Pozdrav Kada pokrenem igricu pita me dali da izaberem DX9 ili DX11 ja izaberem DirectX 11 ucita igricu i kada pokrenem kampanju izbaci me i pise ovo `Total War: Shogun 2 has stopped working. A problem caused the program to stop working correctly. Windows will close the program and notify you if a solution is available. `
Menjao sam kreki, apdejtovao DX, Graficku nista probem ostaje...
net framework 4, ubaci njegov onaj c++(od same igre), reinstaliraj driver za graficku, ako opet nece problem je verovatno do leka, lek je neispravan, pa promeni lek.....
Ako si slucajno skidao black box verziju, mozda I sama instalacija ne radi kako valja....
zaboravio sam da napisem da je windows 8 u pitanju ubacio sam novi c++.. apdejtovo graficku ne znam za zvuk kako :( skinuo sam bio 4 kreka isti problem ostaje.... pretrazio sam ceo internet probao sve zivo i nece ...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.