Evo do sad nikad cuo za njega. Imao sam ja u srednjoj skoli pajtosa sa kojim sam igrao fudbal na PS 1. Imao je stila da se dere i besni kao ovaj lik. Gledaj ovog lika i zamisli njegovu reakciju kad bi mu neko zabio gol u Injury Time za vreme poslednjeg produzetka (2-2 nereseno) i to iz slobodnjaka sa 52m! Neprocenjivo!
:: :: Cudo nisi cuo za njega. Proslo ljeto decko je imao 800k a evo vidi sad, zvijezda u usponu :: ::
Ma smesan j non stop. Ali da sam ono snimio tad imali bi do sad bar 10 miliona pregleda na you tube-u Jao Boze, platio bih samo da to opet mogu da vidim. Cela igraonica se valjala od njega.
zanimljiv jedan off Outlast cini mi se dobro nesto kad izlazi ili je vec izasao
Phenom IIx4 955 Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate 1TB NZXT Lexa S Black Shark 8GB/1866MHz LC Powe LC6650GP3 http://tinyurl.com/7rgqpg9 Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.