Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Armed assault-problem???
STRANA 1 OD 1
pavlaka Armed assault-problem??? 18.08.2007. 23:48 T5320

status: user
broj poruka: 41
Problem je sledeci,
igrica je normalno instalirana,odradjen crack.Kada je pokrenem,izbaci mi prozor sa natpisom `Error compiling vertex shader VSTerrain`.

Asus P5LD2 SE
Celeron 347
2x1GB Kingston 667
7600GS GLH

Hvala unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 19.08.2007. 16:42 #25778

broj poruka: 12794
Uninstaliraj to smece, jer prvo sto je nevidjeno gadna igra, i drugo sto ce ti na toj konfiguraciji jedva raditi...

Ognjeni .... 19.08.2007. 19:40 #25796

broj poruka: 4518

ne pricaj svasta Daum-e...igra je prelepa i ima odlicnu grafiku ali kao i SVAKA igra neces videti nista od toga ako ne stavis sve na maximum.stavi 1280 ili 1600 i sve na max pa ces da vidis kako je `ruzna ` igra, ja sam je presao odlicna je ali si upravu sto se tice zahtevnosti...pavlaka neracunaj da ces se naigrati i da je i pokrenes, mozda sve na low
Daum Re: .... 19.08.2007. 20:39 #25800

broj poruka: 12794
Pa u poredjenju sa trenutnim FPS igrama izgleda zaostalo, a cela igra je jadno odradjena, sto se najvise vidi na animacijama punjenja oruzija. O ostatku da ne pricam...Drzao sam sve na max na 1680x1050, i ne igleda bolje cak ni od Half-Life 2...
Cela igra je odradjena na brzinu, mogla je mnogo bolja da bude... Ista stvar kao sa Flashpointom...
::
:: ne pricaj svasta Daum-e...igra je prelepa i ima odlicnu grafiku ali kao i SVAKA igra neces videti nista od toga ako ne stavis sve na maximum.stavi 1280 ili 1600 i sve na max pa ces da vidis kako je `ruzna ` igra, ja sam je presao odlicna je ali si upravu sto se tice zahtevnosti...pavlaka neracunaj da ces se naigrati i da je i pokrenes, mozda sve na low
pavlaka ... 21.08.2007. 01:52 #25876

broj poruka: 41

Znam da je ovo slaba masina za tu igru,ali kako je moguce da ne mogu cak ni da je pokrenem.Cini mi se kao da je neki drugi problem ui pitanju.Bas imam zelju da je probam, pa makar i u low-u.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs