Ima li neko ko vozi? Okačio sam video one prve `road` trke, `California`, sa Ford Mustangom MACH 1, moje vreme na toj stazi je 01:29:969. (na maximalnoj težini, bez vozačkih pomoći, sa uključenim uticajem oštećenja) Ima li neko ko je vozio istu trku (to je ona odmah na početku igrice, nakon ulične trke u Čikagu), pa neka objavi video ako je brži, da se malo takmičimo :) Može i ko vozi na volanu, nema veze, poenta je da se malo takmičimo :)
na hard trku sa mercedesom black series I onu trku sa pagany huayra isto na hard pa onda postavi da vidimo da li si uspeo I da navedes koliko si puta restartovao ako restartujes .)))
Mene izludjuju neke trke kad me uslove sa kojim automobilom da vozim a oni imaju dosta bolje, inace igram na medium na gamepadu
Javiću ako pređem. Nisam stigao mnogo da igram do sada, zato sam postavio video samo za onu trku. Ne koristim nikakva pomagala, a pogotovo se gadim onih `flashbackova`, mislim da ti to zoveš restarti. To mi je baš detinjasto.
:: na hard trku sa mercedesom black series I onu trku sa pagany huayra isto na hard pa onda postavi da vidimo da li si uspeo I da navedes koliko si puta restartovao ako restartujes .)) :: :: Mene izludjuju neke trke kad me uslove sa kojim automobilom da vozim a oni imaju dosta bolje, inace igram na medium na gamepadu
Isto i ja.Ukalili su neke stvari.Upravljivost je definitivno losija od Dirt 2. i Shift. Ima i totalnih gluposti tipa kad ti se auto otkaci bez potrebe ili kad uopste ne mozes da skrenes,vuce na svoju putanju.Takodje ti ako dokacis nekog njemu nista dok ako tebe neko dokaci sleduje prevrtanje.
Morao sam da ih obilazim bez greske a cak i tad se desi da me neko udari odpozadi i da me izbaci. sa staze!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: na hard trku sa mercedesom black series I onu trku sa pagany huayra isto na hard pa onda postavi da vidimo da li si uspeo I da navedes koliko si puta restartovao ako restartujes .)) :: :: Mene izludjuju neke trke kad me uslove sa kojim automobilom da vozim a oni imaju dosta bolje, inace igram na medium na gamepadu :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: ::
Isto i ja.Ukalili su neke stvari.Upravljivost je definitivno losija od Dirt 2. i Shift. Ima i totalnih gluposti tipa kad ti se auto otkaci bez potrebe ili kad uopste ne mozes da skrenes,vuce na svoju putanju.Takodje ti ako dokacis nekog njemu nista dok ako tebe neko dokaci sleduje prevrtanje.
Morao sam da ih obilazim bez greske a cak i tad se desi da me neko udari odpozadi i da me izbaci. sa staze!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: na hard trku sa mercedesom black series I onu trku sa pagany huayra isto na hard pa onda postavi da vidimo da li si uspeo I da navedes koliko si puta restartovao ako restartujes .)) :: :: Mene izludjuju neke trke kad me uslove sa kojim automobilom da vozim a oni imaju dosta bolje, inace igram na medium na gamepadu :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: ::
restart trke, a flashbackove koristim redovno jer bez idealnog ulazenja u krivinu botove ne mozes da obidjes a da te neko ne zvekne ili da ti njega zveknes.... Dakle kad vidim da si presao sa sto manje restarta trku sa Black Series I(ili) sa Pagany Huayra onda cu da ti cestitam...... 4ca nas je vozilo I bez 10 restarta ne moze da se predje I stigne na vreme(presao sam na easy trku!!)
@Sky takodje me izludjuje to sto svi oni voze tenkove I gaze sve pred sobom I nastavljaju prvobitnom brzinom, nema teorije da ih izguras a oni tebe kao da si od papira odguraju.....
Primera radi dodje formulica od 500 kila I odgura jebeni Mercedes ili Corvetu od preko 2 tone, ma sigurno je tako.....
u kojima sam se mucio u prvom prelazenju igre na Easy, ali sam skontao da je to vise zbog loseg dzojpeda (SpeedLink Strike 2). Zato sam kupio za 650 dinara Genius MaxFire G08-XU (najobicniji, ali kod mene dokazan kao dobar) i sada na Medium i punom detekcijom ostecenja nema sanse da me dobiju, osim ako ja nesto ne zaserem. A sto se guranja tice, najvise me je iznerviralo kada me u Korveti izgura budjavi Ariel Atom, koji je malo tezi od mog bicikla. Tu su bas ukenjali stvar.
