Verovali ili ne, ja sam potpuno zaboravio na Pinball - onaj u XP-u
13.05.2013. 05:41
status: user broj poruka: 10997
sam igrao do besvesti (urnisao sam kolege iz firme, tamo negde 2002/3.). I gle sad: u sedmici ga NEMA!. A JA TO NISAM NI ZNAO! Verovatno ga nisu uvrstili ni u win 8 (koji sam izbrisao prekjuce) djubrad majkro$oftska... Srecom, tu mi je i dalje XP (u dual boot-u).
edit: jupi!... radi i pod sedmicom (pokrecem postojeci XP-ov Pinball, u ``program files/WindowsNT``....
Na 8-ci u metrou skines fliper koji hoces i cepas.Ima tih sitnih free koliko hoces.Ne znam sto ti se ne svidja 8ca bas je dobar sistem. M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-6970-Nitro 850W-H 100
Gotivim flipere iako nikad nisam bio nesto dobar, ali ovi virtuelni nekako mi nema smisla uvek udara isto, klik on udari na max, a na pravom fliperu ako udaris slabije on udari stvarno slabije + ako drzis na pola dugme udaraljka moze da stoji na pola, a toga ovde nema.
Na kojoj to fliper mašini imaš jačinu udara? Koliko znam tasteri su električni, a ne analogni. __________________ Scourge of PCBerza
:: Gotivim flipere iako nikad nisam bio nesto dobar, :: ali ovi virtuelni nekako mi nema smisla :: uvek udara isto, klik on udari na max :: a na pravom fliperu ako udaris slabije on udari stvarno slabije :: + ako drzis na pola dugme udaraljka moze da stoji na pola, a toga ovde nema :: :: Mada za ubijanje vremena je ok, sto da ne :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
@dexter to pre moze da se napravi na PC-u preko analognog joypada nego na pravom fliperu. Ovaj FX 2 je i onako kombinacija flipera i arkadne igre, potpuno neizvedivo na pravom.
Jes` da nemam priliku da vidim najnovije flipere jer ih kod nas nema, ali pogledaj video pa ce ti biti jasno o cemu se radi.
Svi stari fliperi su imali koliko jako udaris toliko jako udara, ako samo polako dodajes polako se i usprave udaraljke. Za ove novije moderne ne znam, nisam pipnuo godinama.
Ima na kickass `regularan`.. a inace fliper je stvarno extra, odusevio sam se.. secam se starih pinball dreams, fantasies, illusions.. na prijateljici 500 ..e pa ovo je podjednako dobro i zarazno.. mozda je poneka tabla preterano sarena ali ovi marvelovi i star wars su bas extra..
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
za steam006 lek mora da steam bude aktivan u pozadini i radi bez greske.
Delovalo mi je da malo laguju ali samo na jednoj star wars tabli. Mozda nema veze ali posle ukljucivanja refleksija taj lag je nestao. mozda igra zeza ako ide na preko 60 fps. A posle ukljucivanja mi je delovalo kao i da je tearing nestao. Onako odokativno ovo kazem, nisam ukljucivao fraps. vsync bi mozda resio problem.
Nesto mi se nije svidelo sto se ne vidi cela tabla sa bilo kojim uglom gledanja (ili se vidi ali strasno lose izgleda) pa sam probao da napravim resenje u vezi rotacije ekrana za 90` . Posto monitor nema pivot malo sam improvizovao i evo rezultata.. :) http://www.dodaj.rs/f/g/Qw/YpfcoEI/flipper.jpg
Ovo je na 27` i extra je igrati a mogu samo da zamislim kako bi bilo rotirati neki tv od 100+cm
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.