Bas lep primer kako uz koriscenje dobrih svetlosnih efekata, depth of field-a, chroma shift, lens flare i slicnih efekata, moze gameplay i sama igra jako dobro i realno da izgleda, pa cak i ako texture nisu bog zna sta.
Upravo tako,ove texture mi se cine da nimalo ne odskacu u kvalitetu od onih koje smo gledali u novijim igrama sa Unreal 3 Engine-om,recimo Dishonored,koji je bio lep primer,kako igra moze sasvim lepo da izgleda(ne nesto specijalno)a da je teras bez problema i na starijim mahinama.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Mali milion igara sadrzi (kao glavnu temu ili epizodu) borbu sa zombies
18.08.2013. 15:53
status: user broj poruka: 10997
Jos u prvom Quake-u igrac se povremeno susrece sa walking dead creatures... U Carmagedon-u ih gazis automobilom (kako kojeg spljeskas, ostaje zelena fleka)...
Čim namirišu da nešto ide, ima da izbombarduju publiku sa lavinom sadržaja. Za sada je skoro većina ovih naslova dobrog kvaliteta, ali koliko dugo ćemo čekati dok se ne desi `Callofdutyzacija`?
Na mojoj masini leti kako radi. Nikakav problem 55/60 fps-a konstantno.
Na Athlon II x4 i 280x nije da je problem u frejmovima, ili da karta ili cpu ima mali usage, FPS vrti se oko 50 uglavnom ali konstantno secka, svakih sekund ipo recimo. Mislim da ce biti do AMD drajvera jer je igri nvidija sponzor.
Neko drugi sa AMD kartom da je pazario igru i probao?
@Sky Ja od sad sve kupujem, ne samo igre, nego i muziku i filmove i softver. Dzaba Sky ako samo muziku ili filmove ili softver kupujes, dzaba...
Hm? Sad sam gledao neke testove po netu, i vidim da u nekim momentima povuce i preko 3.5GB vrama. Evo i poredjenja GTX980 vs GTX970, ako nekoga zanima. https://www.youtube.com/watch?v=lw5AWWj2-Z4
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium
:: Ispod 3gb je uvek sa max texturama :: :: Cpu: FX 6300 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Logi iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.