Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Company of heroes 2 open beta
STRANA 1 OD 1
quna Company of heroes 2 open beta 06.06.2013. 07:35 T53352

status: user
broj poruka: 1637
Juce pustena na steamu.
Prvi utisak je da imam 45fps, sve na low, 2vs2 :(, drugi da imam 25fps kada krene snezna oluja, koja mi i nije nesto interesantna za gameplay.
Ovako na brzinu, malo mi sve deluje sareno i debeljuskasto pa su klikovi malo neprecizni i tupi, kamera ne moze da se odalji dodatno kao u prvom delu. Rekao bih i da health odlazi nesto sporije nego u prvom delu. Ne bih dalje sudio dok se ne razigram i naravno kupim novu grafiku :D

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SlasherZ re 06.06.2013. 12:15 #496686

broj poruka: 266
Meni je igra poprilicno zanimljiva, bez obzira sto imam fazon 7 fps-a, ali dobra mi je.
Mislim da samo nedostaju neki noviteti ili nova vozila, a i `command points units`, mogli su mnogo bolje to da urade. Isto tako nedostaju mi vise nacija, tipa ameri ili britanci i slicno...oni bi doprineli da igra bude mnogo zanimljivija...ovako vec znam celu igru napamet i kako da igram protiv odredjenih jedinica i slicno...bice monotonija igra od originala coh1 cini mi se.

Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO
ASRock Z68 Extreme 4
8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
Samsung SpinPoint F3 1TB

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gang1978 da ne otvaram novu temu 27.12.2014. 15:26 #576311

broj poruka: 1661

jel zna neko kako da se resim katanaca pored save,load game..itd
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs