Ne mogu da docekam, Prvi deo me je odusevio, presao sam ga ne brojim vise koliko puta, Survival endless preko 500 flag-a (dotle i oborim sistem a ne sacuvam savegame).
Prvo kupe firmu, zatim nateraju tu firmu da napravi igru do određenog datuma čak i po ceni kvaliteta same igre.
Ljudi primete da to nije to i počnu da se bune, onda umesto da ostave serijal kod matične firme, oni ga preuzmu umesto njih. U međuvremenu raspuste celokupnu ekipu iz tog studija.
Kada zabrljaju sa igrom u toj meri da se više zabrljati ne može onda krenu sa free to play metodom ili sa facebook metodom. Kada i to propadne onda sklepaju kojekakav kraj i završe priču te igre za svagda.
Gledam nesto po netu,nikako da daju odgovor sta bi sa Sid Meirer`s Pirates,koji je najavljen za ios i android,a onda prosle godine izadje samo za ios,evo skoro za windows phone.
TO sto ti kazes platili su,super,priznali su da se plase konkurencije.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Igram prvi deo, nisam veću zarazu igrao odavno. Uzmem da učim i na kraju završim na rokanju Zombija. Očekujem da 2. deo bude neka revolucija u odnosu na keca.
Pa da zadrže staro, ali to da prošire na neki veći nivo. Može nove bilje i ostala čudesa. To sam nekako i mislio xD
:: Kakva revolucija :: Samo nek ostane isto samo nek ubace nove biljke nivoe i nove zombije :: ne treba nista revolucionarno da se menja :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.