Nije exkluziva cim sam naveo da izlazii za PC i Xbox 360, nego ne izlazi za ps4, gdje god podjem gamespot, ign, svugdje pisu ove 3 platforme, gdje si ti to nasao da je za ps4 pojma nemam.
Po ovome Titan Fall ima ugovor sa Xbox One .... cim istekne ugovor izacice za PS4... Ali ako je ovako stanje Onda je ovo eksluziva za Xbox One(PC trziste je nebitno)
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: :: :: Nije exkluziva cim sam naveo da izlazii za PC i Xbox 360, nego ne izlazi za ps4, gdje god podjem gamespot, ign, svugdje pisu ove 3 platforme, gdje si ti to nasao da je za ps4 pojma nemam.
:: Ali ako je ovako stanje Onda je ovo eksluziva za Xbox One(PC trziste je nebitno)
Exkluziva nije to je 100%, a godinu dana cekati hoce li da osvane mozda na ps4 je smesno ako imas PC prosecni (jer graficki se vidi da nije nesto zahtevno), jos kad ti je igra kako kazes u top 5, nego dobro tvoje pare, tvoja glava pa radi sta hoces.
Ako zahtevnost bude ok sto da ne . Ja prvi necu kupovati naslove koji ce biti za pc.... Osim GTA 5 :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: :: :: Ali ako je ovako stanje Onda je ovo eksluziva za Xbox One(PC trziste je nebitno) :: :: Exkluziva nije to je 100%, a godinu dana cekati hoce li da osvane mozda na ps4 je smesno ako imas PC prosecni (jer graficki se vidi da nije nesto zahtevno), jos kad ti je igra kako kazes u top 5, nego dobro tvoje pare, tvoja glava pa radi sta hoces.
Pa tebi je mozda PC trziste nebitno nekome je jedna masina za sve. Ko voli da moduje i tweakuje igre, da se zeza bolji je PC. Do sada su PC korisnici trpeli zbog konzola sada ce sve biti bolje. Sada ce sve jake grafike dobiti smisao, bolja optimizacija i mi na PC cemo moci sa tim istim igrama jos i neke stvari koje ovi zavaljeni za kauce ne mogu. Ja unajmim PS3 svakih 3-4 meseca na nedelju dana i predjem 1-2 igre i to je to. Samo one koje nema za PC. Mogucnosti PCa su beskonacne, od njega treba napraviti umetnicko delo, PS3 je kutija plasticna za zanimaciju, za zatvore, Avganistan, Irak, za vojnike. Nema nista bolje od PCa ko ima da priusti i da sklopi kako voli. Po svom ukusu. Ovako treba i PC i da bi trazio i rezao te igre koje kostaju po 30-100e i igrao ih na konzoli. Mi mozemo sve sto i konzola ona ne moze sve sto i mi. Samo kada se pojavi dobar naslov iznajmis je pa igras ili pozajmis od nekoga. Ovako i mi mozemo da lezimo i igramo i da koristimo isti ispravljas. Kupis ono Logi sranje za levu ruku, mis u desnu i na kaucu si a sve spojeno na TV.
I potrosis silne pare za sledecih 5-7 godina da bi upgradeovao PC, dok ne mrdas ista na konzoli. I na konzolama postoje modovi, ako nisi znao. Nije sve u grafici, gameplay je najbitnija stavka u igricama. Najvise igirica je upravo odigrano na konzolama. Od onih prvih gde je igrica PONG, pa preko uspesnih konzola Sege, Nintenda, Sony-ja, do onih manje koriscenih Jaguar, 3DO... A tek na automatima...pih. Razvaljivanje.
Svaki uredjaj, svaki PC, konzola, telefon imaju svoje granice. Kompjuter koji nema granice se zove Univerzum. Najbolji i najlepsi od svih.
Ti kada odvalis nesto, uglavnom svaki put, bas ga odvalis. Ocigledno nemas sirok uvid u svet tehnologije i igrica. Nit objektivnost.
Definitivno bi trebao malo da izadjes napolje da osetis ovaj divni hladni vazduh. Ili kada udari vrucina, pa sevnu picoke da ti eksplodira K. _____________________________ http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jpg
:: Pa tebi je mozda PC trziste nebitno nekome je jedna masina za sve. :: Ko voli da moduje i tweakuje igre, da se zeza bolji je PC :: Do sada su PC korisnici trpeli zbog konzola sada ce sve biti bolje :: Sada ce sve jake grafike dobiti smisao, bolja optimizacija i mi na PC cemo moci sa tim istim igrama jos i neke stvari koje ovi zavaljeni za kauce ne mogu :: Ja unajmim PS3 svakih 3-4 meseca na nedelju dana i predjem 1-2 igre i to je to. :: Samo one koje nema za PC. :: Mogucnosti PCa su beskonacne, od njega treba napraviti umetnicko delo, PS3 je kutija plasticna za zanimaciju, za zatvore, Avganistan, Irak, za vojnike. Nema nista bolje od PCa ko ima da priusti i da sklopi kako voli. Po svom ukusu :: Ovako treba i PC i da bi trazio i rezao te igre koje kostaju po 30-100e i igrao ih na konzoli :: Mi mozemo sve sto i konzola ona ne moze sve sto i mi :: Samo kada se pojavi dobar naslov iznajmis je pa igras ili pozajmis od nekoga. :: Ovako i mi mozemo da lezimo i igramo i da koristimo isti ispravljas. Kupis ono Logi sranje za levu ruku, mis u desnu i na kaucu si a sve spojeno na TV ::
Veće sra..e u životu nisam igrao, posle 10 minuta borbe sa samim sobom u fazonu `ne mogu da verujem` uspeo sam da se izlogujem i vratim nazad 12.3GB slobodnog prostora. Repetitivno smaranje upakovano u modern warfare engine, ali da zanemarim grafiku, igrivost je nula. Angry birds je za ovu igru pojam.
eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
Nije COD engine uopšte već source... meni je zabavna igra jako. __________________ Scourge of PCBerza
:: Veće sra..e u životu nisam igrao, posle 10 minuta borbe sa samim sobom u fazonu `ne mogu da verujem` uspeo sam da se izlogujem i vratim nazad 12.3GB slobodnog prostora. Repetitivno smaranje upakovano u modern warfare engine, ali da zanemarim grafiku, igrivost je nula. Angry birds je za ovu igru pojam :: :: eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski :: :: :: ::
Neću je sigurno kupovati, nije skupa ali imam BF4 + Premium koji pikam kad imam slobodnog vremena tako da za ovo nemam. 33 evra je okvirno... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.