Dobar ce biti ovaj RE, svako ko ga je odigrao na 3DS se hvalio, vuce na RE4, tako da je bolji od RE6 100%, survival horor je uglavnom (tako kazu). Nije mi jeasno, za ps3 je tezak 11gb, a za pc 8gb, a obicno su na PC igre najobimnije.
I za Box je 8GB. Ne bih rekao da su igre za PC obimnije. Recimo GOW3 za PS3 je 30+ GB. Sve PS3 ekskluzive su ogromne.
Meni sestica i nije toliko sranje. Kao da odlucujes u kom pravcu se odvija neki film. Nije bogznasta ali je zanimljiviji koncept od klasicno pucackog kao Crysis i Bioshock.
To što zauzima 30GB je samo garbage data da bi zauzeo ceo disk, realno PS3 igre su iste veličine ko i za PC i Xbox, nema tu nekih detaljnijih textura ili boljih video klipova. __________________ Scourge of PCBerza
:: :: I za Box je 8GB. :: Ne bih rekao da su igre za PC obimnije. Recimo GOW3 za PS3 je 30+ GB. Sve PS3 ekskluzive su ogromne :: :: Meni sestica i nije toliko sranje. Kao da odlucujes u kom pravcu se odvija neki film :: Nije bogznasta ali je zanimljiviji koncept od klasicno pucackog kao Crysis i Bioshock :: ::
Mozda si donekle u pravu. Ali na GOW3 disku ima ceo film tipa `kako je snimano (radjeno)` i to moze da se pogleda samo ako zavrsis igru. Tako da nije bas samo garbage. Posebno kad su ekskluzive u pitanju.
I dual BR disk je 50GB, koliko ja znam.
:: To što zauzima 30GB je samo garbage data da bi zauzeo ceo disk, realno PS3 igre su iste veličine ko i za PC i Xbox, nema tu nekih detaljnijih textura ili boljih video klipova :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: I za Box je 8GB. :: :: Ne bih rekao da su igre za PC obimnije. Recimo GOW3 za PS3 je 30+ GB. Sve PS3 ekskluzive su ogromne :: :: :: :: Meni sestica i nije toliko sranje. Kao da odlucujes u kom pravcu se odvija neki film :: :: Nije bogznasta ali je zanimljiviji koncept od klasicno pucackog kao Crysis i Bioshock :: :: :: ::
Igra nije losa ali ni 30% nije od starof serijala ali daj sta das u odnosu na dva predhodna nova djubreta ovo je fazon aj kao da vas (hard core fanove ) koliko toliko ispostujemo...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Mozda si donekle u pravu. Ali na GOW3 disku ima ceo film tipa `kako je snimano (radjeno)` i to moze da se pogleda samo ako zavrsis igru. Tako da nije bas samo garbage. Posebno kad su ekskluzive u pitanju. :: :: I dual BR disk je 50GB, koliko ja znam :: :: :: To što zauzima 30GB je samo garbage data da bi zauzeo ceo disk, realno PS3 igre su iste veličine ko i za PC i Xbox, nema tu nekih detaljnijih textura ili boljih video klipova :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: I za Box je 8GB. :: :: :: Ne bih rekao da su igre za PC obimnije. Recimo GOW3 za PS3 je 30+ GB. Sve PS3 ekskluzive su ogromne :: :: :: :: :: :: Meni sestica i nije toliko sranje. Kao da odlucujes u kom pravcu se odvija neki film :: :: :: Nije bogznasta ali je zanimljiviji koncept od klasicno pucackog kao Crysis i Bioshock :: :: :: :: :: ::
Cek, za koju kazes, RE 6, RE Revelations ili GOW 3?
