jel ti reloaded verzija? ako je reloaded onda imas na kraju instalacije pita te nekih 5 gluposti da instaliras, menju njima na drugom mestu ti je taj uplay, mada instalira(oznaci) svih tih pet polja i mora da radi... mada meni nije htelo da radi na jednom starijem kompu pod XP platformom, ali me mrzelo da se davim...
Kod reloaded verzije pokrenuti uplay i updateovati pa na kraju kad traži usename i pasword ideš na * neka vrsta zvezdice i štikliraš da poreće uplay ofline uvek.
I meni radi ok na dzojpedu, ja imam ps2 dzojped sa ps2 na usb adapterom.
@Resto Nikakav uplay mi nije trazio niti trebao da se drndam sa njime, nakon instalacije izbacio mi je uplay ikonicu koju sam odmah obrisao, primenio sam lek, startovao rayman.exe i nista vise.
Iskreno, odavno se nisam ovako odusevio sa nekom igrom. A pogotovo u 2 1/2D okruzenju. Sve je prelepo izbalansirano taman kako treba.
Da krenem od sporednih stvari koje ipak mnogo znace.
Muzika je apsolutno komicna u nekim trenutcima, u nekim ozbiljno epic popaljena , zatim mracna i misteriozna a savrvesno uklopljena sa datom situacjom na ekranu samim nivoom i situacijom.
Izgled nivoa je prelep, svaki je totalno druga prica za sebe i razlicit, kombinacija 2d i 3d okruzenja je fenomenalna, mastoviti protivnici kao i okruzenje su mi uvek bili jako zanimljivi u svakom trenutku igranja.
E sad sama tezina igre. Ovo je deo koji najvise volim, ova igra nije za decu iako izgleda tako, a nije ni za povremene igrace. Nivoi koji su sa 4 ili 5 lobanja tezine zahtevaju brze reflekse, brzo donosenje odluka, vestinu i kordinaciju, dobru i brzu komunikaciju na relaciji oci mozak prsti.
Ova igra je napravljena od strane igraca za igrace, a ne kao 90% danasnjih naslova. Ma pravimo za sve, da svako igra, da svako moze da predje bez problema, da nema nikakvog pravog izazova, a za cilj ima, da svakome uzmemo koji dinar iz dzepa...
Nivoi (invaded) / time trajal, gde se ima vreme 40 50 i 60 sekundi za 3, 2 i 1 nagrade oslobodjeni lik iz zatvora, moraju da se odigraju na granici savrsenosti (za 40 ili ispod sekundi). Svaki, cak i obican nivo sa 5 lobanja je veliki izazov pa i za najspretnije igrace.
Ogromna pohvala za ubisoft rayman tim koji je iskombionao raymena sa guitar hero igrom ubacivsi nivoe gde mora neprestano da se trci a sve je propraceno muzikom i efektima koji odgovaraju raymenovim skovima i napadima protivnika, i generalno svemu sto se desava na ekranu. A ogroman izazov su svi ti muzicki nivoi u kasnijoj galeriji gde su sve pesme kao i slika u 8 bita sa namerno ruznom grafikom u retro fazonu i sa dosta smetnji na ekranu.
Ja sam trenutno skupio oko 580 od 700 onih plavih likova koji se oslobadjaju, a dok ne skupim 700/700 necu prestati da uzivam u ovom fenomenalnom remek delu.
Jedna od najboljih i legendarnih 2d platformskih igara. koja barem meni zasluzuje da stane u Hol slavnih sa: Donkey kong Earth worm jim i ostalim.
Ko nije probao obavezno nek proba, nece se niko pokajati ko gaming smatra svojim hobijem, i ko zna sta su igre na nekim drugim platformama kao: amiga, commodore 64, spectrum, sega mega 1 i 2, nintendo 1 i super, dakle svi oni koji znaju da igre nisu nastale sa CS, COD, MOHE i slicnim.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.