Ja mislim da je stvar jasna..Nema sta da se bira,zna se ko je pobednik :D
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
A zamisli ako je dobio game code uz AMD kartu pa ne daj Boze ako moras da odes na AMD sajt...
:: Ja mislim da je stvar jasna..Nema sta da se bira,zna se ko je pobednik : :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Vidis o tome nisam razmisljao..Da li da rizikujem?Mozda mi se slogira nVidia.. Hm..Crv sumnje se javlja..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: A zamisli ako je dobio game code uz AMD kartu pa ne daj Boze ako moras da odes na AMD sajt... :: :: :: Ja mislim da je stvar jasna..Nema sta da se bira,zna se ko je pobednik : :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
svaka cast kako si zacinio stvari :) kako neko rece, ljude upoznas tek kad se nesto deli :) Sala mala. Ali me bas zanima ko ce se izboriti za kljuc (ja ne igram taj zanr).
ali se sad setih nekog lika ko je ovde dobio kljuc za neku igru i odmah otisao na bench i dao oglas za 1000 dinara :) neko ga je i slikao i okacio ovde SS :) Tu ne moze da te opere nista :D
Stefance, prvo da se zahvalim na kljucu. Evo, malopre sam vidio da sam sretan dobitnik:) Ostalima zelim vise srece drugi put, kad Stefan ugrabi jos koju igricu:)
E sad...Sve sam odradio kao sto si napisao u mailu, i prokleta Opera mi zabaguje i vise ne vazi kljuc, a nisam uspeo doci do download linka i sada izgleda ne mogu. Kontaktirao sam support team i izlozio im problem i zatrazio ako je moguce da mi posalju novi promo kljuc. Ocekujem odgovor u narednim radnim danima (kako su mi i napisali da cu dobiti odgovor) i naravno javljam ovde. Cccc, kakav bad me snadje:( Ako muspem da skinem igricu, nahebacu im se majke mile, samo granatama cu da ih raznosim:)
EDIT @misicm, eee moj druze, procitaj ovo gore...:( Toliko o mojoj prodaji kljuca, hehehe:) Ima ona stara `kako doslo, tako i o`slo:) Heheh, ma valjda ce mi poslati novi kljuc....
Pozdrav i hvala jos jednom!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Gile pa realno zbog cega ti treba key kad i ovako imas free?!Key jedino pomaze kad je multiplayer u pitanju mada su dosta igara izlecene i po tom pitanju. I kad dobijem key sve igre su bile izlecene.Sta znam,ja ne vidim neku razliku osim ako nekad lek nije dobar pa stvara problem!
Ne znam druze, slabo pratim igrice i ne igram cesto. Ako i bude nekih problema vezano za ovaj kljuc, kupicemo Black Box-a i to mi je. Mada, ovako je najkulturnije, nema sta da zeza, skines i igras+ne strepis da li si blokirao igru u firewall-u i da li krak radi, ima li bagova, virusa....
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Stefance, prvo da se zahvalim na kljucu. Evo, malopre sam vidio da sam sretan dobitnik:) Ostalima zelim vise srece drugi put, kad Stefan ugrabi jos koju igricu: :: :: E sad...Sve sam odradio kao sto si napisao u mailu, i prokleta Opera mi zabaguje i vise ne vazi kljuc, a nisam uspeo doci do download linka i sada izgleda ne mogu. Kontaktirao sam support team i izlozio im problem i zatrazio ako je moguce da mi posalju novi promo kljuc. Ocekujem odgovor u narednim radnim danima (kako su mi i napisali da cu dobiti odgovor) i n...
Sta je borderlands ako ne giga mega pucacina, sve sto radis je pucas i pucas i pucas a sakih sat vremena stavis jedan upgrade kad dobijes level, jako malo ima tih klasicnih kao statistika i brojeva.
Kako to moze da bude pucacina? To sto se ide u prvom licu i puca uopste je ne cini pucacinom, jer imas pomagala, na primer crosshair ti pocrveni kada nisanis u mob-a, a jos ima i auto aim sto je nezamislivo za bilo kakvu pucacinu bila ona SP ili MP. Borderlands ti je FP H&S, nista vise od toga.
:: Sta je borderlands ako ne giga mega pucacina, sve sto radis je pucas i pucas i pucas a sakih sat vremena stavis jedan upgrade kad dobijes level :: jako malo ima tih klasicnih kao statistika i brojeva :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.