Izlazi u prvi kvartal 2014-e i za PC, a glavni protagonista lici na Tom Hardy-a koji ce tumaciti u istoimenom filmu. Ne djeluje mi nesto posebno, a posebno ne kao next-gen.
sta, kao ovo je lose? Ljudi, sve je manje kvalitetnih stvari, ja sam srecan kad god izadje neko izdanje, makar i 2D
:: Deluje ok, moci ce da se odigra sto da ne :: :: @ilicstefa :: Ima ljudi koji vole takav zanr/okruzenje :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
Mogu samo da vam kažem da se trudi Avalanche dosta oko igre, ulažu u nju ali kako će na kraju da ispadne to ne znam. __________________ Scourge of PCBerza
Mad max igra je superiska dobrodosla ali mi bas zao sto ce jos jedan legendaran film biti upropasten jos jednim propalim rimejkom. Bas su mogli da ga ostave na miru.
Nisam gledao film, pa ne mogu da dam svoje lično mišljenje, ali malopre pročitah tekst u kom baš nahvališe film (koji prema tekstu nije rimejk, već nastavak).
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
nije film nista spektakularno, zesca akcija sa dobrim efektima i ludacima, znaci ono drustvo razbibriga ili ako je bas dosadno pa kao ajde pogledacemo u bioskopu sta ima...
:: Nisam gledao film, pa ne mogu da dam svoje lično mišljenje, ali malopre pročitah tekst u kom baš nahvališe film (koji prema tekstu nije rimejk, već nastavak) :: :: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V :: :: ::
film odgledao u bioskop,nista posebno,ali nije los,valjda ce igrica biti bolja.Jedino sto u filmu nisam skontao sta je to belo cime poprskaju usta ti ludaci pre pokusaja samoubistva,sta im je to znacilo... :D
Prva tri dela sa Mel Gibsonom su filmovi koje mogu da gledam 100 puta a ovo napucano sranje koje nema veze s mozgom mogu da odgledam jednom i to je to. Jedino zbog cega cu odgledati film je da vidim malo moju ljubimicu Charlize Theron.A nece k.rva da se uda za mene :)
...a mozes i ovo da uradis, otvori novi notepad dokument i u njega prekucaj ovo:
@echo off tzutil /g > Currenttimezone.txt tzutil /s `China Standard Time` MadMax.exe tasklist /FI `MadMax.exe` 2>NUL | find /I /N `MadMax` >NUL if %ERRORLEVEL% == 1 goto mycode :mycode for /F `tokens=*` %%A in (Currenttimezone.txt) do tzutil /s `%%A` If exist `Currenttimezone.txt` del `Currenttimezone.txt`
I onda ga sacuvaj kao launcher.bat ili bilokako.bat i ubaci u folder gde ti je igra, i umesto MadMax.exe pokreci ovo. Ili uradi shortcut za taj bat file... da se ne jebavas sa prebacivanjem zone... ovo ce automatski da prebaci time zone i da pokrene igru, i kad igru ugasis, proverice dal ima madmax.exe u tasku, ako nema vratice time zone na predhodni koji je bio :)
Pozz...
...necu da te lazem, ja sam imao Win7 64bit staru oko 7-8 meseci koja je bila sveza za obaranje i onda sam upgradeovao na Win10 64bit preko onog upgradea sto sam dobio od samog M$-a, znaci ovo je vec jedno 2 meseca ja mislim... i sistem je prs`o bukvalno, ali nemam nikakav problem ni sa jednom igrom...
Sta koristis, koji Win koje drivere imas, koji ti je cpu, gpu?
Pozz...
Igra mi inace radi kako treba,ali me ta mapa muci,ne znam koliku ulogu mapa ima u igri? Inace win 8.1 pro x64, amd 8320,r9 270,8 gb rama,sve je na default,ja ne klokujem nista,drajver 14.12,to jos nisam probao novije,sad skidam,pa javim rezultate....
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.