DLC ce izaci u julu za PC a cena je 4.99$ plus ce vam biti potrebna barem prva epizoda da biste mogli da pokrenete ovu igru. Odluke koje donesete u ovom dlc-u ce uticati na desavanja u drugoj sezoni.
Ovaj ABE mi je jedna od najboljih igara ikada iako je 2d, fenomenalno okruzenje, blesavi likovi, fascinantan svet, dobra mehanika i sam engine igre. 10/10
jedna od najboljih igara ikad.. Kakva je to lepota igrati... Presao sam je 40 puta sigurno ali ni jednom nisam spasio sve ortake... Tutorijal nisam planirao da koristim.. :)
Ako ste igrali Neverhood i Earthworm Jim onda pomozite kreatorima tih igara da naprave novu platformsku (od plastelina) igru koja ce se zvati Armikrog. Glasajte za tu igru na steam greenlightu. Igra ce biti drm free.
Pazi ja sam uspeo u dvojci gde kao ispada da je teze ali nije, kao ima ih mnogo vise, da, ali ih natrpaju po 10 u jednu sobu i realno kad odradis sta treba, spasis 10 odjednom.
+ najveca olaksavajuca okolnost je sto ti u dvojci svaki put kaze, napuistas oblast nema nazad.
U kecu to ima na jako malo mesta a i kec je dosta tezi.
Sve u svemu svidja mi se ovo sto se kamera pomera i prati i nije vise onako iseckano ekran kroz ekran.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.