Dobra igrica, kao i another world na prijateljici Amigi. Nego, da li je neko igrao ANother world na PC-u? Meni je izbacivala igrica neku gresku i nisam uspeo da vidim na sta lici...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Po meni je skroz bezveze sto rade rimejk. Da li mozda neko ima Flashback verziju koja u potpunosti radi na win7 64? Meni recimo nece uopste da pusta filmice.
Gile: Ja sam odigrao na na Xp sp3 ili cak na win7 64 (ne secam se tacno sada). Mislim da sam odavde kupio http://skr.rs/xt7 Mozes da igras sa originalnom ili sa unapredjenom grafikom (menja se na neko dugme).
@shotra Pre par meseci su sajtovi kao sto je gamespot napisali da igra izlazi za pc. Prosle godine je Deadlight izasao prvo za konzole pa se posle nekoliko meseci pojavio i na pc-u.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.