Nadam se da ce biti bolji od onog iz 2009.koji sam po sebi i nije bio los. Return to Castle Wolfenstein iz 2001.godine je za mene najbolji FPS ikada,ako govorimo o single player-u.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
stavili pozlacene kondenzatore, malo nasminkali i odmah audio revolucija.. jaoo zivote ..
:: http://www.gamespot.com/news/wolfenstein-the-new-order-revealed-640797 :: :: Nadam se da ce biti bolji od onog iz 2009.koji sam po sebi i nije bio los :: Return to Castle Wolfenstein iz 2001.godine je za mene najbolji FPS ikada,ako govorimo o single player-u :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Vidi se da ga je bas pogodilo, pa iz besa nije ni gledao gde klikce i odgovara...
Mislim, pozlacena kucista od kndenzatora...U svakom slucaju lep mamac za tuljane...:) Ma isto kao i sto pozlaceni kontakti na izlazima/cincevima...daju bolji zvuk, ma jes 100%. Ok je jedino sto ce se izbeci oksidacija, ako se komp nalazi napolju na kisi, pored mora ili u WC-u pored solje i neko zapisa na kontakte:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
pa eto vidis, i ti si primetio:) ej, nemoj sad da mesas kontakte, dokazano je da zlato daje bolji kontakt, ne trpaju ga dzabe na najelitnijim pojacalima i ostalim cudesima.. ne daje bolji zvuk, nego bolji KONTAKT.. moguce je ne poboljsanje zvuka, nego kvalitet u nijansama, sa boljim kablom, uz to i konektorima, naravno mora sve da bude uskladjeno (zvucna, zvucnici, pojacalo itd..)
Zakljucujem iz ove zadnje recenice da nisi bas fan dobrih kontakata
:: Vidi se da ga je bas pogodilo, pa iz besa nije ni gledao gde klikce i odgovara.. :: :: Mislim, pozlacena kucista od kndenzatora...U svakom slucaju lep mamac za tuljane...:) Ma isto kao i sto pozlaceni kontakti na izlazima/cincevima...daju bolji zvuk, ma jes 100%. Ok je jedino sto ce se izbeci oksidacija, ako se komp nalazi napolju na kisi, pored mora ili u WC-u pored solje i neko zapisa na kontakte: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: .. :: :: :: :: :: ::
Povraca mi se od losih kontakata, ali sto je najcrnje, bas sam aljkav sto se toga tice i sve mi uvek visi na babinom zubu. Jednostavno mi je mrsko da tako neku sitnicu koja mi prekida dovedem u red:) Vecito neko zavrtanje zica, izolir...ma znas o cemu govorim...:) Jednom sam nagazio 220V sa nekog produznog na patosu, bas mi je lepo bilo:)
mislis 220:) ne volim ja to, a pogotovo izolirku, ili termo buzir ili bacam u kantu, nema sanse da stavljam izolirku, i iskljucivo lemilica ima da radi, bez lemilice nista ne spajam, desavalo se da me mole samo sto pre da uradim, ali nema sanse, to je pravilo br1 cak i da je u pitanju neki bezvezni kabl, valjda zato sto volim sve da bude kako treba, tj. siguran si .. najvise mrzim to krpljenje pa malo radi, malo ne radi, na gurku onako..
@dex, bar nije spam, vec u edukativne svrhe, to je uvek dobrodoslo (I guess)
:: Povraca mi se od losih kontakata, ali sto je najcrnje, bas sam aljkav sto se toga tice i sve mi uvek visi na babinom zubu. Jednostavno mi je mrsko da tako neku sitnicu koja mi prekida dovedem u red:) Vecito neko zavrtanje zica, izolir...ma znas o cemu govorim...:) Jednom sam nagazio 22V sa nekog produznog na patosu, bas mi je lepo bilo: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
To, to, `na gurku` je zakon kod mene:) Malo sale...Ali kad nekome drugome radim, da li struja (banderas) ili fina elektronika, racunaljke, tv i sl. sve je pod konac i tu, naravno, nema zajebancije, pogotovo banderaski poslovi oko instalacije struje, sporeti, bojleri i ta cuda...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.