Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Xbox One cena u Evropi
STRANA 1 OD 1
djokosrb Xbox One cena u Evropi 30.05.2013. 01:09 T53247

status: user
broj poruka: 6875
http://www.pocket-lint.com/news/121315-xbox-one-price-revealed-on-amazon-germany-now-amazon-uk-too

Ovo je naravno,leak,ali nije prvi sa ovakvom cifrom.

Ako mene pitate,jos jedan u nizu bezobrazluka Microsoft-a,posle online naloga,nemogucnosti(vrlo verovatne)koriscenja vec koriscenih igara(jer kako sada stoje stvari,morace da se aktiviraju,itd..).
I posle prodaju pricu,kako su najbolji i kako imaju najprodavaniju i najbolju konzolu trenutno.U Americi sigurno da,po fazonu,nase je!

Ono sto mene ovde plasi je odgovor Sony-a,imali su ideju da ponude konzolu za 400e.
Ko bi normalan realno bolju konzolu,sa jacim ekskluzivama/fransizama ponudio za 200e manje?

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 30.05.2013. 01:50 #495177

broj poruka: 3007
Kada budem imao para viska, lepo cu da sebi pazarim jedan x360 kada im padne cena (danas sam video u jednoj radnji xbox+kinect za oko nekih 300 eura) pa cu da lepo krckam ekskluzive i ostale igre koje sam propustio (red dead recimo:)) pa taman dok ga izgustiram i ovom novom ce da padne cena.

malo su preterali sa cenom.
alrad Re: re 30.05.2013. 02:36 #495180

broj poruka: 4829

Evo, prodajem ja x360, i to za mnogo maje parica.

:: Kada budem imao para viska, lepo cu da sebi pazarim jedan x360 kada im padne cena (danas sam video u jednoj radnji xbox+kinect za oko nekih 300 eura) pa cu da lepo krckam ekskluzive i ostale igre koje sam propustio (red dead recimo:)) pa taman dok ga izgustiram i ovom novom ce da padne cena
::
:: malo su preterali sa cenom.
JovanZ re 30.05.2013. 04:03 #495181

broj poruka: 3007
Ako viska bude u skorije vreme, a jos budes prodavao, javim se :)
harry87 Re: re 30.05.2013. 11:01 #495195

broj poruka: 853
Bolje PS3 kad ces vec eskluzive :)!

:: Kada budem imao para viska, lepo cu da sebi pazarim jedan x360 kada im padne cena (danas sam video u jednoj radnji xbox+kinect za oko nekih 300 eura) pa cu da lepo krckam ekskluzive i ostale igre koje sam propustio (red dead recimo:)) pa taman dok ga izgustiram i ovom novom ce da padne cena
:: malo su preterali sa cenom.
Satyr Re: Re: re 30.05.2013. 11:53 #495210

broj poruka: 226
koje godište, koja cena?

:: Evo, prodajem ja x360, i to za mnogo maje parica
:: :: Kada budem imao para viska, lepo cu da sebi pazarim jedan x360 kada im padne cena (danas sam video u jednoj radnji xbox+kinect za oko nekih 300 eura) pa cu da lepo krckam ekskluzive i ostale igre koje sam propustio (red dead recimo:)) pa taman dok ga izgustiram i ovom novom ce da padne cena
:: ::
:: :: malo su preterali sa cenom.
alrad @Satyr 30.05.2013. 14:38 #495252

Imas mejl. Ako jos neko pita nek` pita na mejl, da ne spamujemo.
Izvinjavam se postavljacu teme.

shotra Re 30.05.2013. 14:43 #495253

broj poruka: 432

Evo izgled Xbox One u 3D https://sketchfab.com/show/qsRPEw7hTKC4E02XMop9DUpu2wb

@JovanZ Puno imas exkluziva na ps3, ako ti je do toga, na xbox imas jedino dobre pucacine, kao Gears of War i Halo, to je jedino zasto ljudi vole xbox, a ti fino nadjes polovnu cipovanu ps3 za 200e, a cepas Heavy Rain, Uncharted 1,2,3 GoW cijeli serijal 1,2,3,Ascension i od psp-a, RdR ima isto i za ps3 kao i Castlevania LoS, onda Jouney, Infamous 1,2 i blood festival, NoNo Kuni, Twisted Metal, Resistance serijal, Killzone serijal, Little Big Planet 1i2, Gram Turismo 5, Ico & Shadow of the Colossus, MGS 4, Ratchet serijal, Sly serijal, Siren Blood Curse, itd, itd, plus sad izlaze The Last of Us, Beyond two souls, Puppeteer, Rain, Until Dawn, itd, tako da bi ti smijesno bilo uzimati xbox, jer ne znas sta propustas, a Halo i Gearse si mogao probati cak i na PC, nista posebno.

