Najbolji savet je da ne pocinjes, MM je katastrofa, debila imas koliko hoces...Nije vredno zivaca, ja sam dugo vremena igrao na kraju dao acc, nisam vise mogao.
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: :: Cekaj na LoL imam taj problem sa Poljacima... Nije valjda da su i ovde problem ? :: Neki tenk za preporuku ? neki savet :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Stalno,ali stalno.Poljaka(citaj debila)koliko hoces :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: ::
Jel ima rangiranje tu ? Kao u LoL kad igras Rank? Nemoj te ljudi imam trp da vozim tenkic i da se izivljavam :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Najbolji savet je da ne pocinjes, MM je katastrofa, debila imas koliko hoces...Nije vredno zivaca, ja sam dugo vremena igrao na kraju dao acc, nisam vise mogao :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: Cekaj na LoL imam taj problem sa Poljacima... Nije valjda da su i ovde problem ? :: :: Neki tenk za preporuku ? neki savet :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: Stalno,ali stalno.Poljaka(citaj debila)koliko hoces :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ma dajte, sta je igrate ako vam ne valja? fkin haters... MM los? Bas je dobar sad bez toliko artiljerije. Desi se da te zadesi neka teska high tier borba, ali sta sad, dokazite se. Igra je fenomenalna, no.1 za gubljenje vremena. @dejzane, amdfanbojunvidiahejteru savet... ispobaj sve linije, sve nacije, ono sta ti se svidja, to igraj. Nemci imaju precizne topove, rusi imaju gun power, ameri nesto sasvim drugo... najbolje idi na world of tanks forum, imas tamo sve lepo objasnjeno. Citaj malo, bolje ces igrati u startu. Greska ljudi je sto krene da igra, pa se izivljava, i onda se mi profesionalci nerviramo sto igramo sa takvim noob-inama. Ali eto, neki ovu igru ipak dozivljavaju samo kao igru, sto i jeste.
Re: Re: Re: Re: Drzi pilule za smirenje pored sebe
14.07.2013. 22:21
status: user broj poruka: 726
imas prokleti efisensi, to svi gledaju i dosta ljudi proziva jedan drugog,ili tebe da si debil jer imas ili imaju los eff...U sustini trebaju ti zivci, tablete i sreca (ali bas nenormalno mnogo srece) LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: :: Jel ima rangiranje tu ? Kao u LoL kad igras Rank :: Nemoj te ljudi imam trp da vozim tenkic i da se izivljavam :D :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Najbolji savet je da ne pocinjes, MM je katastrofa, debila imas koliko hoces...Nije vredno zivaca, ja sam dugo vremena igrao na kraju dao acc, nisam vise mogao :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: :: :: :: Cekaj na LoL imam taj problem sa Poljacima... Nije valjda da su i ovde problem ? :: :: :: Neki tenk za preporuku ? neki savet :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Stalno,ali stalno.Poljaka(citaj debila)koliko hoces :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Posto mi je Kuciste Crveno crno ,grafikca,Procesor Bicu AMD boy i na frontu :D Sala na stranu ..nisam niciji fan boy danas AMD sutra Intel i obrnuto,,,Elem citao sam sve i svasta o igri jedni se kunu u amere dok treci tvrde da su Rusi najbrzi ???? Kako god koga uzmem bice AMD perjanica :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ma dajte, sta je igrate ako vam ne valja? fkin haters.. :: MM los? Bas je dobar sad bez toliko artiljerije. Desi se da te zadesi neka teska high tier borba, ali sta sad, dokazite se. Igra je fenomenalna, no.1 za gubljenje vremena :: @dejzane, amdfanbojunvidiahejteru savet... ispobaj sve linije, sve nacije, ono sta ti se svidja, to igraj. Nemci imaju precizne topove, rusi imaju gun power, ameri nesto sasvim drugo... najbolje idi na world of tanks forum, imas tamo sve lepo objasnjeno. Citaj malo, bolje ces igrati u startu. Greska ljudi je sto krene da igra, pa se izivljava, i onda se mi profesionalci nerviramo sto igramo sa takvim noob-inama. Ali eto, neki ovu igru ipak dozivljavaju samo kao igru, sto i jeste. :: :: ::
vidi, igra je besplatna i do 7. ranga mozes da platis popravku tenkova zaradom u igri, a za tenkove vece generacije moraces da placas iz kucnog budzeta. igra je zanimljiva i dobro smisljena najveci problem je sto pored tebe u timu imas jos 14 igraca od koga je jedan broj debila koji ti kvare ugadjaj. procitaj malo forum kako bi se lakse uklopio i brze napredovao. i sretno.
