Ne kapiram ovi prvi ponudili i mitrosoft prso ? Ne misko moj cekaj ti kad se zaista oforimi cena jer ovo je smesno.... u EU kosta 400 eura kod nas mora barem 500
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Microsoft je vec naaivo da ce njihov proizvod(da ga tako nazovemo)
17.06.2013. 20:19
status: user broj poruka: 6875
Kostati 100eura vise.
Da se formira cena?Alo ako ja odem sad u Computer Land Games i kazem,ocu da rezervisem PS4 45k(to je cak i manje od 400e)to je kraj price toliko ga placam.
Sta mora ili ne mora ja nzm,moze ps4 da se uzme za 45k i to je realnost,e sad to sto neko vise voli xbox-a to je druga stvar :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Pa kako nije prso kad podrzava samo 21 drzavu na dan lansiranja?
:: :: Ne kapiram ovi prvi ponudili i mitrosoft prso ? Ne misko moj cekaj ti kad se zaista oforimi cena jer ovo je smesno.... u EU kosta 400 eura kod nas mora barem 50 :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: http://computerlandgames.rs/playstation-ps4-6741-c8-pl16-view.ht :: :: :: :: Msm da ga je Microsoft popusio : :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Mora konektovanje na net jednom dnevno(banalna stvar,ali opet radi se o tome koliko su oni ispali kreteni na banalnom primeru). Ostaje pitanje(ako ga i dalje uopste i ima,posle zvanicnih saopstenja)o koriscenju polovnih igara. Sa ekskluzivama ce im sony opet lupiti samarcinu,to je jasno kao dan. I na kraju totalno nebitna stvar,xbox one 100e skuplji :)
Ma nece oni puci,gde,ipak je to Microsoft :)
Samo momci da hakuju i da spreme pare za PS4,jer realno za pravog gamera pc9+jedna od konzola.
Re: Microsoft je vec naaivo da ce njihov proizvod(da ga tako nazovemo)
17.06.2013. 20:27
status: user broj poruka: 3730
Druze daj boze da je tako . Zivo me zanima koliko ce Sony u srbiji ceniti konzolu. Xbox je vec zavrsio karijeru po mnogima..
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Kostati 100eura vise :: :: Da se formira cena?Alo ako ja odem sad u Computer Land Games i kazem,ocu da rezervisem PS4 45k(to je cak i manje od 400e)to je kraj price toliko ga placam :: :: Sta mora ili ne mora ja nzm,moze ps4 da se uzme za 45k i to je realnost,e sad to sto neko vise voli xbox-a to je druga stvar : :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
I slabiji (i te kako) HW je na X1 Pisao sam sve ovo negde mrzi me da opet ponavljam :)
:: Mora konektovanje na net jednom dnevno(banalna stvar,ali opet radi se o tome koliko su oni ispali kreteni na banalnom primeru) :: Ostaje pitanje(ako ga i dalje uopste i ima,posle zvanicnih saopstenja)o koriscenju polovnih igara :: Sa ekskluzivama ce im sony opet lupiti samarcinu,to je jasno kao dan :: I na kraju totalno nebitna stvar,xbox one 100e skuplji : :: :: Ma nece oni puci,gde,ipak je to Microsoft : :: :: Samo momci da hakuju i da spreme pare za PS4,jer realno za pravog gamera pc9+jedna od konzola :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Koliko ce Sony ceniti??Nema Sony sa tim formiranjem cena nikakvog uticaja,msm na nasu dragu Srbiju,jer ni oni kao ni Nintendo i Microsoft nemaju zvanicno predstavnistvo za konzole u Srbiji.Nasi dobavljaci uglavnom konzole nabavljaju iz Madjarske.
Ostaje samo pitanje koliko ce se nasi dobavljaci(lopovi)ugradjivati,ali i tu je jasno da bi Sony trebao biti jeftiniji(sto je realno i posteno)od Xbox-a jer ce ga nabavljati po manjoj ceni. E sad to sto ce (vrlo verovatno)da idu po principu da konkurente ponudima po istoj ceni,pa se vise ugrade pri prodaji Sony-a to je opet meni nebitno,jer PS4 kao konzola za igranje(sto je po meni jedina svrha doticnih masina)daleko ispred Microsofta.
I na kraju,neko ko planira da uzme konzolu ima sad lepo priliku,Sony rece 400e cena za Evropu,po danasnjem kursu ovde se radi o ceni od oko 380e,ko ovo propusti(a zaista zeli da kupi konzolu)pa posle pocne da pljuje po Sony-a,dobavljacima ili prodavnici Computer Land Games,za to nema nikakvo moralno pravo i osnovu,jer prosto ima priliku da kupi konzolu po ceni(ili cak ispod nje)koju je Sony zacrtao,sto je mora se priznati za nasu Srbiju veliku iznenadjenje.
