:: Na kraju i ip,ja da smisljam vise ne mogu : :: :: U zalivu kod pirata kad stigne,tad se uzima : :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Juce sam na kratko probao..Nisam znao da je igra pravljena u cartoon fazonu.. Mislim ne smeta mi,cak je i zanimljivo ali se ne secam da je tako osmisljena na pocetku.. Nije zahtevna ni najmanje ,okruzenje je fino..Jos uvek se nisam uneo u pricu tako da ne mogu da sudim ali sam veliki ljubitelj ovog serijala.
Da li je neko presao malo vise i jel moze da kaze kakvi su mu utisci?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Preso sam je celu ... FENOMENALNA remek delo.. i grafika i prica ma fantazija.. Samo mi je krivo sto nisam nikad mogo da odigram predhodne delove jer sam imao problema sa krekom....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Juce sam na kratko probao..Nisam znao da je igra pravljena u cartoon fazonu. :: Mislim ne smeta mi,cak je i zanimljivo ali se ne secam da je tako osmisljena na pocetku. :: Nije zahtevna ni najmanje ,okruzenje je fino..Jos uvek se nisam uneo u pricu tako da ne mogu da sudim ali sam veliki ljubitelj ovog serijala :: :: Da li je neko presao malo vise i jel moze da kaze kakvi su mu utisci :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Jesi igrao na hard posto mi se cini da je i na hard nekako previse laka?! Taman ce mi leci ova igrica..Uh..Danas ima malo da se pika :)))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: :: Preso sam je celu ... FENOMENALNA remek delo.. i grafika i prica ma fantazija. :: Samo mi je krivo sto nisam nikad mogo da odigram predhodne delove jer sam imao problema sa krekom... :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Juce sam na kratko probao..Nisam znao da je igra pravljena u cartoon fazonu. :: :: Mislim ne smeta mi,cak je i zanimljivo ali se ne secam da je tako osmisljena na pocetku. :: :: Nije zahtevna ni najmanje ,okruzenje je fino..Jos uvek se nisam uneo u pricu tako da ne mogu da sudim ali sam veliki ljubitelj ovog serijala :: :: :: :: Da li je neko presao malo vise i jel moze da kaze kakvi su mu utisci :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
sad krecem da prelazim drugi put :) otkljucan je niz stvarcica a i igra toliko pleni vreme kao bmw benzin :) igrao sam na normal
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Jesi igrao na hard posto mi se cini da je i na hard nekako previse laka? :: Taman ce mi leci ova igrica..Uh..Danas ima malo da se pika :)) :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: Preso sam je celu ... FENOMENALNA remek delo.. i grafika i prica ma fantazija. :: :: Samo mi je krivo sto nisam nikad mogo da odigram predhodne delove jer sam imao problema sa krekom... :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: Juce sam na kratko probao..Nisam znao da je igra pravljena u cartoon fazonu. :: :: :: Mislim ne smeta mi,cak je i zanimljivo ali se ne secam da je tako osmisljena na pocetku. :: :: :: Nije zahtevna ni najmanje ,okruzenje je fino..Jos uvek se nisam uneo u pricu tako da ne mogu da sudim ali sam veliki ljubitelj ovog serijala :: :: :: :: :: :: Da li je neko presao malo vise i jel moze da kaze kakvi su mu utisci :: :: :: :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: ::
Za opustanje.Zadovoljan sam idejom,realizacijom,pricom. Nije bas da podseca na prvi deo ali ima neki svoj smek.Nije losa. Igram trenutno na Hard,tako mi je zanimljivije..
E sad nije mi jasno zasto je igra DX9 only?!!!
Prvi i drugi(bound in blood),treci (cartel)mozes slobodno da propustis ako ne zelis da izgubih 6-7 sati zivota.
Od igara ovog tipa,znaci Amerika 18-19vek,znaci ljubitelji vesterna,preporucujem American Civil War(msm da je igra iz 2005. ili 2006. godine)i Gun. Nazalost nema red dead redemption za pc :(
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Prvi deo je definitivno najbolji i ne verujem da ce ikad vise da se ponovi takvo delo. Ovaj nastavak je simpatican,po malo deciji ali osvezavajuci.Moze da se prati prica i ideja je fina.. Fino okruzenje zanimljiv rasplet i sl..Malo americkog blockbustera (movie forma) i sl ali ok,ima neki svoj smek..
Primetio sam da su koristili neke mape iz prvog i drugog dela tako da mi je bilo zanimljivo da se malo podsetim .. Sve u svemu igra za razonodu,ok je,zadovoljan sam..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.