Igra ocigledno podrzava samo originalni XBox kontroler, instaliraj emulator za isti i radice bilo koji standardni PC gamepad. Ja se igram sa Logitech Rumblepad 2 (probao i sa Cordless Rumblepad 2) i radi odlicno, ukljucujuci i vibracije :)
:: Haos :: :: A na steamu stoji : THIS GAMES HAS FULL CONTROLLER SUPPORT : :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Re: ovo je za nas starije povratak u detinjstvo i sad da se patim k`o Isus na tastaturi !!!
15.08.2013. 07:25
status: user broj poruka: 18996
koji bre to kontroler imas?
:: Pa ne ide. Ako ovakav bude i Miki u septembru e onda u k....! Nadam se da ce ovo resiti uskoro necu ni da pocinjem igru dok ne rese ovo, gre`ota! :: :: ::
Radi Xbox 360 kontroler normalno. Stvarno vam preporucujem da nabavite isti za Windows, da ne brinete da li ce nesto raditi ili ne, i da se ne bakcete sa emulatorima.
Problem koji ja imam sa ovom igrom je da joj ocigledno fali Vsync. Pitam se da li bih mogao nekako da ga forsiram bez obzira sto ta opcija unutar same igre ne postoji.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.