Izaslo je jedino remek delo ratovanja (sto se tice realnosti ) a bogami i grafike.. Dobavljac je RLD mada ovo se uzima original ipak je ovde multi prioritet .....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Džaba ovako, možeš samo u editoru da se zajebavaš i sa botovima, ovo se kupuje za multiplay. 24 evra je online i nije mnogo uopšte. __________________ Scourge of PCBerza
24 ????? ovo ce da se uzme pre BF4 I COD Ghost samo tako
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Džaba ovako, možeš samo u editoru da se zajebavaš i sa botovima, ovo se kupuje za multiplay. 24 evra je online i nije mnogo uopšte :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Nesto sam neupucen u ove cene. Jel` mozes da mi kazes koja je cena za prvi regularni Final Fantasy XIV na ovom sajtu za koji si dao link? Ni meni se ne zeza sa ruskim kljucevima preko VPN.
Pa piše ti: 21.95 Evra http://goo.gl/0kJBRH __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Nesto sam neupucen u ove cene :: Jel` mozes da mi kazes koja je cena za prvi regularni Final Fantasy XIV na ovom sajtu za koji si dao link :: Ni meni se ne zeza sa ruskim kljucevima preko VPN ::
motku sa ovim jadnim vanzemaljskim kontrolama...grafika izgleda na prvi pogled ocaravajuce ambijent ocajan ali kontrole da se pogubis nacisto...neodustaje mi se jer izgleda dobro ali cu zbog ovog najverovatnije da dignem ruke
Phenom IIx4 955 Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate 1TB NZXT Lexa S Black Shark 8GB/1866MHz LC Powe LC6650GP3 http://tinyurl.com/7rgqpg9 Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka
pmf: o cemu pricas? Ako se ovo sto si rekao odnosi na Armu, onda
14.09.2013. 20:59
status: user broj poruka: 10997
do sada nisi imao posla sa pravom simulacijom pokreta, rukovanja alatima i oruzjima, vozilima...nego si ziveo u ubedjenju da su komande u COD-u i Battelfield-u the real thing...
Za lenje (a ambiciozne) igrace, preporucen je ovaj dodatak:
Igra je komplikovanija malo od Battlefielda i CODa jer cilja na realizam i simulaciju, shodno tome imaš komande za delimično pomeranje u svaku stranu, što je super jer možeš samo blago da izviriš preko prepreke ako ti treba. __________________ Scourge of PCBerza
ali zar se 99 posto igra ne zasniva zna istim komandama... lepo je to sto imas mnogo vise realisticnih elemenata ubacenih....ali malo nezgodno za navikavanje ...ostavio sam je po strani za sad ...odusevilo me najvise to sto posle svakog ispaljenog metka ako je nize od mete vidis prasinu na zemlji kao i u realnosti i to toliko realno da sam se odusaevio///
Phenom IIx4 955 Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate 1TB NZXT Lexa S Black Shark 8GB/1866MHz LC Powe LC6650GP3 http://tinyurl.com/7rgqpg9 Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.