Igram 10 meseci, igra je srava za sad imam 29 tenkova, Idi linijom T-26 sve do KV-1S tenk je strvina i zaradjuje dobro, posle njega na IS pa IS-3. Neces se pokajati !!! Eh da sam ja imao nekog da meposavetuje :-)
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.9+CoolerMaster Hyper 212Plus Dual Fan DDR3 GeilGU 2x2GB+KingstonT1 2x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black+Chieftec APS850C
Nije istina. Mozes itekako da igras bez premiuma. Ima vise nacina, najbolji jeste naravno da dobro igras, ne pucas u prazno, da sto opreznije igras. To nije lako, ali ako si dobar igrac, ako koristis mozak nije problem. Jos jedan nacin jeste da ostavis u garazi tier5 tenk, oni dosta lepo zaradjuju, i tako popravljas budzet. Npr. jedna zver je KV1S. Ili Od tier9 jtiger tank destroyer. Oba lepo zaradjuju, cak i bez premiuma.
Ma kakav premijum, ne bacaj novac na to. Ja jedino kupujem zlato za kupovinu mesta u garazi posto ne prodajem tenkove uopste, imam ih sve od pocetka igranja za sada 29 a bice ih jos :-)
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.9+CoolerMaster Hyper 212Plus Dual Fan DDR3 GeilGU 2x2GB+KingstonT1 2x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black+Chieftec APS850C
Re: Re: Re: Re: Re: Drzi pilule za smirenje pored sebe
14.07.2013. 23:09
status: user broj poruka: 697
Ne treba nikakva sreca samo skill. Jedini problem igre po meni je RNG koji zna da iritira.
:: imas prokleti efisensi, to svi gledaju i dosta ljudi proziva jedan drugog,ili tebe da si debil jer imas ili imaju los eff...U sustini trebaju ti zivci, tablete i sreca (ali bas nenormalno mnogo srece) :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: Jel ima rangiranje tu ? Kao u LoL kad igras Rank :: :: Nemoj te ljudi imam trp da vozim tenkic i da se izivljavam :D :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: Najbolji savet je da ne pocinjes, MM je katastrofa, debila imas koliko hoces...Nije vredno zivaca, ja sam dugo vremena igrao na kraju dao acc, nisam vise mogao :: :: :: :: :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Cekaj na LoL imam taj problem sa Poljacima... Nije valjda da su i ovde problem ? :: :: :: :: Neki tenk za preporuku ? neki savet :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Stalno,ali stalno.Poljaka(citaj debila)koliko hoces :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
drogiran sam WOT-m,i reci cu ti samo bolje ne pocinji ko droga je...ako si vec krenuo da igras preporucujem ti ODMA da krenes na americki hevy E5 jer je super tenk i najvise se trazi.e sad idi po forumima i gledaj videe na YT jer ima puno stvari koje moras da znas da bi mogao biti od koristi tvom timu...
igraj u vodu sa bar jos jednim lakse je ja imam sve tenkove istrazene osim engleske hevi linije i moj ti je savet ameri pa rusi ako mislis uci u neki klan
Kod svih nacija, u nekom stadiju upadneš u sranje. Nemački tenkovi su ok na svim osim na zadnjim, najvećim nivoima (tier-ima) gde pušiš od ostalih jer odjednom, tenkovi drugih nacija imaju prednost ako u ničem, u brzini.... Francuzi su suprotno, ogavni na svim osim na najvećim nivoima, smešni, spori, sramotno ružni.. ali, feniks na kraju. Kod rusa, do kraja imaš manje-više dobar izbor, s tim što je faza igranja na T-34 mučenje (prepotcenjen i onesposobljen tenk koji se gura u mečeve sa jačim tenkovima i puši redovno), svima im je nabudžena max. brzina, i generalno, stoji da su manje precizni od nemačkih tenkova, ali zato se ne štedi na snazi topa (osim kod t-34). Ameri valjda, slično kao i kod rusa, imaš dobar izbor od početka do kraja. Englezi su, isto kao i kod same nacije, ružni od početka do kraja. Kineze ne bih komentarisao.
