:: Ako cemo realno,Lol igraju ljudi koji su nesposobni za nesto teze(slozenije),ili ti Dotu ili Hon :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Lol je daleko tezi od Dote... Ja sam igrao obe igre... Dota je vise reamke dota 1 i to totalni promasaj....Hon i Dota je gubljenje vremena lose odradjeni itemi prodavnice po celoj mapi...Pa ne igram search and get wild Lol je ozbiljna igra brza ,fokusirana i nema gubljenje vremena..... Dota mec moze da traje satima lol kvalitetan mec max 25 min..... Ukusi su razliciti slazem se Dotu igraju nostalgicari ...jer tim koji je stvorio Dota 1 radi LoL ... prica tu prestaje....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Svako ima pravo na svoje misljenje,a realnost je takva kakva je (Lol je smesan)e sad to sto se nekome ne svidja,njegov problem :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Upravo zbog toga više preferiram Ligu nego DOTU, neke stvari su uprošćenje koje su bez ikakvog razloga komplikovane u DOTI. Razbacane radnje, deny, komplikovana kupovina, nemogućnost magova da budu kompetentni u kasnoj igri...
Te probleme je Liga ispravila, tvorac DOTE kao što mnogi misle nije ICEFROG već Steve Guinsoo Feak koji je sada trenutno u RIOT gamesu iza Lige i koji i dan danas stvara nove šampione i nov sadržaj.
ICEFROG je isto što i Morello u Ligi, balansera, on je samo izbalansirao DOTU da sve to funkcioniše.
Stoga ja ne vidim razlog da pljujete igru koju je napravio čovek koji je napravio i DOTU. Doduše tu su učestvovali i ostali u RIOT games-u (Ezreal, Veigar, Shurelia...) ali u suštini Guinsoo je stvorio. Kako Electronic Arts pravi igre
:: Lol je daleko tezi od Dote... Ja sam igrao obe igre... Dota je vise reamke dota 1 i to totalni promasaj....Hon i Dota je gubljenje vremena lose odradjeni itemi prodavnice po celoj mapi...Pa ne igram search and get wil :: Lol je ozbiljna igra brza ,fokusirana i nema gubljenje vremena..... Dota mec moze da traje satima lol kvalitetan mec max 25 min.... :: Ukusi su razliciti slazem se Dotu igraju nostalgicari ...jer tim koji je stvorio Dota 1 radi LoL ... prica tu prestaje... :: ::
Kako mozes uopste da kazes da je Dota totalni promasaj?
Daleko tezi od Dote? Nemoj da te neko cuje brate...
Ako je LOL daleko tezi od Dote, onda ti stvarno nisi normalan!
SVE te igrice su bazirane na Doti, da ne kazem, uproscene.
Pa nije za dzabe kada sam igrao pre godinu dana prvi put Dotu 2, dodje mi `Dirge` na mid, ja sa SF-om, i kaze covek:
`this game seems much harder then LOL!`
Teza igrica od DOte? :D Nasmejao si me brate, hvala ti.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Lol je daleko tezi od Dote... Ja sam igrao obe igre... Dota je vise reamke dota 1 i to totalni promasaj....Hon i Dota je gubljenje vremena lose odradjeni itemi prodavnice po celoj mapi...Pa ne igram search and get wil :: Lol je ozbiljna igra brza ,fokusirana i nema gubljenje vremena..... Dota mec moze da traje satima lol kvalitetan mec max 25 min.... :: Ukusi su razliciti slazem se Dotu igraju nostalgicari ...jer tim koji je stvorio Dota 1 radi LoL ... prica tu prestaje... :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Svako ima pravo na svoje misljenje,a realnost je takva kakva je (Lol je smesan)e sad to sto se nekome ne svidja,njegov problem :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: ::
I to je apsolutno ok,ali da mi neko za igru koja nema denie,igru za koju tu mozes da udjes u zbunje okolo laneova i u sumi i oni te kao ne vide,kaze da je ozbiljna i fokusirana igra odna vise nemam reci :)
Sto se tice tog teama koji je stvorio Dotu,oni jesu stvorili dotu kao scenario za WC3,ali su brzo napustili i predali mod(scenario,igru,kako god)u ruke IceFrogu koji je od dote napravio ono sto je danas.
Ali opet kazem,ukusi su razliciti,meni LOL (a igrao sam nesto malo,da vidim kako ista)izgleda blago receno debilno.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Cekaj, Stefane, tebi je komplikovano `deny`, razbacanost sopova i nemogucnost kastera/supportera da budu kompatentni u late-game, a govoris o nekom balansu? :D
Da u pravu si, bolje da nema deny - da svi heroji budu kompetentni, i da ne postoji rec carry, support, ganker, tenk, roam..
