Pomoc. Skinuo sam Assassins Creed III [Blackbox] oko 5 giga presao sam igricu i sve je bilo ok ali sada hocu da instaliram nastavak Assassins Creed 3 The Tyranny of King Washington nikako ne mogu. Kada pokrenem instalaciju updater 1.05 izbaci mi: This patch is designed for version 1.04 only. Version 1.00 was found instalead … kada pokrenem instalaciju updater 1.01 izbaci mi: This update is not compatible with the current installed game
1. jako je bitno da instaliras update redom, tako je zakenjao ubisoft da mora redom patchevi 2. kad to uradis onda ubacis DLC 3. savovi koje si imao, ako si igrao sa 1.0 verzijom postace osteceni, nevazeci. 4. moraces na netu da nadjes neki converter koji ce promeniti I konvertovati savove I ekstenziju u novi format..... 5. Mene je mrzelo oko toga da se bakcem pa sam trazio na netu save game za update koji sam imao.... 6. Ubisoft je zasro sa ovom igrom neke stvari pa me uzasno nervira, da nema dobre price ne bi ni igro igru.....
pa logicno je da instaliras ponovo igru, pa onda patch 1.04, pa medicinu za taj patch, pa tek onda nastavak
:: Pomoc. Skinuo sam Assassins Creed III [Blackbox] oko 5 giga presao sam igricu i sve je bilo ok ali sada hocu da instaliram nastavak Assassins Creed 3 The Tyranny of King Washington nikako ne mogu. Kada pokrenem instalaciju updater 1.05 izbaci mi :: This patch is designed for version 1.04 only. Version 1.00 was found instalead … :: kada pokrenem instalaciju updater 1.01 izbaci mi :: This update is not compatible with the current installed game :: :: molim za pomoc :: :: HVALA UNAPRED
I da dodam da je Ubisoft maksimalno srozao svoju reputaciju nepostojacom tehnickom podrskom za ovu igru. :)
:: 1. jako je bitno da instaliras update redom, tako je zakenjao ubisoft da mora redom patchev :: 2. kad to uradis onda ubacis DL :: 3. savovi koje si imao, ako si igrao sa 1.0 verzijom postace osteceni, nevazeci :: 4. moraces na netu da nadjes neki converter koji ce promeniti I konvertovati savove I ekstenziju u novi format.... :: 5. Mene je mrzelo oko toga da se bakcem pa sam trazio na netu save game za update koji sam imao... :: 6. Ubisoft je zasro sa ovom igrom neke stvari pa me uzasno nervira, da nema dobre price ne bi ni igro igru.... :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: ::
:: I da dodam da je Ubisoft maksimalno srozao svoju reputaciju nepostojacom tehnickom podrskom za ovu igru. : :: :: :: 1. jako je bitno da instaliras update redom, tako je zakenjao ubisoft da mora redom patchev :: :: 2. kad to uradis onda ubacis DL :: :: 3. savovi koje si imao, ako si igrao sa 1.0 verzijom postace osteceni, nevazeci :: :: 4. moraces na netu da nadjes neki converter koji ce promeniti I konvertovati savove I ekstenziju u novi format.... :: :: 5. Mene je mrzelo oko toga da se bakcem pa sam trazio na netu save game za update koji sam imao... :: :: 6. Ubisoft je zasro sa ovom igrom neke stvari pa me uzasno nervira, da nema dobre price ne bi ni igro igru.... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: MSI 870S-C4 :: :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: :: WD3200AAKS 320G :: :: WD10EARS 1T :: :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: ::
Ja se vucem kao baba i nikako da zavrsim taj AC3, a o ovom DLC i ne razmisljam. Premda sam gledao gameplay ovog DLC-a kad je izasao, i ne deluje mi uopste lose (mozes da se pretvoris u pticu i da letis od zgrade do zgrade) ali bre ovo nema veze sa Assassins Creed ovo da je izaslo kao stand alone igra, to bi bio vec drugi trip, ali ovako...
:: Odigrao sam ga, ali me tako zabole da se petljam sa ovim DLC-om strasno.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Moras da posedujes Safir ako hoces da imas full ugodjaj :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ja se vucem kao baba i nikako da zavrsim taj AC3, a o ovom DLC i ne razmisljam :: Premda sam gledao gameplay ovog DLC-a kad je izasao, i ne deluje mi uopste lose (mozes da se pretvoris u pticu i da letis od zgrade do zgrade) ali bre ovo nema veze sa Assassins Creed ovo da je izaslo kao stand alone igra, to bi bio vec drugi trip, ali ovako.. :: :: :: :: Odigrao sam ga, ali me tako zabole da se petljam sa ovim DLC-om strasno.. :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
Hvala svima na pomoci ali evo sada da tacno kadazem sta treba uraditi kako se neko ne bih mucio: 1. Treba skinuti full game Assassins Creed III koja ima 15.35 GB a ne kao ja verziju od 5 GB i instalirati 2. instalirati updete redom 1.01 -1.05 pa onda DLC i krekovati 3. Zabava moze poceti
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.