JEDVA CEKAM !!!! jesam fan Warfare serijala i black ops ali ovo obecava :) znaci totalno su promenuli sve ali bukvalno sve SVAKA IM CAST a pritom zadrzali sve sto konkurencija nema (pricu)
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Mene zanima multi,meni je Cod extra serijal,nzm,single player mi je svaki bio ok,osim MW3(koji je bio epohalni shit,takav je bar moj utisak).
Za mene multi je umro posle World at Wara,od onakvog World at Wara i pre svega cetvorke,koji je fps koji sam najvise igrao u multiju,mi zadnje 4 igre imamo trckaranje i jurnjavu po mapama velicine konzorve sa ostalih 11 noobova(posto na serveru je 12).
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ako je ovakva grafika veruj mi mutli su promenili drasticno.Verujem da su dosta stvari ubacili licno bi voleo malo vecih mapa pa 20 na 20 i da bukvalno neznas koga lemas :) Sala na stranu ovo obecava e sad multi kriju zasto nemam pojma... Prica u Warfare 3 se zavrsava ako nisi igrao 1,2 dzabe ti sve... Licno mene je kraj rastuzio maximalno jel su mi izginula dva omiljena lika... Do duse to je ko voli pricu a multi svi hvale black ops2 dok meni MW3 zakon :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Mene zanima multi,meni je Cod extra serijal,nzm,single player mi je svaki bio ok,osim MW3(koji je bio epohalni shit,takav je bar moj utisak) :: :: Za mene multi je umro posle World at Wara,od onakvog World at Wara i pre svega cetvorke,koji je fps koji sam najvise igrao u multiju,mi zadnje 4 igre imamo trckaranje i jurnjavu po mapama velicine konzorve sa ostalih 11 noobova(posto na serveru je 12) :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Bice za PC, nego jos ne mogu da verujem da su ono nazvali Xbox One. Sta je onda prvi xbox? Xbox Pre-One? Bez obzira na rat brojeva sa Sonijem gde je bitno koja konzola ima manji broj ovo je ipak glupo resenje. To je kao da su Yugo Florida nazvali Yugo Jedan da bi mu dali na znacaju, a u stvari cist zbun.
Call of Duty 4 Modern Warfare Call of Duty Modern Warfare 2 Call of Duty Modern Warfare 3 Call of Duty Black Ops Call of Duty Black Ops 2 Call of Duty Ghosts
Da ih nema možda malo previše? Šest naslova i svaki sa istom tematikom i istim načinom igre bez neke bitne izmene.
nisam znao da ima trojka:) meni je nekako uvek bio zanimljiviji Medal of Honor, steta sto se ne pravi vise
:: Call of Duty 4 Modern Warfar :: Call of Duty Modern Warfare :: Call of Duty Modern Warfare :: Call of Duty Black Op :: Call of Duty Black Ops :: Call of Duty Ghost :: :: Da ih nema možda malo previše? Šest naslova i svaki sa istom tematikom i istim načinom igre bez neke bitne izmene :: :: Kako Electronic Arts pravi igr :: :: http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkB :: ::
Mislim da je konacno dosla teselacija i u CoD serijal pogledajte (u behind the scenes videu) nisan, lice, helmet kada je ukljucnen wireframe koliko ima vise trouglova u odnosu na dosadanji engine. Na momente me teksture i efekti podsecaju na BF3 (preskok preko zida visine pola metra).
Politika CoD serijala je sto vise igraca sa 60+FPS ali na ustrb grafici, sto se ispostavilo kao dobar potez.
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
Slabo ovo izgleda pored BF4. O multiplayu da ne pričam, biće presipanje iz šupljeg u prazno ko i svaki COD jer to klinci od 12 godina i furaju.
Sada kada su ubacili i dobru single play kampanju u Battlefield već se vidi da COD nema šanse ni na jednom aspektu da se takmiči. __________________ Scourge of PCBerza
XboX One je zbog toga sto ga oni smatraju kao jedan uredjaj potreban za svu zabavu u vasem dnevnom boravku, vidio si, gledanje TV-a, slusanje muzike, igranje, zafrkancija, al ajde.
Inace ovaj Ghost graficki izgleda puno losije od Crysis3. E ako je ovo revolucionarna konzola kako su opisivali, neka hvala.
Pa znam, ali onda su trebali da ga nazovu All-in-One ili One and Only ili tako nekako. Ovako se mesa sa onim starim, prvim boxom. Onim pre 360-ice. Kad kazes samo xbox ne zna se na koji mislis, prvi, drugi ili treci. PS1, 2, 3, 4, to je mnogo jasnije.
:: :: :: :: XboX One je zbog toga sto ga oni smatraju kao jedan uredjaj potreban za svu zabavu u vasem dnevnom boravku, vidio si, gledanje TV-a, slusanje muzike, igranje, zafrkancija, al ajde :: :: Inace ovaj Ghost graficki izgleda puno losije od Crysis3. E ako je ovo revolucionarna konzola kako su opisivali, neka hvala ::
Cek cek otkud znas kakav ce da bude multi ? BF nikad nije imao kampanju osim u Bad Company 2 i to fenomenalnu kampanju.. U ostalom sto BF4 nije perjanica za konzole ? Kapiram da ce bude bolji od BF3 sto se tice singl player kampanje jer u 3 bukvalno je malte ne i nema ...price nema sto neko rece cisto da se vidi grafika a ostalo je multi ... . Videcemo izlaze u isto vreme bice dobro poredjenje
:: Slabo ovo izgleda pored BF4. O multiplayu da ne pričam, biće presipanje iz šupljeg u prazno ko i svaki COD jer to klinci od 12 godina i furaju :: :: Sada kada su ubacili i dobru single play kampanju u Battlefield već se vidi da COD nema šanse ni na jednom aspektu da se takmiči :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Dzabe omalozavanje.... Kad izadje govoricete onda ovako rekla kazala ... A ko bude posedovao Mac Pro on ce samo imati full ugodjaj :D
:: :: Istini za volju, grafika u ovom Ghostu je otprilike kao u BC2, mozda malo losija ali tu je.. :: :: :: :: :: Cek cek otkud znas kakav ce da bude multi ? BF nikad nije imao kampanju osim u Bad Company 2 i to fenomenalnu kampanju. :: :
Jel ti nisi gledao onaj trailer od 17 minuta za BF4? Imaće kompletan single play i naravno da će imati fenomenalan multiplay jer samo može bolje od BF3 da bude, a BF3 sam po sebi je i dalje broj 1 za MP.
Grafika u ghostu je komična stvarno, malo bolje od Black Opsa izgleda a trailer je namenjen da pokaže igru u najboljem svetlu, tako da teško da će bolje od ovoga da izgleda nažalost. __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Cek cek otkud znas kakav ce da bude multi ? BF nikad nije imao kampanju osim u Bad Company 2 i to fenomenalnu kampanju. :: U ostalom sto BF4 nije perjanica za konzole ? Kapiram da ce bude bolji od BF3 sto se tice singl player kampanje jer u 3 bukvalno je malte ne i nema ...price nema sto neko rece cisto da se vidi grafika a ostalo je multi ... . :: Videcemo izlaze u isto vreme bice dobro poredjenj :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Slabo ovo izgleda pored BF4. O multiplayu da ne pričam, biće presipanje iz šupljeg u prazno ko i svaki COD jer to klinci od 12 godina i furaju :: :: :: :: Sada kada su ubacili i dobru single play kampanju u Battlefield već se vidi da COD nema šanse ni na jednom aspektu da se takmiči :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.