Kako uopste neko moze da kaze da je LOL tezi od Dote? XD
Nebitno ko je sta napravio, i POSTUJEM ako neko vise voli LOL - ali reci da je on TEZU , to je vec lupanje gluposti!
Svako ima svoj ukus, ali nemojte se igrati sa cinjenicama.. (:
Koliko vam treba vremena da `masterujete` nekog LOL heroja?
Savetujem `pro` igracima LOL-a da probaju SF-a, invokera, Pudge ili Miranu, Meppa, Lanayu - pa neka jave kako ide...
Ja garantujem da cu svakako (iako nikad nisam igrao LOL) - mnogo bolje proci nego vi sa ovim herojima.. .)
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
Dotu sam igrao ali sam digo ruke od trajanja partije...A da nepricam sto gotovo niko ziv ne igra.... fazon 4 minuta cekam da pocne igra ????? ajde bre shutdown i nek izadje nova i bolja dota ako ne mogu da naprave nek obrade keca :D Probao sam sve heroje i smesno je kako jedan biva totalno nekoristan ako ga dovate ostali samog.... nema de..... Suma fazon ko WOW mapa.... ajde bre igraj i uzivaj je moj moto dota to ne moze da pruzi,,,,
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Cekaj, Stefane, tebi je komplikovano `deny`, razbacanost sopova i nemogucnost kastera/supportera da budu kompatentni u late-game, a govoris o nekom balansu? : :: :: Da u pravu si, bolje da nema deny - da svi heroji budu kompetentni, i da ne postoji rec carry, support, ganker, tenk, roam. :: :: Kako uopste neko moze da kaze da je LOL tezi od Dote? X :: :: Nebitno ko je sta napravio, i POSTUJEM ako neko vise voli LOL - ali reci da je on TEZU , to je vec lupanje gluposti :: :: Svako ima svoj ukus, ali nemojte se igrati sa cinjenicama.. ( :: :: Koliko vam treba vremena da `masterujete` nekog LOL heroja :: :: Savetujem `pro` igracima LOL-a da probaju SF-a, invokera, Pudge ili Miranu, Meppa, Lanayu - pa neka jave kako ide.. :: :: Ja garantujem da cu svakako (iako nikad nisam igrao LOL) - mnogo bolje proci nego vi sa ovim herojima.. . :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: ::
Oladi malo :) Mogu da zamislim samo LOL igraca sa Invokerom :)ili Wispod(Io-om) :) @Dejzan Niko ziv ne igra dotu?Pogledaj na steamu koja je najigranija igra vec mesecima. Trenutno se igra International u doti,ako ne znas sta je,to je najveci turnir u doti,npr. prosle godine pobednici dobili 1 200 000 dolara,ove godine ce biti i vise,jer je i nagradni fond veci.
Au ovi sto hvale lol a kude dotu 2.. sve mi je jasno, pusti ih nek igraju lol, bice manje noobova u doti :) Realno Dota 2 ozbiljan projekat, esport i vrhunska igra, po meni najbolja a sve se vise unapredjuje!
:: Oladi malo : :: Mogu da zamislim samo LOL igraca sa Invokerom :)ili Wispod(Io-om) : :: @Dejza :: Niko ziv ne igra dotu?Pogledaj na steamu koja je najigranija igra vec mesecima :: Trenutno se igra International u doti,ako ne znas sta je,to je najveci turnir u doti,npr. prosle godine pobednici dobili 1 200 000 dolara,ove godine ce biti i vise,jer je i nagradni fond veci :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Lee Sin, Kog Maw, Ezreal, Lux, Orianna, Rumble, Viktor, Syndra (e ako ima neki komplikovaniji od Syndre onda dižem ruke), Riven, Shaco (pogotovo Shaco)...
Koliko znam, pudge nije ništa inovativan, postoji isti takav u ligi, ustvari ne jedan već nekoliko, Amumu (delimično), Blitzcrank, Nautilus i Thresh.
Džabe da vam pričam, vi ćete i dalje u klin a ja u ploču. Samo zato što je DOTA bila prva vi uopšte nećete ostale ni da pogledate.
Jel sad ja treba da pljujem Starcraft i da veličam Command and Conquer samo zato što je izašao prvi (začetnik žanra).
Onaj komentar za žbunje je... Svi koji vide to samo hvale, to pruža veoma dobru mogućnost za gank a da ne spominjem i taktičke mogućnosti.
