Ja sad upravo skinuo FLT pa cu da probam..Ako ne bude picilo na 60+ fps SLI mi ne gine.. Ima dve 770-tice da cucnu kao guza na nosu :D
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Jel neko probao Reloaded? Sa FLT imam odlican fps,preko 60 mada sam tek poceo i zapuca mi kad udjem u onaj tramvaj ,dalje nece!
Igrica po meni ima bolje vizuelne efekte od prvog dela.Grafika je na istom nivou,mozda su malo losiji modeli ljudi ali sve ostalo je isto.. Efekti i fizika definitivno dominiraju u ovom delu!
@Djole
Da li je bolje biti deo izopacenog ,obrnutog sistema vrednosti ,biti prihvacen od trule okoline kao `svoj` ili se boriti protiv istog i ostati sebi dosledan ne dozvoliti da se spustis na takav nivo?! Nadam se da ces razumeti sto ti postavljam ovo pitanje,tj hoces ako si dovoljno inteligentan..
P.S.Bio si moja desna ruka ali si me izdao sine Brute
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Sa reloaded krekom je otkljucan Ranger mod koji je dosta tezi, inace ne mora da se skida reloaded verzija ko ima FLT dovoljno je da prekopira reloaded krek i otkljucan je ranger mod.
FLT ima gresku pri samoj instalaciji sto se odrazilo kasnije na gameplay. Snimio sam poziciju (video klip by fraps) gde sve postane so crazy :))) Mozda da probam sa reloaded lekom?
Sky:Nikog ja nisam izdao :) Nisam mogao ni da sam hteo,posto clan nijednog tabora nisam,a moram da ti kazem da sam razocaran sa gtx 660 ti kao karticom gledajuci koliko je kostao ovaj model kao nov,ne sagledavam koliko sam ja malo platio,sa te strane super,ali onako realno,natovarili su cenu na gtx 660 ti lepo.Ne vredi taj novac realno.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Mnogo sto sta ne vredi sa aspekta raznih gledista.. Ono sto je najspecificnije jeste trziste koje tako funkcionise i nikako drugacije ne moze.
Za ono sto nudi ta karta je definitivno best buy u odnosu na samu poziciju na trzistu. Drugo moras promeniti i CPU jer imas usko grlo :))))
P.S.I ja bih kao i ti i kao i svi zeleo da svet bude sto bolji,realniji ali to funkcionise dosta drugacije..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.