Pazi ja trenutno cepam Company of Heroes 2 i Ride to hell retribution... Ovo ce biiti probano ali samo si se zeznuo ovo je 3d ne 2d kao titan quest...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Deluje mi kao bleda kopija Titan Quest-a. Iste teksture i isti modeli (drveće i teren). Nekako... ne vuče me baš nešto :: :: Sačekaj da dođe Zlokobna Zora, e to ima da bude super :: :: Kako Electronic Arts pravi igr :: :: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkB :: ::
Predpostavljam da misli na to da je kod TQ scena statichna, kao i kod Diabla, a ovde scenu mozesh da rotirash oko karaktera, probao sam je, meshavina HNS i RPG
Dejzabe opet brljavis `de si vido da je TQ 2d? Inace postoji mod kojim moze da se rotira kamera oko heroja...
:: Predpostavljam da misli na to da je kod TQ scena statichna, kao i kod Diabla, a ovde scenu mozesh da rotirash oko karaktera, probao sam je, meshavina HNS i RP :: :: Gigabyte GA-G41M-Comb :: Intel Q820 :: Kingstone 2x4Gb HyperX 160 :: Gigabyte GTX560t :: WD 500G :: LCPower 600 :: :: Ne dolazim niotkuda :: i neidem nikuda, :: a evo me ovde :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.