Uvek probam i jedan i drugi, a igram samo bolji, fifa se jako jako popravila od kad je uzela dosta stvari iz pesa, for kad se trci, mini for kad se vodi lopta, skala za jacinu suta skretanje kad se trci sa loptom itd.
fifa je bolja od pesa vec odavno.. komentator, dinamicnost, kretanje igraca itd.. pes je toliko ozbiljan, da postaje dosadan
:: Uvek probam i jedan i drugi, a igram samo bolji :: fifa se jako jako popravila od kad je uzela dosta stvari iz pesa :: for kad se trci, :: mini for kad se vodi lopta, :: skala za jacinu suta :: skretanje kad se trci sa loptom itd :: :: Ali je opet po meni losiji fudbal :: :: Ko sta voli nek igra, naravn :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Probao sam ja demo za ps3 koji je izasao bio na psn pa su ga povukli.U obijasnjenju sony-ja je stajalo da taj demo ne predstavlja igru kako bi trebala da izgleda kad se pojavi full verzija.Ja se nadam da je tako,ali ono sto sam odigrao izgleda bas bas lose.JA sam bio igrac pes-a sve do pes 12,kad je izaso 13 batalio sam pes i presao na ffu.Trenutno po meni je fifa dosta bolji fudbal.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
A najveca farsa je bio proslogodisnji,sto se fife tice za pc od 2011 je extra i ne razmisljam o pes-u kojeg sam igrao pa jedno 7-8 godina zaredom pre toga.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
-fifa ce se dobijati besplatno uz xbox one ako se ta konzola pre-orderuje -nova fifa za konzole ce biti bolja od pc verzije iako su prethonih par godina bile iste -poznato je da se pes vise igra u Aziji i Juznoj Americi pa ce se zbog toga u novoj fifi pojaviti nove lige (jos uvek nije izasao kompletan spisak liga ili ga nisam nasao na netu) http://www.easports.com/fifa/news-updates-gameplay/article/fifa-14-colombia-primera-a
da bude bolja Fifa za konzole nego za PC :( Inace ova 13 i 12 su bile dobre, 12 je imala neke bagove, a u 13 najzad su dosta toga ispravili i moze da se igra, ima jos par nekih bagova koji su se provukli ali jbg, ipak je to EA :)
Inace ovaj Dex nema pojma, polako pa ce preci i on da igra Fifu :) :P
Fifa je arkada prosto... Dzabe im grafika i pokradene cake sa PES-a... Ok Fifa12 je bila za 5% bolja ... samo zbog grafike... Inace opste je poznatno da je PES prava stvar...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
kao sto sam rekao, misljenja su podeljena, opste je poznato da je dobra fifa, opste je poznato da je dobar pes.. ali to koja je bolja je individualno, a ne opste poznato.
Uradimo anketu na berzi ili proguglaj pa ces videti ...deca igraju Fifu jer je laksa...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: kao sto sam rekao, misljenja su podeljena, opste je poznato da je dobra fifa, opste je poznato da je dobar pes.. ali to koja je bolja je individualno, a ne opste poznato :: :: ::
da guglam to.. aj ne budi smesan. Deca igraju i PES, ne potcenjuj decu.
:: :: Uradimo anketu na berzi ili proguglaj pa ces videti ...deca igraju Fifu jer je laksa.. :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: kao sto sam rekao, misljenja su podeljena, opste je poznato da je dobra fifa, opste je poznato da je dobar pes.. ali to koja je bolja je individualno, a ne opste poznato :: :: :: :: :: ::
Znaci odvalio bi te u fifi 20-0 a u pesu garant uz delimicno tvoje opiranje 10-0... kako ljudi ne kapiraju da od Pes 6 Fifa ne postoji....
:: da guglam to.. aj ne budi smesan. Deca igraju i PES, ne potcenjuj decu :: :: :: :: :: :: Uradimo anketu na berzi ili proguglaj pa ces videti ...deca igraju Fifu jer je laksa.. :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: kao sto sam rekao, misljenja su podeljena, opste je poznato da je dobra fifa, opste je poznato da je dobar pes.. ali to koja je bolja je individualno, a ne opste poznato :: :: :: :: :: :: :: :: ::
odvalio bi me u fifi mozda 6:0(neka bude).. a u pesu bi me odvalio sigurno, ali verovatno 1:0 ili u najboljem mogucem slucaju 2:0 i to bi se preznojio dok bi dosao do mog gola, usput popio kafu i chaj..
:: :: Znaci odvalio bi te u fifi 20-0 a u pesu garant uz delimicno tvoje opiranje 10-0... kako ljudi ne kapiraju da od Pes 6 Fifa ne postoji... :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: da guglam to.. aj ne budi smesan. Deca igraju i PES, ne potcenjuj decu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Uradimo anketu na berzi ili proguglaj pa ces videti ...deca igraju Fifu jer je laksa.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: kao sto sam rekao, misljenja su podeljena, opste je poznato da je dobra fifa, opste je poznato da je dobar pes.. ali to koja je bolja je individualno, a ne opste poznato :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
usporili su je malo, sada igraci drugacije kontrolisu loptu, nekad im pobegne, odbrana mi se cini da se bolje postavlja, nije lako zadrzati loptu jaci igrac je uzme, ali i dalje moze da se prodje kroz zadnju liniju na kontru ako su brzi i spretni igraci, sutevi lepse izgledaju.....ima poboljsanja......ono sto me interesuje da li ce vratiti player-manager mod, msm da nisu i da nece sto ce bti bas glupo......
Ja Fifu igram zbog karijere(msm single player), inace u manager modu treniras klub koji odaberes(i naravno igras meceve), a u prosloj dal 12 bese sam mogao da treniram uz klub i igraca, sto mi se bas svidja, jer uzmem nekad samo sa jednim igracem da igram na terenu, i onda se spusti kamera dole i deluje kao stvaran mec da gledam, cool je :))
Postoje cinjenice, a jedna je: -FIFA je naprednija miljama od PES-a, u svakom smislu.
FIFA da je laka, nije sigurno. PES nastrebas bez problema, uvek sam bedio drugove na jednu foru. FIFA da naucis da igras, moras malo da budes gamer, da provodis vise vremena za citanjem i tutorijalima. Kao klinac sam igrao obe igre, jer uvek je PES nudio nesto drugo od FIFA i obrnuto. Iako sad, PES mi izgleda kao decija igrica kad je uporedim sa FIFA. Licence, bezbroj timova, realne ocene, stadioni,izvanredna karijera menadzera, komentatori... sve ide na ruku FIFA. Jedino PES nudi bolji mode a to je BE A PRO. Doduse, FIFA i njena karijera je nesto sto PES nece nikada napraviti, da to izgleda onako ozbiljno.
Evo da budemo realni sada, nije bas da je nesto pretesko da se provali fora za sigurne golove u Fifa, isto kao i u PES-u, uzmes tim koji ima prosek za napadace 90+ za speed position shoot, protiv nekog tima koji ima spore igrace u odbrani i u 90% slucajeva ovi napadaci ima da smugnu na vreme izmedju njih i ako to vidis i prosledis im pas uvek moze da se da gol, isto tako u vecini slucajeva desava se da se odbrambeni igraci svi nabijaju u 16 u 2 defense reda 4 igraca iza linije sesnaesterca i jos 3 ili 4 igraca ispred i ostaje jedino da se sutira van 16(jer je tesko da se dodje u 16), a za to treba igraci sa ocenama od 70-75+ za shoot....
:: Postoje cinjenice, a jedna je: :: -FIFA je naprednija miljama od PES-a, u svakom smislu :: :: FIFA da je laka, nije sigurno. PES nastrebas bez problema, uvek sam bedio drugove na jednu foru. FIFA da naucis da igras, moras malo da budes gamer, da provodis vise vremena za citanjem i tutorijalima. :: Kao klinac sam igrao obe igre, jer uvek je PES nudio nesto drugo od FIFA i obrnuto. Iako sad, PES mi izgleda kao decija igrica kad je uporedim sa FIFA. Licence, bezbroj timova, realne ocene, stadioni,izvanredna karijera menadzera, komentatori... sve ide na ruku FIFA. Jedino PES nudi bolji mode a to je BE A PRO. Doduse, FIFA i njena karijera je nesto sto PES nece nikada napraviti, da to izgleda onako ozbiljno. :: ::
Upravo sam odigrao demo 2 na ps3,i mogu da kazem da je i ove godine fifa winner.Odbrana mi deluje retardirano nekako,od 3 gola koja sam dao sva 3 su odbrana ili golman kiksirali,gameplay mi uopste nije fluidan,sve deluje nekako usporeno kao u matriksu.Sutevi mi isto deluju ocajno.Jedini sto su izgleda poboljsali je veca podrska saigraca koji idu u napad i to je to.
wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.