Pitam se samo sta novo mogu da ponude u novonajavljenom naslovu...
I da PES 2013 je totalno drugaciji na PS3 i na PC, ko da su dve razlicite igre...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Ja se nadam da ce da bude bolji nego pes 13.Igrao sam ga jos od ps1 i wining eleven-a 3 i presao sam na fifu posle dugo godina.Kod pes 13 je bar meni najvise smetalo sto koju god formaciju da igras igraci se isto ponasaju.Nema veze da li je napadacka formacija ili defanzivna.Kod fife 13 je recimo druga prica.Mnogo su bolji i pes i fifa na konzolama nego na pc-u,bas ima razlike kao da nisu iste igre,.Na pc-u nisam mogao da igram fifu bila mi je shit bas,ali zato na ps3 igram redovno,sto sa drustvom sto online.Ja se nadam da ce ova 14-ica da bude bolja,nedostaje mi onaj konami znak :)
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Pes igram jos od nintenda i goal storma/wining eleven-a pre oj ha godina...
Ja ne volim fifu, svaku sam probao i ne odgovara mi nikako, a pogotvo je ne volim jer od kad je pocela da bude kao dobra jedini razlog je taj sto su prekopirali vodjenje lopte kad se trci , vodjenje lopte bez trcanja, jacina suta a sve i pes-a.
A pes mi ide na zivce svake godine skroz random fudbal, nesto izbace, nesto ubace, nesto promene.
Valjda je poenta da sve sto je dobro ostane , da sve sto ne valja da se izbaci, da sve sto moze da se poboljsa popravi, i da se uvek ubace nove stvari koje prvo dobro provere, ali ne...
Fizika svaki put drugacija,
kontrola lopte svaki put drugacija,
jacina suta totalno random, u jednom do pola je taman u sledecem ne smes vise od 1/3 da napunis,
golman te dobar te sledeci ima random greske i gluposti,
te formacije ovako te onako...
Ocu da igram jedan te isti fudbal koji postaje sve bolji ibolji a ne svaki put skroz drugaciji fudbal...
:: Pes igram jos od nintenda i goal storma/wining eleven-a pre oj ha godina.. :: :: Ja ne volim fifu, svaku sam probao i ne odgovara mi nikako :: a pogotvo je ne volim jer od kad je pocela da bude kao dobra jedini razlog je taj sto su prekopirali vodjenje lopte kad se trci , vodjenje lopte bez trcanja, jacina suta a sve i pes-a :: :: A pes mi ide na zivce svake godine skroz random fudbal, :: nesto izbace, nesto ubace, nesto promene. :: :: Valjda je poenta da sve sto je dobro ostane , :: da sve sto ne valja da se izbaci, :: da sve sto moze da se poboljsa popravi, :: i da se uvek ubace nove stvari koje prvo dobro provere, ali ne.. :: :: Fizika svaki put drugacija :: :: kontrola lopte svaki put drugacija :: :: jacina suta totalno random, u jednom do pola je taman :: u sledecem ne smes vise od 1/3 da napunis :: :: golman te dobar te sledeci ima random greske i gluposti, :: :: te formacije ovako te onako... :: :: Ocu da igram jedan te isti fudbal koji postaje sve bolji ibolji :: a ne svaki put skroz drugaciji fudbal.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
+1 Slazem se ... Ko zna Dex mozda 14 udari slavu 6.... videcemo
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Koliko god pes varirao od godine do godine, bolji mi je uvek od fife :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Znaci ja se ne tripujem pizdim na PC kad igram PES :) iz nekog razloga su idioti
:: Jos nisam zavrsio BAL karijeru ni u PES 2013.. :: :: Pitam se samo sta novo mogu da ponude u novonajavljenom naslovu.. :: :: I da PES 2013 je totalno drugaciji na PS3 i na PC, ko da su dve razlicite igre.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: ::
Generalno ima velike razlike u stilu koji odredjena ekipa neguje... Protiv nekih ekipa imas posed 80% ali protiv recimo Farselone nece da bude... oseti se da igraju drugacije... No ni to mi nije smetalo da ih u drugoj sezoni napunim u finalu LS...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Ja se nadam da ce da bude bolji nego pes 13.Igrao sam ga jos od ps1 i wining eleven-a 3 i presao sam na fifu posle dugo godina.Kod pes 13 je bar meni najvise smetalo sto koju god formaciju da igras igraci se isto ponasaju.Nema veze da li je napadacka formacija ili defanzivna.Kod fife 13 je recimo druga prica.Mnogo su bolji i pes i fifa na konzolama nego na pc-u,bas ima razlike kao da nisu iste igre,.Na pc-u nisam mogao da igram fifu bila mi je shit bas,ali zato na ps3 igram redovno,sto sa drustvom sto online.Ja se nadam da ce ova 14-ica da bude bolja,nedostaje mi onaj konami znak : :: :: :: Asus M4A88td-v evo/usb :: AMD Phenom 2 955 be 3. :: wd 640gb sata :: 2x2gb exceleram black shark 1600mh :: Asus Eax 6850 :: Chieftec dragon :: cm hyper 212 :: lc power 600 :: logitech x-53 :: philips 222EL2SB/6 :: logitech mk32 :: :: ::
potpuno bzvz igrati protiv pc-a. posle odredjenog broja pokusaja ces savladati njegovu taktiku i ti ces na neki nacin postati masina koja zna slabe tacke Farselone, i mozes lako da pobedis. A kad igras protiv zivih protivnika, koji malo misle onda je mnogo zanimljivije. Igra evoluira i uvek je bolja i za malo teza, sto je dobar pravac. Pes6 je teska mehanika kad se uporedi sa novim izdanjima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.