http://www.youtube.com/watch?v=QSAp_OsUPoY
Ne brini, to tako mapa izgleda, ne mogu sada sliku da nadjem, ali ima jedan dio grada sto bi rekao na mapu da tu uopste nema nista, a tu kao mali gradic, ne brigaj mapa je ogromna, no ovo izgleda smijesno kako je malo, mapa iz gta IV djelje velika naspram ovoga.
pa to je ono sto svi cekamo a to je ono sto je usralo gta4 samo glupi dosadni monotoni grad, ovako kad je kao gta sa ima da bude dosta zanimljivije, i dinamicnije..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.