Da li ko zna sta se desava? Ne mogu da uplatim premium u WoT
STRANA 1 OD 1
bomid
Da li ko zna sta se desava? Ne mogu da uplatim premium u WoT
27.08.2013. 13:11
T54379
status: user broj poruka: 1563
Od Maja posedujem VISA ELECTRON INTERNET karticu izdatu od Postanske Stedionice. U vise navrata do sada a poslednji put 22.08.2013. sam obavljao transakcije u WoT-u (premium nalozi, zlato) i sve je funkcionisalo bez problema. Do duse par puta mi se desilo da se transakcija ne obavi iz `prve` pa ja ponovim I sve prodje kako treba. Kada sam uzeo karticu odabrao sam i opciju da na mobilni dobijam SMS za bilo koju transakciju bilo uspesnu bilo neuspesnu i to je sve funkcionisalo do danas. Jutros sam na racun uplatio 100 Eura to je odmah leglo. Evo u poslednjih sat-dva vremena pokusavam da obavim transakciju uzimanja premium i zlata i dobijam informaciju citiram:`We`re sorry but your credit card was declined. If you feel this is in error, please`. Zvao sam i Postansku Stedionicu gde su proverili i rekli mi da mi je kartica u redu i da oni ne dobijaju od Banke iz inostranstva zahtev da se izvrsi transakcija tako da je iz nekog razloga problem tamo negde. Da li se ko susretao sa ovim problemom i moze li mi pomoci?
Ma kakvi `pay to win`. Pre par meseci sam dosao do VIII i IX tier-a i kako god odigram sve malo po malo idem u minus. Zato sam se i odluciio na `ovaj korak sa uplatom premiuma i zlata`. Nego sada se nesto desava i ne mogu da izvrsim uplatu. Ne znak o cemu se radi.
Al brate 100 evra za in-game currency? Za mene je to korak predaleko... Takve igre su napravljene da ti izbijaju pare iz džepa kao što vidiš i sam: ne možeš da postigneš više dok ne tresneš pare.
Zato sam i prestao da igram SWTOR. __________________ Scourge of PCBerza
:: Ma kakvi `pay to win`. Pre par meseci sam dosao do VIII i IX tier-a i kako god odigram sve malo po malo idem u minus. Zato sam se i odluciio na `ovaj korak sa uplatom premiuma i zlata`. Nego sada se nesto desava i ne mogu da izvrsim uplatu. Ne znak o cemu se radi :: :: ::
Moras da na kartici imas vise para nego sto zelis da uplatis na Wot. Idi dodaj jos 5-10e pa ce 100 da prodje. Meni je recimo za placanje 10e bilo potrebno da imam 3e visak cini mi se. (Intesa)
PS. Mnogo to para za takvu igru.
PSS. Kupi premium V ili premium VIII teski tenk i baci se na grind.
Da malo pojasnim. Igram igru na nekoliko profila i do sada su mi transakcije bile 10-20 Eura za premium ili zlato tako da kada taj novac izdelim na broj profila ne dodje tako puno po jednom. @KalifNS Druze na kartici trenutno imam 111,71 Eura i to je 11 puta vise nego sto sam ja pokusavao da uplatim (premium 30 dana za 9.95 Eura). Primera radi posledju uplatu-transakciju sam obavio 22.08 kada sam na kartici imao 31,66 Eura a uplatio za zlato 19.95 Eura (bez problema) I ostalo mi 11,71 Eura. Neki drugi `zajeb` je u pitanju. Slazem se da je mnogo para ali jbg samo to trenutno igram i jos me drzi. Do kada ce ne znam. Svakako ce mi jednog dana dosaditi, kao i druge igre koje sam prosto gutao (za 7 dana prelazio po 3-5 puta, koliko je bilo nivoa tezine) a sada prosto ne mogu ni jednu da igram.
Jbg druze, tebi je do zajebancije a ja vec pocinjem da se nerviram zbog ovoga. Dok sam dobijao SMS poruke (dok je sve funkcionisalo kako treba) o obavljenoj transakciji u njima je pisalo : `PLAYSPAN ULTIMATEPAY FOSTER CITY US`. Danas kada sam u vise navrata bezuspesno pokusavao da izvrsim uplatu izlazilo mi je:`We`re sorry but your credit card was declined. If you feel this is in error, please contact us`. Ja sam naravno `kliknuo` na `contact us` i video da je jos ljudi imalo slicne probleme i pitanja u vezi toga a dobili su veoma opsirne ali neprecizne odgovore u fazonu `moze da bude mnogo toga-razloga` ali nista konkretno tako da sam odustao od `kontaktiranja`.
U toku je akcija, kod koje, ako imalo dobro igraš, upadaš na premijum koji se samo-produžuje (ako i dalje dobro igraš) plus, dobijaš po 300.000 coina iz igre svako malo, nakon sabranih (ne)dela tj. masakra protivnika. Zašto u ovom periodu plaćati, jebe-m-li-ga. Igraj malo bolje. Bar sad.
Naravno da znam za tu akciju kao i svako drugo desavanje kada je u pitanju WoT. Vec sam na svakom profilu imao dobitak od po dva dana premiuma i 7-8 puta sam uzeo po 300.000 coina. Osim toga mislim da ne igram lose ali da budemo potpuno realni i iskreni, jednostavno ne mozes igrati tako dobro iz partije u partiju da bi ti premium bio suvisan. Narocito od VIII do X tiera. U svakom slucaju sam odustao od bilo kakvog placanja i podigao novac. Imam nesto zlata od ranije pa cu s njim da platim koji dan premiuma.
Uplata nije prosla iz nekog razloga.Moraces da sacekas mislim 24 ili 48h od zadnjeg neuspelog pokusaja uplate, pa tek onda ces moci ponovo da uplatis.Kontaktiraj suport pa ces biti siguran.Imao sam pre oko god.dana slican problem ali ne mogu da se setim koliko sam morao da cekam.Poz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.