Steta mnogo dobra igra a ne moze da se igra preko dzojstika.... more ajde to sto ne moze nego ni sa misonjom nece..... ima li neko ideju kako to da se sredi...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Kako ne moze? Nece ako nemas xbox360 gamepad? Ako je to slucaj - mozes da probas sa tocaEdit. A mozda je i lose izlecena, zao mi je sto ne mogu da vise pomognem,jos je kupujem :)
Ma nece da mi da opciju da koristim mis.... nego sve na tastatrui.... Aj sad cu da probam sa tim tvojim cudom pa javljam
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Kako ne moze? Nece ako nemas xbox360 gamepad? Ako je to slucaj - mozes da probas sa tocaEdit. A mozda je i lose izlecena, zao mi je sto ne mogu da vise pomognem,jos je kupujem :) :: :: ::
jbt nema opcije za gamepad.. ima da redifinises kontrole ali misa i game pad jok.... inace koristim rumble pad 2
:: :: Ma nece da mi da opciju da koristim mis.... nego sve na tastatrui... :: Aj sad cu da probam sa tim tvojim cudom pa javlja :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Kako ne moze? Nece ako nemas xbox360 gamepad? Ako je to slucaj - mozes da probas sa tocaEdit. A mozda je i lose izlecena, zao mi je sto ne mogu da vise pomognem,jos je kupujem :) :: :: :: :: :: ::
:: Kaze odakle je skinuo :: :: Odakle god da probam vuce se 10-25kbs,znaci slog :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Dejzane, jel si namestio gamepad? Ja sam probao juce igru, radi bez ikakvih problema, tako da mora da si nesto zeznuo sa toca editom ili je los lek. TocaEdit treba da bude u folderu exe fajla, i pokrece se automatski kada se pokrene igra, sa nekim igrama brlja malo, tako da moras da ga pokrenes pre pokretanja igre. A mozda si i nasao neku verziju koja ne radi kako treba, ako hoces, mogu da okacim onu koju ja korisim, samo reci koji hoster ti odgovara.
Generalno,sta reci,igra je totalno sranje!Skyrim je majka za ovaj promasaj.Jos mnogo starijih i boljih igara da ne nabrajam sad su na mnogo visem nivou sa gameplay-em od ove.
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.