Ja igram grid na tastaturi i najteza trka do sad mi je bila ono sa preticanjem bez da pipnes nekoga i sto vise za redom bez prekidanja komboa, ostale su sve manje vise lake, igram na medijum. Imam problem jednom sam krenuo i igrao pola sata, izasao i sledeci put mi kaze corupted save, aj reko desava se. Upalio opet igrao oko 2 sata i izasao, reko aj da probam da upalim opet odmah i ucitam save, radi.
Probao posle par dana da nastavim kad ono opet corupted, neko ima ovaj problem? Guglam po netu i vidim i ovi sa originalima muce istu muku.
Obrnuo vec 5 sezona igra mi radi perfektno bez ikakvih problema
Inace one trke sa preticanjem sam jos malo pa maseterizovao, nzm kako ali ja ih ubijam u pojam, skoro sam napravio skoro 30k rekord a protivnik 5k jedva :)))
:: Ja igram grid na tastaturi i najteza trka do sad mi je bila ono sa preticanjem bez da pipnes nekoga i sto vise za redom bez prekidanja komboa, ostale su sve manje vise lake, igram na medijum. Imam problem jednom sam krenuo i igrao pola sata, izasao i sledeci put mi kaze corupted save, aj reko desava se. Upalio opet igrao oko 2 sata i izasao, reko aj da probam da upalim opet odmah i ucitam save, radi :: :: Probao posle par dana da nastavim kad ono opet corupted, neko ima ovaj problem? Guglam po netu i vidim i ovi sa originalima muce istu muku :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Zao mi je kolega, ali si ih slabo masterizovao. Ja sam sa WTCC BMW-om navukao 52-53 hiljade (ne secam se tacno), a sinoc sa GT3 SLS-om 47 i nesto hiljada, tako da moras jos da vezbas da bi se nazvao Masterom.
Dex jer koristis onu verziju koju sam ti poslao?Ja sam na 8 sezoni i ni jedan problem nisam imao do sad.A ovo sam sad odvozio jos malo treninga i bice bolje: http://bit.ly/18mwjjd Kako podesiti Afterburner da lepo snimi.Meni je po difoltu ali kad pustim video secka snimak. M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100
poslacu ti od cika reloadeda, ja koristim grid 2 otkljucan pa sam samo prekopirao reloaded lek
@Dmaste mislio sam kako sam u zadnje vreme poceo da pravim ogromnu prednost u odnosu na protivnika, a ne na najveci score koji sam postigao, sad kako sam otkljucao Bugati, nista vise mi ne treba, auto je lud!!! isto tako I Agera :)
Nisam te razumeo, ali veruj mi da je ta razlika izmedju skora koji ostvarim i onog koji napravi protivnik uvek velika. Barem je tako kod mene. Bio sam ubedljiv i sa starim dzojpedom koji me je ogranicavao, a sa novim sam jos ubedljiviji. I ja sam prvi put vozio Vejrona, jer sam mogao da ga inskontrolisem, ali nesto nisam stekao utisak o neverovanom ubrzanju i brzini koje auto ima. Kod Agere se to bolje primecivalo, ali sa starim dzojpedom nisam mogao da je iskontrolisem. Trenutno vozim 4. sezonu, pa kad dodjem do pete, videcu kakva ce biti situacija.
Zaboravih u prethodnim postovima da napomenem ne pomalo iritirajuci bag u igri. Naime, ne pamti mi komande. Svaki put kad udjem u igru moram da ih ponovo podesavam. To mi se desavali cini mi se u DiRT-u 3. Da li sa prvobitnom verzijom igre, ili posle nekog od peceva - ne mogu da se setim tacno.
inace izvozio sam celu karijeru, osvojio finale sa Bugatijem, I ostajem pri tome da je Bugati najbolji auto za voznju, pa onda Agera, ono kako sam vozio u krivinama nije humano :)) otkidam Ageru kao nista, a krece se gle cuda sa zadnje pozicije a Agera sa 1. -.-
Sve u svemu ok je igra, mogli su jos malo da se potrude da je naprave `realnije` ali je dobra zabava, sad prelazim na Bioshock Infinite da predjem :))
:: Stigao lekic, ubio sam svoje sejvove, kao i ceo save folder cisto da ga igra opet od 0 kreira. :: :: Igrao malo , ulazio izlazio 5-6 puta, nikakav problem sa sejvom :: :: Fala jos jednom :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Sad mi radi save game radi i sacuvavanje kontrola, meni je igra onako, odlicna za posle rucka, nista posebno ali opet je zabavna, nije bas ni lakgana nije bas ni da moras da se udubis, ali za zabavu kao sto rekoh sasvim dobra.
A bioshock imas izazov presao sam ga na 1999 mode od 0 do kraja sa 0 smrti :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.