Za slucaj da ne radi,ima lik na fejsu koji instalira za 500 kinti FM2013 preko Steam-a,moze da se igra samo offline ali to uglavnom svi i radimo :) Ja sam uzeo meni pre dva-tri meseca,sljaka odlicno..
Sezone su jos malo pa zavrsene, igra je izasla jos prosle godine. Suskalo se tad po netu da su platili Skidrowu da ne izbacuje krek i ne krekuje igru kako bi napravili sto veci profit, informisi se malo. :) Zato sam i napisao da su verovatno prestali da mu placaju cim je tek sad izbacio valjanu verziju narodnjaka. Ona verzija iz novembra ti je trajala do prve-druge tekme. .) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Niko nikom nije platio da ne krekuje igru,nego je fora u brutalnoj zastiti. Igra ima Steam+CEG+Srarforce zastitu a ova treca je katastrofa. Inace proper je izbacila grupa sa scene ` conspiracy ` ili skraceno ` CPY `
Samo da potvrdim da igra radi bez ikakvih problema.Ves stigao do polusezone... nikakvi bagovi..pucanja. itd... sve ok. Skinuo sa torrenta..tesku 5.61gb :D Unutra ima lekic..znaci samo install..copy lekic.. i pici... poslednji patch u igru ubacen sa svim transferima itd. Eto..toliko... MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb GDDR5 Asus DVD/RW
:: Samo da potvrdim da igra radi bez ikakvih problema.Ves stigao do polusezone... nikakvi bagovi..pucanja. itd... sve ok. Skinuo sa torrenta..tesku 5.61gb :D Unutra ima lekic..znaci samo install..copy lekic.. i pici... poslednji patch u igru ubacen sa svim transferima itd. Eto..toliko... :: MSI 770-C45 :: AM3 Athlon x3 445 :: TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz :: 2x160GB Maxtor :: MSI OC 5670 1gb GDDR5 :: Asus DVD/RW :: ::
Ako je taj neko uzeo Zvezdu, naravno da ces ti izgubiti. .) Uzmi PES, pa igraj 1vs1, a ovo je samo dosadni `digitron`.
:: Igramo ja vs neko / 1vs :: :: I ja uzmem bajern ili barselonu :: a protivnik partizan ili zvezd :: :: Ja ne diram nista, :: niti izmene, cak i ako igrac nije u formi ja ga ostavim da igra, :: nema strategije, formacije, taktike , nicega, dakle sve na defaul :: :: A moj protivnik moze da steluje i glumi ludilo sa partizanom ili zvezdom do besvesti celu utakmicu :: :: Ko ce pobediti? Sta kaze digitron `igrica` :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ako je taj neko uzeo Zvezdu, naravno da ces ti izgubiti. . :: Uzmi PES, pa igraj 1vs1, a ovo je samo dosadni `digitron` :: :: :: :: Igramo ja vs neko / 1vs :: :: :: :: I ja uzmem bajern ili barselonu :: :: a protivnik partizan ili zvezd :: :: :: :: Ja ne diram nista, :: :: niti izmene, cak i ako igrac nije u formi ja ga ostavim da igra, :: :: nema strategije, formacije, taktike , nicega, dakle sve na defaul :: :: :: :: A moj protivnik moze da steluje i glumi ludilo sa partizanom ili zvezdom do besvesti celu utakmicu :: :: :: :: Ko ce pobediti? Sta kaze digitron `igrica` :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: ::
Aj opet da pitam ima li jos ko problema sa crash dump na ovoj verziji, na win 8 mi izbacuje ovi gresku cesto, a na win 7 zakuje komp skroz....Da nema neko neko resenje...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.