:: :: Igra nije losa ali ni 30% nije od starof serijala ali daj sta das u odnosu na dva predhodna nova djubreta ovo je fazon aj kao da vas (hard core fanove ) koliko toliko ispostujemo.. :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Mozda si donekle u pravu. Ali na GOW3 disku ima ceo film tipa `kako je snimano (radjeno)` i to moze da se pogleda samo ako zavrsis igru. Tako da nije bas samo garbage. Posebno kad su ekskluzive u pitanju. :: :: :: :: I dual BR disk je 50GB, koliko ja znam :: :: :: :: :: To što zauzima 30GB je samo garbage data da bi zauzeo ceo disk, realno PS3 igre su iste veličine ko i za PC i Xbox, nema tu nekih detaljnijih textura ili boljih video klipova :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I za Box je 8GB. :: :: :: :: Ne bih rekao da su igre za PC obimnije. Recimo GOW3 za PS3 je 30+ GB. Sve PS3 ekskluzive su ogromne :: :: :: :: :: :: :: :: Meni sestica i nije toliko sranje. Kao da odlucujes u kom pravcu se odvija neki film :: :: :: :: Nije bogznasta ali je zanimljiviji koncept od klasicno pucackog kao Crysis i Bioshock :: :: :: :: :: :: :: ::
dva residenta pre ovog sto su izasli u roku pre 7 meseci a GOW 3 je odlicna igra nisam je igrao ali ljudi koji su je pazarili kazu super ali da su iscrpeli vise.... ko ih j,, kad su ga zbrzali u 3 delu...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: :: Cek, za koju kazes, RE 6, RE Revelations ili GOW 3 :: :: :: :: :: :: Igra nije losa ali ni 30% nije od starof serijala ali daj sta das u odnosu na dva predhodna nova djubreta ovo je fazon aj kao da vas (hard core fanove ) koliko toliko ispostujemo.. :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: Mozda si donekle u pravu. Ali na GOW3 disku ima ceo film tipa `kako je snimano (radjeno)` i to moze da se pogleda samo ako zavrsis igru. Tako da nije bas samo garbage. Posebno kad su ekskluzive u pitanju. :: :: :: :: :: :: I dual BR disk je 50GB, koliko ja znam :: :: :: :: :: :: :: To što zauzima 30GB je samo garbage data da bi zauzeo ceo disk, realno PS3 igre su iste veličine ko i za PC i Xbox, nema tu nekih detaljnijih textura ili boljih video klipova :: :: :: :: __________________ :: :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: I za Box je 8GB. :: :: :: :: :: Ne bih rekao da su igre za PC obimnije. Recimo GOW3 za PS3 je 30+ GB. Sve PS3 ekskluzive su ogromne :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Meni sestica i nije toliko sranje. Kao da odlucujes u kom pravcu se odvija neki film :: :: :: :: :: Nije bogznasta ali je zanimljiviji koncept od klasicno pucackog kao Crysis i Bioshock :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Meni kao sto rekoh sestica nije toliko sranje zbog ideje, ali dobro, koliko ljudi toliko ukusa. A otkud znas kakva je ova nova, nije valjda da si vec stigao da je probas?
Da cepam vec uveliko jos sam je skino posle podne ali nisam stigo da probam :) Preso sam par nivoa kazem nije lose vidi se da je radjeno za konzolu ali mnogo bolje nego 6 dosta bolje ..
:: :: Meni kao sto rekoh sestica nije toliko sranje zbog ideje, ali dobro, koliko ljudi toliko ukusa. A otkud znas kakva je ova nova, nije valjda da si vec stigao da je probas :: ::
Da, ja skidam za konzolu. Neke stvari su ipak za kauc/TV a ne stolica/monitor. Drago mi je da je igra ok, mada vidim da imamo razlicite ukuse pa cu uskoro videti sta to znaci u ovom slucaju.
:: :: Da, ja skidam za konzolu. Neke stvari su ipak za kauc/TV a ne stolica/monitor. Drago mi je da je igra ok, mada vidim da imamo razlicite ukuse pa cu uskoro videti sta to znaci u ovom slucaju :: ::
Nismo se dobro razumjeli, mislio sam na multiplatform igre, npr Tomb Raider, Metro i sl., obicno su manje, a exkluzive ps3-a su oko 20gb pa na dalje, to se zna...
@Dejzan Ja igram RE6 trenutno, pa cu posto je zavrsim RE Revelations. Kakvi su utisci (pretpostavljam pozitivni)?
Ma ne zezaj. Ozbiljno sam cuo pohvale na racun ove igre sto se tiice 3DS-a, eto i korisnicke ocjene na gamespotu i IGN-u, 8.8, pa nije moguce da je tako losa. A RE6 mi nije toliko sranje ka sto sam mislio, bolji je od RE5 to sigurno.
Ima takve ocene jer je na 3DS-u ocenjivan i za tu platformu je super, ali igra kao sama igra je sranje tesko kao i re6.
re5 je ok igra nije sjajna ali je ok, moze da prodje, ali kako je tebi re6 bolji i zasto od re5?
ocajno direkciono kretanje likova kao i losa kamera, + trce ko da imaju metlu u dupetu
odvratan inventar
katastrofalan cover sistem
prica skroz retardirana, kao iz b produkcije sf filmova
ocajne lokacije, siromasna graficki igra
preise matrix naucna fantastika popaljenickih momenata, a ono prejadno vozenje kola po kao ulicama grada je toliko jadno da to ne treba dodatno komentarisati
najveca zamerka su mi ipak protivnici:
Ko da su iz mocnih rendzera ili devil may cry serijala, suvise deciji i neozbiljni za igru koja kao fura ili je furala iole ozbiljnu atmosferu Ej bre pola tela covek pola pauk sa 8 nogu a drzi masinku i puca na tebe, kad sam video nisam znao da li da se smejem ili placem Bos, T rex sa okom u ustima koji je dosao sa sajbertrona zajedno sa transformersima, pa onda ogromna muva kao jos jedan bos... Smesno ili tuzno biraj sam.
Igram re serijal jos od pocetka, 1996 i jedan mi je od omiljenih, ali ovo je definitivno djubre i los pravac u kome ide, da se igra ne zove re6 , upalio bih je na 30 minuta i odmah obrisao...
Ne kontas sta neki od nas pricaju jer ti je kortekst konceptualno blokiran FPS heavy polution kontekstom. RE6 je bolji od RE5 zato sto je probano da se uradi nesto novo i izbegne ustaljeni klise kome si podlegao. Tu igru sam prestao da igram jer nisam umeo da prodjem dalje i bavio sam se njome duze nego sa Crysis i Bioshock zajedno, koje sam obrisao kao mucni milioniti deja vu.
Ja vise volim da vidim lika nego ruku sa puskom ispod nosa. Dakle nije tacna tvoja tvrdnja bar za mene.
Tezak sam fan re serijala vec 10 godina, ali ovo je uzas od igre koja je za decu i to mladju realno.
re4 je probao nesto novo i razvalio koliko je dobro odradio
re5 je kopija re4 ali losija, i ona je donela nesto novo, multiplayer koji je ok, ali ako igras single onda je uzas zivi, vuci retardiranog bota sa sobom...
re6 je kopija kopije i sto je najgore unazadjena i losa koja je donela neke novine koje su ocajne, a pogotovo ciljna grupa koja se odusevljava na magicne , decije i nezobiljne recimo protivnike u igri kakvih nikad nije bilo u prethodnim serijalima u tim kolicinama i u tim proporcijama...
Muva govnara kao bos i t-rex sa okom u ustima koji se spakuje u coveka za 2 sekunde, a sa Adom scenario, ono lice od slina u onom brodu, daj bre...
Pa vidim da prikuplja RE:R dobre ocjene i za ovu HD verziju. Ja cu je odigrati sigurno, i mislim da ce biti posle RE4 najbolje do sad od ove druge 2 igre sto su izasle do sad.
Kameru kod RE 6 imas da podesavas, nisam cackao jer meni ne smeta, mada ne primjecujem neku razliku, http://www.youtube.com/watch?v=4YjCfQDhN7o Sto se trcanja tice, ne vidim bolje trcanje ni u RE5, isti matrak, u RE5 drzi onaj pistolj s dvije ruke i trci, kao da ga je super lijepkom zalijepio.
U RE6 je bolji combat sistem, ima vise lokacija zanimljivih nego u Afriku. Svidja mi se izbjegavanje protivnika s onim bacanjem unazad i u stranu, kao Max Payne
Cover sistem jeste los i inventar glup. Igra je zivlja i s vise akcije, kad vec nije survival horor, onda daj punu akaciju, rokacina.
Vozenje kola po ulicama (to sam s Krisom odigrao ako na to mislis), to meni ne moze biti neki minus, malo raznolikosti ne skodi.
Neprijatelji, pa vidi i u RE5 neprijatelje, sve giganti od 10tona, velika gusjenice, velika kraba, nema sto tu da ti je cudno, ovamo velika muva, T Rex, pa imao oko na medjunozju, usta na dupetu, kod njih nema pravila.
Meni je prosto ovaj RE6 zabavniji od RE5, to je prosto tako kod mene, i ako sam samo odigrao dio samo sa Krisom i 1chapter sa Veskerom, takav je dozivljaj kod mene. Ne kazem da je igra sjajna, daleko od toga, ali mi je zabavnija od RE5.
To sto pricas moze da se kaze za gotovo svaku igru. Cudni magicni likovi za decu. Da li u Bioshocku koga toliko opevaste nema cudnih likova? Lik se pretvara u vrane i nazad i sta sve tu jos nema. To je kao za odrasle.
Ja pricam za ideju i mehaniku igre. Neka su smesni likovi, to je igra i treba da budu, ali daj mi nesto drugo. Nemoj vise idem-pucam-idem-pucam-idem-al` je lepo-hmmmmm... a da! Idem- pucam-idem-pucam. Idem...
I neko kaze svidja mu se, ti kazes to je djubre. Najbolje nam odmah reci da jedemo g****, cemu eufemizam?
Dex druze ovo ti vise vuce na tomb raider...Dosta ima da se pretrazuje nije iid olesi pa predji... RS6 je cist promasaj ovo je za nijansu bolje daleko da je kao 1,2,3,4 ali moze da prodje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.