Savet: pa u stvari bi trebao da gledaš na YT bitke klanova koje se vode u visokim tier-ima (obično IX - X), tu bi trebao da sagledaš koji tenk i koje nacije ti se sviđa i način igre sa njim (da li tenk, izviđač tenk, samohotka - tank destroyer). Na osnovu toga bi trebao da proučiš grane razvoja tenkova po nacijama - kako bi se usmerio ka dostizanju određenog tenka. Inače češ lutati.To će ti uštedeti vremena i živaca na tenkove i grane koji ti ne odgovaraju, a s druge strane, sprečiće te da stekneš iskustvo i sa njima... dvosekli mač. Sve ostalo se svodi na probaj-klempa-probaj-uspeh učenje. Izuzetno korisno je da pretražiš po internetu tipove tenkova sa kojima trenutno igraš i njihove slabe tačke (weak points) što bi bila zamena za antidepresive. I da ignorišeš pliziće siemkice kao i cz-sk-ovce, retarde istočne evrope sa kojima nas, Srbe, redovno uvaljuju u timove. 38,5 miliona poljaka, i svi kreteni koje tamo imaju, imaju nalog na WoT-u i ne skidaju se tventi-for-seven. Sistem je zasnovan na štapu i šargarepi, dok god si neki drugi tier osim krajnjeg, to funkcioniše - i to ovako: u igri su osim na samom početku, izmešani do 3 nivoa tenkova a retko više, i tebi se uvek čine tenkovi višeg tier-a kao zmajevi, pogotovo neki od njih (za koje match-maker voli da meša sa slabijim tenkovima, KV-1, KV-1S, tigrove, gomilu američkih..), i to te navodi da poželiš da se domogneš nekog od tih tenkova (nakon čega često nemaš rešenje za dalje jer je grana razvoja nadalje škart)... a kad se domogneš tih tenkova, otkriješ da u 87% slučajeva, kao i do sada, igraš u timu u kojem je taj tenk najslabiji ili tek u sredini, a da ima jačih.. a retko dobijaš igru gde si najjači da bi roštiljao slabije tenkove i tako u krug, do nivoa VII i VIII, gde ti je potreban i tenk V generacije, tzv. moneymaker, jer bez premium naloga ne možeš normalno da igraš - gubiš više nego što zarađuješ. U prevodu: igra je napravljena da bi ljudi koji plaćaju uživali više, i tačka. To je i pošteno, šta da kažem, WoT mora od nečega da živi. Sistem je dobro napravljen, nervira toliko da čak i tradicionalno lopovski Srbi, koji bi sav softver ukrali zato što se može čak i kad im ne treba ili su glupi da ga koriste, i oni plaćaju stvarnim kešom dozvoljena sredstva za prevaru/prednost u igri (jaču municiju, `zlato`, premium nalog za virtuelne pare...). 90% pitanja na PC berzi - forumu, oko WoT-a su kako i kojom platnom karticom može da se plaća premium za WoT. To ti sve govori.
Ovaj što tvrdi kako može i VIII generacija bez premijum naloga... ma može ali kako: preko drugih tenkova moneymakera i igranjem kao picajzla i čkapi, kakva mudrost... to funkcioniše dok ne naletiš na premium iskusne igrače-timove koji ne paze na potrošnju i razvale ceo tvoj tim sa nulom, ili uspete da uništite dva do pet tenkova (koji suprotnom timu nisu premijum).
Budale računaju na sreću.
:: :: igraj u vodu sa bar jos jednim lakse j :: ja imam sve tenkove istrazene osim engleske hevi linij :: i moj ti je savet ameri pa rusi ako mislis uci u neki kla :: ::
NEMACKI tenkovi su ti za branjenje baze...ameri i rusi na napad...po meni IS7 je najvece govno od tenka u igri(bio je najbolji do nedavno),NPR.ja najvise volim da igram sa E100 jer je to bolesno dobar tenk(naravno samo za gradske mape,jer je na otvorenim mapa velika meta)IS7 je za otvorene mape i za rush jer ga je tesko probiti na daljinu....npr nema tenkova koji mogu da ubiju 15 e100,ja sam igrao klansku sa 15 e100 znas ti sta su neprijatelji radili?IZGUBILI SU SE kad su videli 15x2700hp,e100 je zver ali u dobrim rukama.OVAKO:t62,e5,e100,268,261,t57 e to su tenkovi vredni grindanja moze i 50b I DA POSLE TIER 6 MAX 7 NE MOZES BEZ PREMIUM ACC JER PADAS U MINUS.....ILI SI NA 0.
Osim stvarne veštine, u igri postoji i veštačka veština i veštine. Radi se o tvojoj posluzi kao i o dodacima koje koristiš. Tako na primer, dok ne naguraš posluge do 100% osnovne veštine, teško da mogu išta da pogode, a i kada pogode, pogode na kriva mesta. Kad naguraš osnovnu veštinu postoje i dodatne veštine posluga od kojih je jedna i sposobnost bržeg i boljeg nišanjenja, da se još 2 sekunde duže vidi otkriven protivnik itd., kao i dodaci za kupole koje omogućavaju brže i preciznije nišanjenje. Kad se sretneš sa protivnikom ili protivnicima koji imaju neku, više ili sve ove `veštine`, ti do tada verovatno imaju i prave, vlastite veštine i iskustvo, jednostavno nemaš šanse. Polako. To što ti pričaš, znači da TI MISLIŠ da te ne vide, ali, vide te. Sijaš kao pasja guzica, crveno.
Jeste da ima dosta Poljaka koji nemaju veze sa vezom, kao što ima i švaba, Francuza, Srba, Hrvata, samo je problem u tome što su ovi prvi najbrojniji pa se ističu.
:: Stalno,ali stalno.Poljaka(citaj debila)koliko hoces :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.