U DOTI koliko znam AP keriji nemaju nikakav racio na veštine stoga kada dođe kasna igra oni i dalje imaju veštinu koja čini recimo 900 štete. I dođe recimo neki AD carry i ovaj ceo svoj kit da isprazni na njemu ne može da ga ubije jer veštine prave malo štete.
Zbog toga u ligi ima Ability Power koji rešava taj problem pa recimo šampion kao što je Malzahar može dobro da ošteti ceo tim ako dobro odigra.
Da se ne bi i dalje svađali, predlažem da ovde stanemo sa raspravom, ovo što sam rekao znam da nećete prihvatiti jer ste jednostavno takvi, ali ja ovako mislim.
:: Oladi malo : :: Mogu da zamislim samo LOL igraca sa Invokerom :)ili Wispod(Io-om) : :: @Dejza :: Niko ziv ne igra dotu?Pogledaj na steamu koja je najigranija igra vec mesecima :: Trenutno se igra International u doti,ako ne znas sta je,to je najveci turnir u doti,npr. prosle godine pobednici dobili 1 200 000 dolara,ove godine ce biti i vise,jer je i nagradni fond veci
Ako cemo realno Starcraft je ubedljivo najteza od svih igrica - mother of all games, od apm-a, macro-a, scout-a itd.
A apropro LoL-a, igrica je nebalansirana, mogucnost da biras 7, 8 heroja od koliko ih vec ima u toku sedmice ubija svaku pricu u vezi toga. Dalje denie nema, to pokazuje nedostatak skill-a i pravi jos vecu razliku izmedju dobrog igraca i onog losijeg, na turnirima visokog ranga ovo dolazi do izrazaja. Shop je bio pomeren od prve dote, ne vidim razlog sto bi sve stavili na jedno mesto, a i dobra je ideja da imas nesto istureno, da ne moras da cimas kurira za najvecu sitnicu. Mogucnost sklapanja itema je dovedena na 0 u doti 2.
I konacno sama grafika, oni mobovi su toliko lose napravljeni da izgledaju slepljeni za patos, dok je u doti to znatno lepse uradjeno.
Apropro mage-a i supporta, to je sasvim normalno. U pocetku mage je jak i one shot-uje skoro svakog heroja na mapi, radi stalno gank, u tom trenutku treba da uspori tank-ove i carry-e, jbg ako je jak na pocetku onda na kraju mora da bude slab. Sa druge strane support je kao sto mu ime kaze support, pomaze carry-ima u fightu itd. Ne mozes ti da imas mage-a - caster-a jakog u pocetku i na kraju da moze da kokne tank-a od 5k hp-a. Jak mage u pocetku, jak na kraju, tank slab na pocetku jos melee, jos ako ga kokne mage na kraju,... A support ako rokne sam carry-a onda,...
Evo ti recimo caster Keeper of the light, heroj koji je na pocetku jedan od najjacih za push, zamisli sad njegov prvi spell da se pojaca eksponencijalno na kraju. Na pocetku taj spell skine heroju oko 50% hp-a minimala, zamisli na kraju tank-u od 5k hp-a ovaj baci spell i odvali 2500 hp-a. Odvali ga na pocetku odvali ga u mid-u, odvali ga na kraju, onda najbolje da uzimas mage-a zajebi support i ostalo.
ali Dota 2 je ozbiljna igra, ulozeno mnogo para i znanja i da bi je prevazisli treba to da bude mnogo ozbiljna igra. Dota1 -> Dota2 takav je bio prelazak i slobodno mogu da kazem da je dvojka mnogo kvalitetnija.
Ne znam da li postoji igra sa boljim zvukom i grafikom u tom zanru... Balans odlican, mnogo mali procenat leavera... Jos samo da se resi da Rusi ne ulaze na EU server i to je to.
P.S. Sad sam gledao LOL gameplay na yt... sta je bre ono... grafika kao dota 1... smejurija....
Ma nije bitna grafika,problem je sam gameplay,a sa druge strane kad pogledas koliko ljudi to igra(pominju se cifre oko 15 miliona registrovanih accountova)samo da se zapitas kakav je prosecan gamer danas?
Pa covek ovde rece da je deny bespotreban,u tom fazonu? Sranje mu je sto ima secret shop,navikao covek sve na jednom mestu.
Jos jedna stvar,jako bitna,u Lol-u kad padnes ne gubis pare,alooo EJ?????
Dalje,likovi su(jeste banalno ali tako je)ubacili u igru opciju da heroj(champion)sam baci magiju ako protivnicki heroj udje u domet(range)spella???Ko koga tu bre zajebava?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.