Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Jack Keane 2 The Fire Within-FLT
STRANA 1 OD 1
Dejzan Jack Keane 2 The Fire Within-FLT 29.06.2013. 02:31 T53668

status: user
broj poruka: 3730

Pusten u promet i to sa deklaracijom old school P&C Advanture :D

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Imam jedno pitanje... 29.06.2013. 11:04 #501802

broj poruka: 7769
I nije ono sto peva Mitar Miric...

Elem pitanje je...

Mozes li ubuduce slicne vesti da kacis u istoj temi, na primer nazoves je legende u novom ruhu i to je to...

Pomalo pravis guzvu u poslednjh 100 ima bar tuce tvojih tema o novim igrama a moglo bi da ih bude manje... nadam se da sugestija nece izazvati ljutnju...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

Dejzan Re: Imam jedno pitanje... 29.06.2013. 11:36 #501805

broj poruka: 3730

Dogovoreno otvoricu temu mada ovako je bolje jer ljudi vide sta izlazi... retko ko ce gledati jednu te istu temu a jos se tice izlazaka igara...

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: I nije ono sto peva Mitar Miric..
::
:: Elem pitanje je..
:: Mozes li ubuduce slicne vesti da kacis u istoj temi, na primer nazoves je legende u novom ruhu i to je to..
:: Pomalo pravis guzvu u poslednjh 100 ima bar tuce tvojih tema o novim igrama a moglo bi da ih bude manje... nadam se da sugestija nece izazvati ljutnju..
:: Citat:
:: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
MaliAbner Ma to je problem foruma... 29.06.2013. 11:47 #501807

broj poruka: 7769
Ovde retko ko gleda neku temu koja ima vise od dve strane...

Inace to je neki glavni problem foruma, sto ti kao zacetnik teme ne mozes da menjasa svoj prvi post i da ga dopunjavas sa novim informacijama, i onda takva tema gubi smisao i ne moze biti `zalepljena`...

Bilo bi daleko bolje da mozes samo da dodajes u svoj prvi post nove vesti o recimo izlasku igara... ono datum izasla ta igra, evenutalno link ispod...

Ako to poprave onda ce biti sjajno, naravno ne moraju ovo da stave u svaku temu nego samo u te `zalepljene` i cim je ti osvezis ona odmah ide u vrh najnovijih odgovora sto moze da bude znak ostalima da treba pogledati...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

alrad 02.07.2013. 00:39 #502170

broj poruka: 4829

Kad smo vec kod ovog naslova htedoh da probam jer deluje zanimljivo, ali iskrsnu jedan problem. Ne mogu dalje od pocetnog skrina iliti menija jer ne reaguje ni tastatura ni mis tako da ne mogu izaberem nista. Kursor se ne pomera sta god uradio. Jedino se cuje neki zvuk kada vrtim tockic na pacovu.
Probao sam i prvi deo, onaj iz 2008-me, i gle vraga - potpuno ista stvar.

Nista nisam uspeo da izguglam na ovu temu. WTF?
Jednom naletim na nesto interesantno ono ne radi. E jbg.

JovanZ re 02.07.2013. 03:53 #502176

broj poruka: 3007
Pada mi na pamet da postavis compatibility na XP pa da onda probas igru.
Tek treba da je probam, ali mozda ce pomoci ako reinstaliras redistributables koji idu iz nju (ako im ima naravno) - ukoliko vec nisi.

Nasao sam jednu temu u kojoj perporucuju da se renderer prebaci na OpenGL http://goo.gl/nGWT3

alrad 02.07.2013. 04:19 #502179

Cu da probam sutra nesto u tom smislu, mada ja nemam prob kao lik s linka, on ima crn ekran i neku gresku a ja dodjem do menija. Al` videcemo... probacu i na XP-u samom. Nisam ja bacio taj OS koji su neki davno prezalili...

acanen .... 02.07.2013. 11:34 #502215

broj poruka: 944
Igrao sam prvi deo na sedmici pre par nedelja i normalno je radio a ta igra je izasla 2007. To podesavanje compatibility XP pomaze samo kod starijih igara.

alrad Re: .... 02.07.2013. 16:49 #502250

Onda mora da je nesto kod mene. Mada neverovatno, oba dela se ponasaju u dlaku isto.

:: Igrao sam prvi deo na sedmici pre par nedelja i normalno je radio a ta igra je izasla 2007. To podesavanje compatibility XP pomaze samo kod starijih igara
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs