odmah sam odustao kad sam video kako jede picu preko maske, da ma zajebu sa tim glupostima 2013 je godina ljudi aman dokle vise sa ovakvim nebuloznim scenama.....
Ma dobro bre nije to ni bitno, random detalj koji ne utice ninasta.
Sama igra ko da je zbrzana i nedovrsena, 3 boje 5 textura i vozi... A najvise sto mrzim kod tih hack and slash igara je ubrzano kretanje i udaranje ko da je sve iz starog crno belog filma, ubrzano za nekih 20-30%. i sto fale pokreti, a cela tuca je iz 4 animacije i 5 frejmova...
Mene boli mozak kad vidim tako neke glupe animacije scene I jos Poneke idiotske stvari :))
Nemam ja nista protiv sto je hack and slash(tip igre), ajde tu I grafiku da ostavim po strani jes da je buljava, ali igra apsolutno nema ni jednu stvar koja bi me zainteresovala -.-
Pre bih opet odigrao Amazing Spiderman nego ovo....
:: Ma dobro bre nije to ni bitno, random detalj koji ne utice ninasta :: :: Sama igra ko da je zbrzana i nedovrsena, 3 boje 5 textura i vozi.. :: A najvise sto mrzim kod tih hack and slash igara je ubrzano kretanje i udaranje ko da je sve iz starog crno belog filma, ubrzano za nekih 20-30% :: i sto fale pokreti, a cela tuca je iz 4 animacije i 5 frejmova.. :: :: Inace nikad nisam ranije cuo za mrtvi bazen :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Izgleda sasvim pristojno, obiluje humorom i ono jedenje pice koje Gare87 opisuje je namerno tako i napravljeno. Grafika i nije neka ali je zato sistem borbe maltene pozajmljen iz Betmena.
igra je odlicna, bar za sada i bas u skladu sa likom deadpool-a. Neozbiljan, nestaliban, rusi `cetvrti zid`, taman za opustanje mozga. Bas sam se odusevio.
A Uber soldier planiram da vec dosta dugo odigram, nikako da mi dodje na red :)
EDIT: Bez gamepad-a nemojte ni da se trudite da igrate, jednostavno ne ide, barem meni :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.