Izašlo u prodavnice, ko ne zna ovo je poslednji MK koji je izašao ali je bio na konzolama do sad, poprilično pozitivne review-ove ima. __________________ Scourge of PCBerza
Inace requirements za ovu igru je za nepoverovati, ej 2d naslov da ima onoliku zahtevnost, place mi se od gluposti, ono be trebali da naprave za cisto prosecne graficke, a oni je usilili jebem ti napravise 6D od 2D :DD
PS3 ima 6 jezgara .. ni malo naivnu grafiku za danasnje pojmove ....Dobro sto je uopste izaso za PC :) Uopste nije zahtevno fazon sadasnja masina moja stara 3 godine tera u fulu ? Pritom grafika je fenomenalna
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Bilion***** ide full brzinom : :: :: Inace requirements za ovu igru je za nepoverovati, ej 2d naslov da ima onoliku zahtevnost, place mi se od gluposti, ono be trebali da naprave za cisto prosecne graficke, a oni je usilili jebem ti napravise 6D od 2D :D :: :: Fali jos I7 sa 6 jezgra da upotpune : :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: ::
i super je tema pogotovo sto se retko srecu arkadne tabacine.
Da li bi mogao neko reci bez da moram da googlam neprovereno da li bi MK radio na mom starom serveru na kom sam se igrao ranije? DualCore Xeon 2.8GHz, 2 GB DDR333, ATI X1950XTX sa 512MB GDDR4 imarkovicev Logitech Wings joypad :) i WinXP SP3? Isao mi je glatko StreetFighter IV na max. :)
Hvala
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
:: i super je tema pogotovo sto se retko srecu arkadne tabacine :: :: Da li bi mogao neko reci bez da moram da googlam neprovereno da li bi MK radio na mom starom serveru na kom sam se igrao ranije? DualCore Xeon 2.8GHz, 2 GB DDR333, ATI X1950XTX sa 512MB GDDR4 imarkovicev Logitech Wings joypad :) i WinXP SP3? Isao mi je glatko StreetFighter IV na max. : :: :: Hval :: :: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije :: ::
Teken je kopija MK ili ti laksa igra ... MK je institucija uz Street Fighter :D kako god i da se uzme original pa kad krenes da peglas online :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: il ovo neki 2d u 3d okruzenju, :: ili je kao fora mortal kombat, a vise je ustvari tekken :: :: EDIT :: :: Sad sam video gameplay, Tekken fazon je, samo sa madjijama :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
ali ja to nisam koristio, nego strikovi klinci kad dodju to je za njih komp da pikaju nesto da mi ne bi sedeli na glavi :D
Inace je wingman po meni super :)
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
:: imas jos uvek taj Wingman? coec :: :: :: :: i super je tema pogotovo sto se retko srecu arkadne tabacine :: :: :: :: Da li bi mogao neko reci bez da moram da googlam neprovereno da li bi MK radio na mom starom serveru na kom sam se igrao ranije? DualCore Xeon 2.8GHz, 2 GB DDR333, ATI X1950XTX sa 512MB GDDR4 imarkovicev Logitech Wings joypad :) i WinXP SP3? Isao mi je glatko StreetFighter IV na max. : :: :: :: :: Hval :: :: :: :: :: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije :: :: :: ::
jeste, mrcina izdrzljiva, steta sto su promenili taj dizajn
:: Nego : :: :: ali ja to nisam koristio, nego strikovi klinci kad dodju to je za njih komp da pikaju nesto da mi ne bi sedeli na glavi : :: :: Inace je wingman po meni super : :: :: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije :: :: :: imas jos uvek taj Wingman? coec :: :: :: :: :: :: :: i super je tema pogotovo sto se retko srecu arkadne tabacine :: :: :: :: :: :: Da li bi mogao neko reci bez da moram da googlam neprovereno da li bi MK radio na mom starom serveru na kom sam se igrao ranije? DualCore Xeon 2.8GHz, 2 GB DDR333, ATI X1950XTX sa 512MB GDDR4 imarkovicev Logitech Wings joypad :) i WinXP SP3? Isao mi je glatko StreetFighter IV na max. : :: :: :: :: :: :: Hval :: :: :: :: :: :: :: :: :: `Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije :: :: :: :: :: ::
Haha Masino `ladno furas i dalje taj ATI i jos nije crko :)) Voles nV a ferceras na crvendacima :))))) Koje su ti temperature sad u letnjim danima? :) Sto se tice MK ni prosli nije bio zahtevan tako da bi trebalo da mozes da to pokrenes..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
U idle je oko 80, kad se nesto igra ili gleda u HD ide tako preko 100. Imao sam onaj 7900 koji je radio na 116 C :DDD
:: Haha Masino `ladno furas i dalje taj ATI i jos nije crko :)) Voles nV a ferceras na crvendacima :))))) :: Koje su ti temperature sad u letnjim danima? : :: Sto se tice MK ni prosli nije bio zahtevan tako da bi trebalo da mozes da to pokrenes. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Mi smo stara garda a secanje nas dobro sluzi.. Zar nije bio tvoj moto : `Zeleno volim te ` ? :D
Sad shvatam zasto se ti zimi ne zalis da ti je hladno..Ukljucis komp i grejes se kao covek. I posle neko da kaze da ATI kartice nisu korisne..Pih.. :))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Nerviraju me 2 stvari samo, nema versus mode(klasican kao u street fighter) protiv racunara nego mora onako sa stage-ovima da se igra, I nervira me to sto protivnik koristi non-stop blok, 2x sam vec presao stage fight do kraja, jednom jedva nekako na medium a drugi put na easy jer je skoro pa nemoguce igrati na medium.....
Ovo ti je profi tabadzina medium se samo i igra u pocetku : ) posle se fura teze i teze :) Jao kad se samo setim sege :D
:: Nerviraju me 2 stvari samo, nema versus mode(klasican kao u street fighter) protiv racunara nego mora onako sa stage-ovima da se igra, I nervira me to sto protivnik koristi non-stop blok, 2x sam vec presao stage fight do kraja, jednom jedva nekako na medium a drugi put na easy jer je skoro pa nemoguce igrati na medium.... :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.