Pretpostavio sam da je tako, nego me malo naslov zbunio :). Čekam da me pozovu iz Banke po kartice da odem i da pazarim ovu extra ponudu.
:: Zašto ne bi mogle? Pa dobijaš i Steam i Origin ključeve :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Ispod pojedinih igara piše da mogu su dostupne i Steam verzije, sad ne znam da li mogu da se aktiviraju na steamu :: :: :: :: :: ::
Super je ponuda, bas sam hteo da kupim ali nesto nece, non stop mi prijavljuje da kartica nije prosla, inace koristim Visa Virtuon of Raiffeisen banke. :( Ranije sam na huble-u vec kupovao Metro i jos par igara, ali tada je bilo u eur-ima, ne kao sada u dolarima. Da li jos neko ima problem, da nije do valute(jer na kartici operisem sa eur-ima)? Ne vidim da ima gde na sajtu da se promeni, ili sam ja corav!
ja platio Master karticom i proslo.Dobio kljuceve... :)`oce neko da mu prodam ...10$ po kljucu hahaha SALIM SE NARAVNO :) Extra.,.samo da potvrdim da radi sve ok ... srecna vam kupovina :) MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb GDDR5 Asus DVD/RW
U cemu je bio problem, i kako si ga resio? Jel` moraju da budu dolari na racunu ili moze i evro?
:: Naravno da moze!! :: :: BTW i ja sam na kraju uspeo da se pocastim. . :: :: :: :: Jel moze da se igra multiplayer ako se kupe kljucevi za ovo(konkretno mislim na BF3 i Crysis) :: :: :: :: :: ::
Ja ne mogu da verujem šta neki odvaljuju ovde. Ako igra ima multiplay radiće normalno jer je legalan ključ.
Ja iskreno skupljam digitalno na steamu igre, jebe mi se za kutije da mi se gomilaju sa diskovima koje ne koristim. Ovako imam svoje igre dostupne bilo gde u svetu a ne moram da nosakam kutije sa sobom. Idemo sa vremenima...
Dakle za 500 dinara okvirno od MP igara imate Battlefield 3, Dead Space 3, Crysis 2, Burnout Paradise, Medal of Honor. Verovatno će za par dana da dodaju još par igara kao uvek.
Pored toga dobijate single play: Mirror`s Edge, Dead Space 1, Sims 3 __________________ Scourge of PCBerza
:: obicno ne daju ovako dobre igre....bas si ga ubo M, thx ...bas mi Bf3 treb ::
Ovakvih deal-ova ima koliko hoces, neko ko kupuje igre prati takve stvari a nekog ko skida piratske verzije to ne zanima, gde da baca pare na gluposti, ajte molim vas.
je takvo djubre,hocu ponovo da instaliram neke igre skida 2% i samo stane ne mogu da pauziram pa da ponovo nastavim,mreza mi radi normalno skida torente
Ma jok, problem mi je bio do kartice, kupio sam sa karticom od kolege sa posla, i sve je proslo kako treba, izgleda mi da moram da imam nesto vise novca na kartici, odnosno preracunao sam se, nije bilo kinte i to mi je bio problem, bas sam ispao ovca. .(
:: :: U cemu je bio problem, i kako si ga resio? Jel` moraju da budu dolari na racunu ili moze i evro :: :: :: Naravno da moze!! :: :: :: :: BTW i ja sam na kraju uspeo da se pocastim. . :: :: :: :: :: :: :: Jel moze da se igra multiplayer ako se kupe kljucevi za ovo(konkretno mislim na BF3 i Crysis) :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Kupio mi je ortak preko kartice svih 6 + BF3 i Sims3 Stavljene su na skidanje(BF3 prvi,naravno) :) Sve skidam preko steam-a,osim BF3..koji mora preko Origin-a Veceras ce da se pika BF3 multi :D
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.