Igra me je potpuno iznenadila, i veoma obradovala, uopste ni nisam cuo za nju, ali cim sam poceo da je igram, osetio sam da igra, sto se kaze, ima dusu i vidi se da je tim koji je pravio igru stvarno uzivao u tome. Odlicna grafika, gameplay fin, ima i kao zanimljiva pricica, i jos je sve ukomponovano kako treba. Mislim da moze da stoji rame uz rame sa Titan Quest-om i Torchlight-om.
A ko je preskocio, mogu da preporucim i Krater: Shadows over solside, koji je po meni jedan od boljih hack and slasheva iz 2012.
Ali Helsing rastura, cak su i tezinu potrefili da bude kako treba, igra nije ni prelaka, a ni preteska, a jos su ubacili i tower defense mehaniku. Milina.
EDIT: kome crashuje igra prilikom promene mape, gasenje hdr-a resava problem. Gomila ljudi ima taj problem, a ni patch ga ne resava. (bar za sada.)
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0 Xonar D2 + Logitech Z5500 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
MacBook Air 13.3
:: Igra me je potpuno iznenadila, i veoma obradovala, uopste ni nisam cuo za nju, ali cim sam poceo da je igram, osetio sam da igra, sto se kaze, ima dusu i vidi se da je tim koji je pravio igru stvarno uzivao u tome. Odlicna grafika, gameplay fin, ima i kao zanimljiva pricica, i jos je sve ukomponovano kako treba. Mislim da moze da stoji rame uz rame sa Titan Quest-om i Torchlight-om :: :: A ko je preskocio, mogu da preporucim i Krater: Shadows over solside, koji je po meni jedan od boljih hack and slasheva iz 2012 :: :: Ali Helsing rastura, cak su i tezinu potrefili da bude kako treba, igra nije ni prelaka, a ni preteska, a jos su ubacili i tower defense mehaniku. Milina :: :: EDIT: kome crashuje igra prilikom promene mape, gasenje hdr-a resava problem. Gomila ljudi ima taj problem, a ni patch ga ne resava. (bar za sada.)
Inace, ako nekome crashuje igra posle drugog tower defense-a, sve sto treba da se uradi je da se igra podesi da joj compatibility bude na windows 7 (Cak iako se koristi windows 7) i to je to, posle moze i da se ugasi.
Bagovitija. Ali ima vise opcija za kreiranje lika i deluje za nijansu teza, barem za sada. A mislim i da je vizuelno za nijansu bolja. Prvi patch je sredio dosta stvari, ali veujem da ce biti jos koji.
Sve u svemu za sada deluje kao fin hack and slash. Cak ima i pricu koja daje izgovor za silno kliktanje po ekranu.:-)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.