Ma imaju moji prijatelji ali cu morati da je jailbreak-ujem a nijednu igru nisam odigrao na PS3 pa ce to da me kosta podosta smaranja dok sve nabudzim kako valja... Imam i VGA monitor, jaoooo...
:: :: eee a kad sam govorio ipak nije lose imati konzolu bilo je nije to to bla bla a sta cemo sa GT6 ? ee :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: http://youtu.be/D5Uc7pE20D :: :: :: :: 10/1 :: :: :: :: Ko ce sad da se smara da nalazi ubogu konzolu... : :: ::
Fleshovat je mozes za 1min, isto ko sto bi sa originaom morao raditi, samo treba da skines 4.40 cfw (i najnoviji multiman), naravno ako je konzola na 3.55 sistem ili manji, a ako je na veci, 50-ak eurica se to naplacuje obicno (ako je fabricki bila na 3.55 ili ispod, a ako je bila na vecem, zavboravi na cipovanje-fleshovanje). Ako ti budu trebale adrese odakle da skidas javi.
@Miskonius Tesko ces da prikacis PS3 na VGA monitor ako isti nema HDMI.
@shotra Ti sto izdaju konzole su krompirasi koji imaju PES, FIFU i tenis, jer to klinci traze. Ako im spomenes nesto inteligentinije i neisplatljivije ima da te gledaju belo k`o crnu ovcu. Kad ih budem pitao da li imaju Beyond: Two Souls pitace jel` to sorta paradajza.
Krompirasi, xexexexe... Ma za 1000din. ima da ti rade sto hoces, masazu dok igras, a ne da ne skinu 1 igru... Inace The Last of Us na metacritic 95 srednja ocjena, lijepo.
Registruj se na zamundi (posto je izgleda otvorena) i skidaj. Ja ti ne mogu poslati torent, posto bi me banovali da istovremeno 1torent skidam s 2 racunara.
Nece na Zamundi imam account poodavno, 10-15KB/s, nece da mrdne uopste na gore, moze samo da padne
:: :: :: :: Registruj se na zamundi (posto je izgleda otvorena) i skidaj. Ja ti ne mogu poslati torent, posto bi me banovali da istovremeno 1torent skidam s 2 racunara.
:: :: Jos gore.. :: Nista, cu skidam ovo nedelju dana briznom od 150 KB/s i molim lep :: :: :: Probaj sa Areneb :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: ::
:: :: Snasao se, kolega harry87 me spasio i ja mu se jos jednom zahvaljujem :: Hvala i tebi na interesovanj :: :: :: :: :: :: :: :: :: Miskonius ako se ne snadjes, saljem ti torent cim skinem igru cijelu.
Samo da ti kazem, izbrisi sve iz PS3_Game\USRDIR\build\main\sound1\streams\speech samo ostavi english-mp.psarc and english-sp.psarc, to sam procitao u komentarima i radi, a to zauzima 7gb, tako da ti bezveze na zauzima.
Posto sam totalna noobara za konzole, kazi mi da li externi HDD mora skroz da bude prazan da bi konzola videla igru? I da li moze da se igraa pusta sa externog, da se ne bih mlatio sa kopiranjem?
:: :: :: :: Nema na cemu :: :: Samo da ti kazem, izbrisi sve iz PS3_Game\USRDIR\build\main\sound1\streams\speech samo ostavi english-mp.psarc and english-sp.psarc, to sam procitao u komentarima i radi, a to zauzima 7gb, tako da ti bezveze na zauzima.
Napravis na externi folder (koji mora biti FAT 32) folder GAMES (znaci velikim slovima,i ne mora biti prazan ext hdd), i u njega ubacis igru, ali prethodno ces morati prije nego prebacis igru fajl od 11gb koji je u igri podijeliti sa programom split4G odavde ga skini http://www.2shared.com/file/vAksdbPq/split4G.html
Podijelis na foru .666## i prebaci taj podijeljeni fajl tamo gdje je bio taj veliki fajl, i mozes samo preko multimana da instaliras taj veliki fajl, a ostali dio igre da ti ostane na externi hdd, dakle samo te 11gb moraju biti na ps3.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.