Izvinjavam se ako ima neka tema vec o ovome. Jel igrao neko ove igre? Ja od Diabla 2 nijednu igru ovakvog tipa nisam igrao,a prijatelj mi preporucuje Titan Quest. Gledao sam po netu i vidim da je ljudi i kazu da je prevazisla Diabla 2 i da je bolja od Diablo 3. E sad ne znam koliko u to da verujem jer je Diablo 3 novija igra, zar ne? Za PoE sam cuo oprecna misljenja, pa bih voleo da cujem sta vi imate da kazete o tome? Hvala unapred!
Titan Quest je najbolji hack & slash rpg ikada.Ukusi su naravno razliciti,ali po meni to je to. Bolji gameplay za hack and slash ne mogu da smislim,a i tu je i Anticki svet i mitologija,pa ko voli istoriju(a antika je najlepsi njen deo)i igre,onda je to to.
Sa druge strane Path of Exile je bolest od igrice,prednost dajem Titan Questu samo zbog toga sto volim istoriju,kao igra,objektivno gledano Path of Exile je verovatno jos bolji.
Igrao(igram)sve to,i pomeni Diablo 2 je rame uz rame sa njima,trojka je vec osetno iza,ali onako sasvim ok igra,prica mi se bas svidja,sigurno da je bilo blago razocarenje ako gledas koliko se cekalo i sta se ocekivalo,ali ko nas sisa,Blizzard je tu zgrnuo isto lepe pare kao recimo i za Starcraft II,i kao sto rekoh,ko nas jebe :)
U toku ovog meseca,trebalo bi da stigne Incredible Adventures of Van Helsing,pa eto.
Moj ti je savet,redom sve :)
Edit:Takodje,obavezno Deathspank,ako zelis dosta humora i crtanu grafike,imas tri dela: Deathspank Deathspank Thongs of Virtue The Baconing.
Keca za emen 10/10,dvojka 9/10,8/10. Igru bih opisao kao mesavinu hack & slash rpg-a(sto ona po gameplay-u i jeste)i Monkey Island-a :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Titan Quest je najbolji hack & slash rpg ikada.Ukusi su naravno razliciti,ali po meni to je to :: Bolji gameplay za hack and slash ne mogu da smislim,a i tu je i Anticki svet i mitologija,pa ko voli istoriju(a antika je najlepsi njen deo)i igre,onda je to to :: :: :: Sa druge strane Path of Exile je bolest od igrice,prednost dajem Titan Questu samo zbog toga sto volim istoriju,kao igra,objektivno gledano Path of Exile je verovatno jos bolji :: :: Igrao(igram)sve to,i pomeni Diablo 2 je rame uz rame sa njima,trojka je vec osetno iza,ali onako sasvim ok igra,prica mi se bas svidja,sigurno da je bilo blago razocarenje ako gledas koliko se cekalo i sta se ocekivalo,ali ko nas sisa,Blizzard je tu zgrnuo isto lepe pare kao recimo i za Starcraft II,i kao sto rekoh,ko nas jebe : :: :: U toku ovog meseca,trebalo bi da stigne Incredible Adventures of Van Helsing,pa eto :: :: Moj ti je savet,redom sve : :: :: Edit:Takodje,obavezno Deathspank,ako zelis dosta humora i crtanu grafike,imas tri dela :: Deathspan :: Deathspank Thongs of Virtu :: The Baconing :: :: Keca za emen 10/10,dvojka 9/10,8/10 :: Igru bih opisao kao mesavinu hack & slash rpg-a(sto ona po gameplay-u i jeste)i Monkey Island-a : :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
mogu da kazem da mi se TQ i nije toliko svideo valjda sto ne volim antiku mada gameplay za H&S mi je bolji i od Diabla , i ako hoces alone play igraj nju ima da ostanes bar 4-5 meseci dok je ne predjes ( ako igras posteno bez trenera o ostalih pomagala) bar je meni toliko trebalo, i dalje mi D1 i D2 ostaju najbolji jbg odrastanje uz njih ucinilo svoje, a PoE nisam igrao jer nisam imao vremena a ni volje da ga isporbam mada hocu (red je da odigram nesto posle WoW-a) posle juna da se zavrse ispiti...
Ako zelis najbolja moguca iskustva,savete i ocene hack & slash rpg igara,kao i savet u vezi nekih drugih naslova koje ti nismo pomenuli,obrati se Dexter Mullen-u ovde na forumu,on ti je mama za te stvari.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Re: Titan Quest: Immortal Throne iili Path of Exile
09.05.2013. 20:42
status: user broj poruka: 4641
Titan Quest: Immortal Throne Fenomenalna igra, mozda i najbolja igrica tog tipa.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: :: Izvinjavam se ako ima neka tema vec o ovome :: Jel igrao neko ove igre :: Ja od Diabla 2 nijednu igru ovakvog tipa nisam igrao,a prijatelj mi preporucuje Titan Quest. Gledao sam po netu i vidim da je ljudi i kazu da je prevazisla Diabla 2 i da je bolja od Diablo 3 :: E sad ne znam koliko u to da verujem jer je Diablo 3 novija igra, zar ne :: Za PoE sam cuo oprecna misljenja, pa bih voleo da cujem sta vi imate da kazete o tome :: Hvala unapred!
Titan Quest all the way... Path of Exile je dosadna da nema vise gde, ista okolina, isti mobovi, igra ne nagradjuje istrazivanje niti se dobija neki XP ako cistis mapu i ubijas sto vise mobova. valjani XP se dobija samo ako ubijes Boss-a i to ti je to. Za TQ, pazi dobro ako hgocers prvoklasnu zabavu, na vec postojecu instalaciju ubacis SoulVizier mod (koji je nabudzeni Underlord mod koji je ionako vec nabudzen). Kad to predjes instaliraj Lilith mod gde dobijas potpuno novu igru sa novim questovima i radnjom, a takodje imas i Lilith Masteries mod sa potpuno novim skilloima i magijama sto ga prakticno cini Titan Quest 2.0. Po meni nijedan H&S rpg nije vredan igranja pored ovog, bar ne dok ne stigne Grim Dawn, koji kako stoje stvari, nece skoro.
preporuka za fanove hack and slasha al ne bih isao bas toliko daleko da kazem da su bolje od D2. e sad za D3 je jos rano ta igra ima jos puno mesta za napredak a ipak kad gledas titan quest ja sam bar igrao solo,a d3 je ipak online team igra ako si za tako nesto Inteli5-3570k@3,4GHz CMStorm Enforcer ASUSMaximus V Gene MSIGTX660Ti PE OC PATRIOTIEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W
Pa i dalje nema obsežnijeg RPG-a od Fallouta 2 a mator je skoro 15 godina!
Titan Quest je bez pitanja bolji od Diabla 3, na svakom polju sem grafike eto. Sve to zaslužujući timu ljudi koji je radio na Diablu i Diablu 2 i napustio Blizzard.
Da su ti ljudi dan danas ostali u Blizzardu, Diablo 3 bi bio nešto fenomenalno, a ovako je samo izbljuvak napravljen da skuplja keš. __________________ Scourge of PCBerza
E pa dragi moj, neće Grim Dawn još dugo. Izlazi u avgustu ove godine.
Inače, po meni, Titan Quest je zaista dobra igra koju svako treba da proba. Nemoj da igraš Titan Quest bez Immortal Throne expanzije (koliko li je godina prošlo od kada više ne izlaze ekspanzije za igre već DLC).
Diablo 2 je dobar ali posle Titan Quest-a ima da ti bude neugodan za igranje jer mu fali dosta funkcija koje TQ ima.
A ako hoćeš baš pravi RPG onda lepo skineš Fallout i Fallout 2, po meni nema boljeg RPG-a. Sve ovo danas nije ni 5% što je Fallout.
Baldurs Gate... je igra koja je sve zapocela..... Diablo 3 je odlicna igra pljuju je oni koji nisu sve presli a pritom pominju se pare koje ? Platis jednom i kraj isto sa STarcraft 2... Titan Quest je za mene najveci smor ikada..posle diablo2 sve i svasta sam igrao ali sam se vratio opet na baldurs gate 1 ,2 , pa na sony 2 :) Dobar i tezak serijal.. Fallout isto 1,2 sve ostalo djubre ...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Upravo tako,Fallout je nesto neprevazidjeno :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
meni se bas svideo taj diablo klon Intel i5-3570k@3,4GHz CM Storm Enforcer ASUS Maximus V Gene MSI GTX660Ti PE OC PATRIOT IEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W INTEL SSD 520 Series 120GB
BF3 je takva sminka da to nije normalno... prica nula multi davaj samo pare.... ili ti ako oces nove mape koje igraju svi !!! COD je institucija prihvati to vec jednom u ostalom stize MW4 sa novim Enginom pa za vas koji cenite grafiku eto prilike da se igrate....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Nema sanse :: Jos ni Alfa nikako da pocne, 3x je do sad odlagana i iz ove perspektive bice cudo ako igra izadje i krajem 2013 :: :: :: :: @Dejzan :: Dovoljno je coveku da kazem da je za tebe Bf3 isto djubre a COD savrsenstvo, pa da shavti sa kakvim covekom prica... :: :: :: :: E pa dragi moj, neće Grim Dawn još dugo. Izlazi u avgustu ove godine :: :: :: ::
Ne znam kakve veze fallout ima sa H&S igrom? Ako njega ubacujete u pricu onda tu moze jos brdo igrica da se ukljuci...
Sto se teme tice, Titan Quest je definitvno igra koja se nesme preskociti, fantasticna...
Neko spomenu Sacred - prvi deo bio dobar, drugi tesko bas losiji
baldurs - sta reci o toj igri, osim da je to tata i mama RPG-zanra, steta sto nema vise takvih igara
Mozda bi jos dodao i Neverwinter Nights serijal, prica i sama igra ostavljaju bez daha, prvi deo sa ekspanzijama je mozda i najbolji RPG ikada napravljen, jako visoke ocene ima...
Nox, H&S sa interesantnom pricom i zabavnim komentarima.
Multi P mu je malo neizbalansiran ali moze da se odigra u LAN-u.
Neprocenjivo je kad se kamen odbije od stita i udari u protivnika. Vampir sa War Hammer-om, zombiji koji stalno ustaju. Zamke. Protivnici koji vas lagano ubiju iz 1 do 2 udarca ako ne pazite. Matora ali vrlo zanimljiva igra.
Vidi se da ne znaš uopšte o čemu pričaš. Diablo 3 je pay-to-win igra, pa malo razmisli o tome. Povrh toga 45 evra dati za igru koju predješ laganim igranjem za nedelju dana govori o količini sadržaja koju plaćaš.
Samo neuk može da nazove Fallout i Titan Quest djubretom, upravo eto nisi odigrao dotične igre kada su se pojavile da bi polemisao. __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Baldurs Gate... je igra koja je sve zapocela.... :: Diablo 3 je odlicna igra pljuju je oni koji nisu sve presli a pritom pominju se pare koje ? Platis jednom i kraj isto sa STarcraft 2.. :: Titan Quest je za mene najveci smor ikada..posle diablo2 sve i svasta sam igrao ali sam se vratio opet na baldurs gate 1 ,2 , pa na sony 2 :) Dobar i tezak serijal. :: Fallout isto 1,2 sve ostalo djubre .. :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Upravo tako,Fallout je nesto neprevazidjeno :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: ::
Ja mogu da kazem da ne gotivim taj zanr igara generalno ali ovi moji ortaci su igrali igre pa sam dosta odgledao, cak i ja kojem ne odgovara farmanje i drzanje jednog dugmeta + gomila brojeva i statistika postujem gore navedne igre, jer su stvarno dobre tj odlicne, a ti ih garant nisi ni odigrao.
Ja eto ako pljujem asasina ili hitmena da imaju neke take debilnosti svaku stavku argumentujem i objasnim zasto, a + sam ih odigrao od 0 do kraja.
Fallout 1i2 su odlicne igre lose si razumeo... ostatak je smece a ne i da je fallout 1i 2 .. Ne mozes diabla3 da predjes ni za 3 meseca a kamoli nedelju dana... To sto se predje osnovna tezina to ti je kao intro... Pay to winn? Mislis da te neko placa sto mu prodajes stvari to da i da lepo zaradjujes i to je tacno.... Titan quest sam igrao i SMORIO ME strasno i nemam nameru da se bakcem sa igrom koja me nije odusevila... Po meni su vece bacene pare na BF3 nego na diabla3 .... ovamo 120 evra kad se sabere redom kako je izlazilo a ovde 40 eura... U ostalom ukusi su razliciti.. @ Dexter Assesin nema ni jednu manu osim sto je krsten u zenski Tomb Raider i nista vise,,,, modifikovan i vise rokanja i to je to..
:: Vidi se da ne znaš uopšte o čemu pričaš. Diablo 3 je pay-to-win igra, pa malo razmisli o tome. Povrh toga 45 evra dati za igru koju predješ laganim igranjem za nedelju dana govori o količini sadržaja koju plaćaš :: :: Samo neuk može da nazove Fallout i Titan Quest djubretom, upravo eto nisi odigrao dotične igre kada su se pojavile da bi polemisao :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Baldurs Gate... je igra koja je sve zapocela.... :: :: Diablo 3 je odlicna igra pljuju je oni koji nisu sve presli a pritom pominju se pare koje ? Platis jednom i kraj isto sa STarcraft 2.. :: :: Titan Quest je za mene najveci smor ikada..posle diablo2 sve i svasta sam igrao ali sam se vratio opet na baldurs gate 1 ,2 , pa na sony 2 :) Dobar i tezak serijal. :: :: Fallout isto 1,2 sve ostalo djubre .. :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: Upravo tako,Fallout je nesto neprevazidjeno :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Zamolio bih VAS koji ste obe igre vec igrali da mi dostavite link za download (ali da radi,tj da ne trazi cd, da se igra ne gasi kad udjem u prvu pecinu i tome slicno. Dakle samo proverenooooo). Hvala unapred!!!
P.S.: Pogotovo mi treba ovaj titan quuest (jos bolje ako je sa ekspanzijom), jer vidim da se PoE skida sa official strane...
Ti i dalje dramiš o nekih famoznih 120 evra za igru kad košta 30-35 evra Premium Edition. I opet kenjaš o igri koju nisi ni igrao...
Sorry ali ceo net bruji o tome koliko je sranje Diablo 3 i koliko se lako završi i još nisam našao jednog čoveka koji je igrao BF3 i nije mu se dopao a da nije pritom klinja koji se loži na COD tj presipanje iz šupljeg u prazno. __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Fallout 1i2 su odlicne igre lose si razumeo... ostatak je smece a ne i da je fallout 1i 2 . :: Ne mozes diabla3 da predjes ni za 3 meseca a kamoli nedelju dana... To sto se predje osnovna tezina to ti je kao intro.. :: Pay to winn? Mislis da te neko placa sto mu prodajes stvari to da i da lepo zaradjujes i to je tacno.... :: Titan quest sam igrao i SMORIO ME strasno i nemam nameru da se bakcem sa igrom koja me nije odusevila.. :: Po meni su vece bacene pare na BF3 nego na diabla3 .... ovamo 120 evra kad se sabere redom kako je izlazilo a ovde 40 eura.. :: U ostalom ukusi su razliciti. :: @ Dexter Assesin nema ni jednu manu osim sto je krsten u zenski Tomb Raider i nista vise,,,, modifikovan i vise rokanja i to je to. :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Vidi se da ne znaš uopšte o čemu pričaš. Diablo 3 je pay-to-win igra, pa malo razmisli o tome. Povrh toga 45 evra dati za igru koju predješ laganim igranjem za nedelju dana govori o količini sadržaja koju plaćaš :: :: :: :: Samo neuk može da nazove Fallout i Titan Quest djubretom, upravo eto nisi odigrao dotične igre kada su se pojavile da bi polemisao :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: Baldurs Gate... je igra koja je sve zapocela.... :: :: :: Diablo 3 je odlicna igra pljuju je oni koji nisu sve presli a pritom pominju se pare koje ? Platis jednom i kraj isto sa STarcraft 2.. :: :: :: Titan Quest je za mene najveci smor ikada..posle diablo2 sve i svasta sam igrao ali sam se vratio opet na baldurs gate 1 ,2 , pa na sony 2 :) Dobar i tezak serijal. :: :: :: Fallout isto 1,2 sve ostalo djubre .. :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Upravo tako,Fallout je nesto neprevazidjeno :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.