Ajde Dejzo,reci lepo ko covek da imas xbox i da ga vise volis i da je zbog toga Sony sranje,sve je ok :) Igras total war sve ti je oprosteno. :)
Druze ja furam PS 2 :) imao sam PS3 riknuo :( ... Xbox ne podnosim iz milion razloga :) U svakom slucaju cekam ja dok to cudo ne stigne u osale radnje :) Rome total War jedva cekam :)
:: Koliko ce Sony ceniti??Nema Sony sa tim formiranjem cena nikakvog uticaja,msm na nasu dragu Srbiju,jer ni oni kao ni Nintendo i Microsoft nemaju zvanicno predstavnistvo za konzole u Srbiji.Nasi dobavljaci uglavnom konzole nabavljaju iz Madjarske :: :: Ostaje samo pitanje koliko ce se nasi dobavljaci(lopovi)ugradjivati,ali i tu je jasno da bi Sony trebao biti jeftiniji(sto je realno i posteno)od Xbox-a jer ce ga nabavljati po manjoj ceni :: E sad to sto ce (vrlo verovatno)da idu po principu da konkurente ponudima po istoj ceni,pa se vise ugrade pri prodaji Sony-a to je opet meni nebitno,jer PS4 kao konzola za igranje(sto je po meni jedina svrha doticnih masina)daleko ispred Microsofta :: :: I na kraju,neko ko planira da uzme konzolu ima sad lepo priliku,Sony rece 400e cena za Evropu,po danasnjem kursu ovde se radi o ceni od oko 380e,ko ovo propusti(a zaista zeli da kupi konzolu)pa posle pocne da pljuje po Sony-a,dobavljacima ili prodavnici Computer Land Games,za to nema nikakvo moralno pravo i osnovu,jer prosto ima priliku da kupi konzolu po ceni(ili cak ispod nje)koju je Sony zacrtao,sto je mora se priznati za nasu Srbiju veliku iznenadjenje :: :: Ajde Dejzo,reci lepo ko covek da imas xbox i da ga vise volis i da je zbog toga Sony sranje,sve je ok :) :: Igras total war sve ti je oprosteno. : :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: ::
Zavanicna. Zanci to ce biti prodajna cena. Jer su ljudi prva ruka na 100 kao sto se tice hradvera grafickih i ostalih gluposti. Jedino oni i asbis rade tako.
Ako ga kreknu brzo nece valjati buduci da to umanjuje interesovanje razvojnih timova za tu konzolu...
A konzole kostaju malo da bi se na igrama zaradjivalo...
Inace to sto je `skoro` ista ahitektura ne mora da znaci puno za razbiljanje iste... vise je bitno koji ce SW da bude osnova konzole... pa onda tu dolaze razni kljucevi i kojesta drugo... i naravno KERNEL...
Za razbijanje PS3 im je trebalo bas puno vremena...
Po meni bi bilo bolje da idu na kolicinu prodatih a jeftinijih igara i da samo po neka bude nesto skuplja... cisto da obezvrede krekovanje konzole...
ALI jedna od bitnih stvari koja moze da prevagne na stranu jedne ili druge konzole je da ni jedna igra ne bude ispod 1080P... buduci da ono sto sad imamo na PS3 i X-kutija sceni nije ni malo lepo, mnogo igara je 720P, pri cemu su teksture ocajne i mnogo izgledaju isprano...
Nadam se da ugradjenih 8GB memorije moze da izdrzi nekih bar 4-5 godina bez da se totalno sroza kvalitet prikaza na TV-u...
A do tada ce valjda QHD biti standard i bas nekako vreme za novu konzlu...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Ako ga kreknu brzo a oce jer je arhitektura jednostavnija :: imati ps4 i pc je dobitna kombinacija :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Razvojni timovi i svi ti slicni seru jer prave igre i zaradjuju silne pare ako igre valjaju, ako ne valjaju nece ih niko igrati cak i da daju dzabe.
Dakle zarade ce biti, a oni znaju da ko kupuje, kupuje, ko ne moze da kupi, taj svejedno ne bi kupio na kraju, taj ce da piratizuje. Kako god od tih ljudi zarade svejedno nece biti.
Kao u Srbiji recimo, ljudi rade za 200e mesecno a treba da se odvoji 100e za dve igre mesecno, nece da moze, to su i oni svesni.
Nece opasti razvoj igara ako se krekne konzola, vidim xbox 360 je propao kad su ga razbucali jos na pocetku. A eto ps3 koji je kasno otkljucan je imao i manju prodaju konzola kao i igara, logicno.
Jel to u Srbiju 121 din. kurs te 380e dodje 46k, ili si nesto pobrkao? Ako je tako, onda je dzabalesku. Isplati se i kod Madjara, oni su u EU kod njih mora biti 399e, porez im je 27%, to dodje 291euro, pa sto taj Sony zaradjuje, kukavci, plus transport, zarada ovih sto ga prodaju...
Hakovali ga il ne hakovali, za ozbiljan gejming treba PS konzola, sve se igra na PC, a exkluzive na PS4, uz to ako se koristi ps+ bice da se dijeli vjerovatno kao sad igra na 2+2 (fantoma) korisnika, tako da igra moze dzabe da ispane, plus sto dijele dz igre, evo bio je Uncharted 3 dz, Hitman absolution, Infamous 2, Demons Souls itd, plus ko ima Vitu, dobija dz igre za nju. Tako je trenutno na ps3, a vjerovatno ce biti i na ps4, tako da je besmisleno hakirati, jedino ko je mislio sve na ps4 da cepa, bez kompa, e onda nije besmisleno. Kako god, evo psvitu jos ne hakirase, tako ni ps4 ne vjerujem da ce barem godinu, a vrlo moguce i dvije.
Ja je sigurno ne kupujem odmah, al za godinu dana vjerovatno, dok se nakupi koja igra, tj. exkluziva, a cijena konzole je kao neko sto kupuje graficke, sto je smijesno
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.