Iscima me posteno, ocekujem neki video sa CRY u naslovu. A bilo mi cudno izlazi juna a nikakva najava pre toga (pa i da je DLC).
Elem, ovo mora da se odigra, da malo oci odmore od nišana i nissan-a u GRID-u
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
Obozavam SciFi pa mi je ovo super leglo, setting je dobar, prica zanimljiva, akcija je malo cudna dok se ne naviknes i igra se mnogo bolje igra sa gamepadom, a posebno me je odusevio onaj deo kada izmenjujes secanja. A i sve je vizuelno lepo uklopljeno. Taman da malo odmorim misa posle Helsinga.
Poceo sam da igram igru neznajuci kako izgleda.. Ljudi su mi osenceni crno i mislio sam da je to zbog fore kako se secanje vraca tako ce se likovi povratiti ali je definitivno bio bug tj kada se iso raspakuje i krene instalacija izbacuje neki error a ja sam isao na ignore. FLT izdanje,vidim da je i BlackBox koristio isto samo sto je kompresovao.. Jel radi vama ok?Ja sam skidao sa rar.bg ,mozda da pokusam na nekom drugom mestu?!
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.