Ako nemas djojstik mozes da se jebes, a najveca glupost je sto nema co-op, svaki analogni stik kontrolise jednog lika, ali ne moze u dvoje da se igra?!
:: Ja sam odustao od Castelvania jer nemam mogucnost za dzojstik... :: Na tastaturi je pakao... :: aj da skinem i ovo :) :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: ::
Brate imam rumble pad 2 .. jedan od best buy dzojstika.... i NE NUDI MI opciju da koristim dzojstik... da li je do kreka,podrske nemam pojma... taj program sam skinuo i pogubio se.... ima jedan jos jednostavniji ali sam ga zaturio... kako god cekam neki patch da to isprave a i nije me nesto igra preterano odusevila iskreno... Vise sam odusevljen Lost Planet 3 :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Nzm koju si verziju skinuo ili da li si lepo odradio sa Toca emulatorom i radi normalno :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Pa nije valjda ko Castelvinia ? Jbt ima li podrske za game pad ?
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Pa tu ce se tek usrecis.. :: :: :: :: Ja sam odustao od Castelvania jer nemam mogucnost za dzojstik... :: :: Na tastaturi je pakao... :: :: aj da skinem i ovo :) :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: ::
Nema nista da se bira, igra po defaultu detektuje gamepad i radi najnormalnije. Mozda da pokrenes tocaedit kao administrator. I da proveris da li je tocaedit dobro podesen, tj da sam remapiras svaku kontrolu.
Ako tocaedit radi, cuces zvuk po pokretanju igre, jedno `ding` ne znam kako da opisem bolje :) srecno, igra je stvarno fino odradjena, nadam se da ces uspeti da namestis
Xpadder je zakon :D Naso sam program koji sma pre koristio : ) za Grid 1 :D u svakom slucaju hvala
:: :: :: :: Nema nista da se bira, igra po defaultu detektuje gamepad i radi najnormalnije. Mozda da pokrenes tocaedit kao administrator. I da proveris da li je tocaedit dobro podesen, tj da sam remapiras svaku kontrolu. :: :: Ako tocaedit radi, cuces zvuk po pokretanju igre, jedno `ding` ne znam kako da opisem bolje :) srecno, igra je stvarno fino odradjena, nadam se da ces uspeti da namestis
Ako nemas djojstik mozes da se jebes, a najveca glupost je sto nema co-op, svaki analogni stik kontrolise jednog lika, ali ne moze u dvoje da se igra?!
Bez obzira na ovo drago mi je da si je ipak odigrao, mada po meni je to vise interaktivna bajka nego igra ali je stvarno majstorski odradjena, uzivao sam od pocetka do kraja
Steta sto nema vise ovakvih igara, mada da ih ima, mozda ne bi bilo ovakvo uzivanje odigrati jednu :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.