Da ne mislis na Midtown Madness igru!? Ako je tako to nisam cuo dugo dugo dugo vremena! :D imam utisak kao da je prosla vecnost kad sam to zadnji put igrao :D
Nego i ja msm da ce biti takva neka bzvz arkada The Crew... Hmm iz onih gameplay-a izgleda vrlo lepo zamisljeno ali je upravljanje i ponasanje automobila stvarno bezvezno!
:: :: Braco i sestre, molim da ne zajebavate! :: :: Ova igrica je klasicna Midnight madness 1,2,3... arkada, sto je ocigledno iz ovog GAMEPLAY trejlera :: https://www.youtube.com/watch?v=XPMy7tKb9j :: :: GAMEPLAY, ne prerenderacija, molim. :: :: Hvala :: :: ::
ko ima kod moze da proba, meni se igra vrlo dopada, trke su odlicne, ogroman grad, lepo zahvalno upravljanje, vozim na volan vec dosta trka....beta se sutra zavrsava
ako neko bude imao na prodaju kljuceve za full igru, neka se javi ovde ili na mail, kupujem kljuc ako je razumna cena :)
a puca mi q za TXAA i HBAO, ko da mogu to da primetim kad jurim kroz grad ili kroz polja, igra je odlicna, jes da je bila u demo-u(verovatno i full kad izadje) zakljucana na 30fps ali super igirva je bila, grafika isto odlicna, podseca na FUEL igru!
ja kad sam igrao mislim da je imao samo online, ali vidim sada kada sam pokrenuo da pise kao play offline, mada ne moze jos da radi jer mora da se `updatuje` tj skida mi celu igru otpocetka iako imam demo vec -.- a iste su velicine -.-
EDIT: Isprobao sam igru, odlicno radi, u gradu prosek 35-40fps ovako na otvoreno oko 50, nije limitirana na 30fps. bice ovo zanimljivo
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.