U prodavnicama, P2P verzija, 7.59gb teska, ne znam koliko radi ali ako ne radi samo moze biti problem do kreka jer je unlocked verzija, ali u toku dana ce sigurno biti raznih verzija...
Samo FLT Skidrow Realoded te p2p nikad nisu stabilne ...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: :: U prodavnicama, P2P verzija, 7.59gb teska, ne znam koliko radi ali ako ne radi samo moze biti problem do kreka jer je unlocked verzija, ali u toku dana ce sigurno biti raznih verzija...
ali prosli deo mi je bio bas nepovezan, dopada mi se cela ta ovet the top zamisao, ali koliko god sam se trudio da igram dalje - nisam mogao. Valjda ce ovaj deo biti malo bolji :) inace, da ne.spamujem izasao je i xcom novi.
Sve je super, ali kada sam cuo pesmu `what is love` bas sam se iskreno od srca naglas nasmejao. Treci dao mi i nije bio nesto, ali ovaj mi je skroz ok za ubijanje vremena, makar za sada. Naravno, ko trazi ozbiljnost u ovoj igri - na pogresnom je mestu. :)
Koje god detalje da stavim sem ultra naravno, igra ima prosecno oko 30 do 45 fps-a govorim kad se prvi put ide po gradu, onaj pocetak i po uskim hodnicima tu je zakucano na 60.
gpu usage oko 60/70% u tim trenucima cpu usage takodje oko 75%.
Probacu kad dodjem sa posla na mojoj masini ali mislim da ova igra ima asasin krid sindrom sto se tice lose optimizacije, kako kod vas radi i na kojim detaljima?
Ma do igre je, evo tona i tona ljudi se zali i sa nvidijom i sa amd-om neki lik sa titanom ima 30 do max 40 frejmova na bilo kojim podesavanjima, smesno...
Meni leti igra nisam video FPS ... Ali Dex brate sta pise na pocetku igre ? AMD Gaming Evolved :) :) Sala na stranu izbacice patch ocekuje se i neki DLC tako da u tom grmu lezi zeka :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Igra je fina zajebancija, sprdacina i ima dobar humor :: :: Inace na Dunjinoj masini :: :: AMD 687 :: AII x4 @ 3 gh :: 8 gb ram :: rezolucija monitora 1680x105 :: :: Koje god detalje da stavim sem ultra naravno :: igra ima prosecno oko 30 do 45 fps- :: govorim kad se prvi put ide po gradu, :: onaj pocetak i po uskim hodnicima tu je zakucano na 60 :: :: gpu usage oko 60/70% u tim trenucim :: cpu usage takodje oko 75% :: :: Probacu kad dodjem sa posla na mojoj masini ali mislim da ova igra ima :: asasin krid sindrom sto se tice lose optimizacije, :: kako kod vas radi i na kojim detaljima :: :: Ma do igre je, evo tona i tona ljudi se zali i sa nvidijom i sa amd-o :: neki lik sa titanom ima 30 do max 40 frejmova na bilo kojim podesavanjima :: smesno.. :: :: http://steamcommunity.com/app/206420/discussions/0/846962439266496592 :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.