Koji trud i rad treba da se napravi ovako nesto. A taman sam pomislio kako me ovo podseca na crva jim-a, sa sege mege II, kad ono nema da fali to su ti likovi.
Pikao sam i Neverhood i SkullMonkeys kada su izašli i gledao review-ove na Outer Space-u tako da ove igre imaju posebno mesto u mom srcu. __________________ Scourge of PCBerza
Isti ljudi su napravili slicnu igru za ps koja se zove Skullmonkeys. Dovoljno je samo procitati komentare na kickstarteru i shvatiti koliko je Neverhood bio znacajna igra.
Pomenuh baš iznad Skullmonkeys, odlična platforma. __________________ Scourge of PCBerza
:: Isti ljudi su napravili slicnu igru za ps koja se zove Skullmonkeys. Dovoljno je samo procitati komentare na kickstarteru i shvatiti koliko je Neverhood bio znacajna igra :: :: @Dex izasla je igra The Night of the Rabbit :: http://www.adventuregamers.com/news/view/2465 :: :: ::
Da li ce uspeti da se prikupi oko 77000 za 27 sati za ovu avanturisticko platformsku igru pravljenu od plastelina? Nadam se da hoce. Igra ce izaci za Wii U ako se sakupi 950000. Mozete na sajtu kicktraq da vidite tempo kojim su fanovi Neverhooda uplacivali novac potreban za pravljenje igre. glasajte za igru na steam greenlight.
@Mirko78 Dovoljno je da na gog-u glasas za igru jer preko tog sajta se prodaju drm free igre. Izgleda da ce Neverhood moci uskoro da se igra preko scummvm programa ali nadam se da ce i ta igra da se pojavi na sajtu gog (Good Old Games).
Kickstarter akcija ce trajati jos 6 sati a igra je vec uspela da prikupi oko 935000 sto znaci da je kampanja uspesna. Potrebno je sakupiti jos 15000 da bi igra izasla na Wii U ali za to ce biti vremena i posle Kickstarter akcije jer ce moci da se sakupljaju finansijska sredstva za igru preko paypal-a. Jos uvek mozete da pomognete ako glasate za igru na sajtovima Steam Greenlight ili GOG.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.