djokosrb Kakav crni Xbox 30.05.2013. 14:51 #495255

Ne moze da prismrdi Sony-u sto se igara tice.
Jedini plus sto su igre manje zauzimaju :)

acanen .... 30.05.2013. 15:12 #495258

broj poruka: 944
Nadam se da ce Quantum Break (Remedy Entertainment) izaci za pc iako je za sada planirano da bude Xbox One ekskluziva.

alrad 30.05.2013. 15:19 #495259

Box je izasao godinu dana ranije i za to vreme nakupio ekskluzive za koje niste ni culi.
Banjo-Kazooie, Perfect Dark Zero, Viva Pinata, Kameo...
Ima i onih koje su izlazile kasnije, Forza, Armored Core, Fable, Lost Odyssey, Star Ocean...
I postoji ta spravica zvana Kinect.
shotra Re 30.05.2013. 16:11 #495273

broj poruka: 432

Ma znamo da je izasao godinu dan ranije, samo se ne moze uporediti kolicina i kvalitet ps3 exkluziva sa xbox-om, po ocjenama korisnika i gejmerskih sajtova, plus sto ne zadrze exkluzive nego puste na PC, tipa Alan Wake, Fable (fable 2 je samo exkluziva), Fez, Star Ocean (i na ps3 ga ima), Armored Core takodje ga ima i na ps3, i sl. Jedino sam zaboravio kvalitetan naslov Forza. Sve su to sitne igre kad se uporede s ovim naslovima GoW, MGS, Uncharted, The Last of Us i sl., barem za mene, ne leze mi xbox igre, jedino sto mu je MP dobar za pucacine. A svako ima google pa vidi exkluzive pa uporedjuje na youtube, nikakvi problem.

A kinect je odlicna stvar za koju treba i doplatiti, ali to je vise za djecu, jedino Just Dance i tome slicno mogu odrasli, mada i to ima za ps3 sa move, tako da ces se tu jednako zabaviti sto se tice plesanja. Evo za sony ima i ova dzidzabidza da se kupi, samo para http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fSN8g_oWP50

djokosrb Sto se tice Xbox ekskluziva 30.05.2013. 16:35 #495280

Jedino Banjo-Kazooie je po meni bas ekstra,sto sam probao.

Poenta je da Xbox nema ekskluzivu koja ce da prismrdi Uncharted i God of War serijalu,ni graficki ni po gameplayu.

O igri Journey da ne govorimo.

E sad xbox je super sa strane sto je u startu jeftiniji,lakse i brze se nabavljaju(citaj skidaju)igre za njega,takodje oprema je koliko sam gledao nesto jeftinija,isto se odnosi i na servisiranje.
Ali ono sto je najvaznije,ekskluzive daleko iza.

alrad 30.05.2013. 17:07 #495288

Ja i ne tvrdim da su bolje ekskluzive na boxu nego na PS3. Toliko daleko ne bih isao. Ali kako i zasto, to je stvar ukusa. Meni je Uncharted bezveze jer ima toliko pucanja da ti se zivot smuci, i potpuno unisti avanturisticki deo. Kao losa verzija Tomb Raidera. GOW je vizuelno i tehnicki veliki, ali ima previse mlacenja sekirom tamo-amo. Ono sto po meni vredi na PS3 su stvari kao Heavy Rain i Beyond (koji treba da izadje). Te su mi sigurno bolje nego Halo i Gears. Ali mozda je nekome obrnuto. Individualna stvar.

Journey je dobar ali to je PSN igrica koju zasvrsis za 3-4 sata.
Ima dobrih XBLA igrica ali ih ne pominjem bas zato - jer su sitne. To je nekako mesanje baba i zaba.

A to sto ne zadrzavaju ekskluzive, to mu dodje nekako bolje za korisnike PC-a, i u neku ruku postenije.
I nije MS prvi najavio aktivaciju polovnih igara, nego Sony. Ili oboje u isto vreme, u najmanju ruku. Vole svi oni pare.

djokosrb Vole svi oni pare,normalno,monolizam se ceni 30.05.2013. 17:20 #495291

Ali sada sony je bar najavio mogucnost koriscenja polovnih igara.

E sad,kako ce to biti reseno videcemo,pominjali su mogucnost deaktivacije igara sa naloga,sto bi bilo fantasticno,ali pitanje koliko je realno.

Ja se samo nadam da ce brze uhakovati ps4 nego ps3,sto se cekalo preko 2 godine.

alrad 30.05.2013. 19:07 #495321

Za PS3 i Xbox 360 treba dati nekoliko desetina hiljada dolara samo da bi izasla igra na PSN-u odnosno LIVE-u, a ko zna koliko tek kosta licenca za PS4 i Xbox One. Tako da moram da imam razumevanja za razvojne timove. E sad, sto gazde putem monopola pokupe kajmak, jbg, moze im se.

Ne znam da li ce i kada biti uhakovano, ali za pocetak ce sigurno moci samo ono - uci, radi, zaradi, kupi original.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs